Dostinex almadim bu agnucastn aldim cayi dedigin gibi kotu baya onceden 1 hafta icmistim..Ama hamile olmadigimdan.eminim neden adeti bekliyim ki? Sanirim sen hamile olabilecegimi dusundun canim o zaman zarar veriyomus bebege dimiii. Olur tabiiki neden olmasin. Tadi kötüymus ama oyle diyo kullananlar. Ben cay icemedigim icin hapini kullandim. Ve bu sitedede hap ile gebe kalan daha fazla. Yinede denemende fayda var derim her zaman ayrica dostinexi reçetesiz de alabilirsin hani doktorun ikinci defa vermedi die canın sıkıldı ya. Dostinex 4lu olan tableti cok da uygun alabilirsn istiyosan Keske pazartesi baslasaydin ilaca. Ben ve arkadaslar hepimiz adetliyken başladık
Dostinex almadim bu agnucastn aldim cayi dedigin gibi kotu baya onceden 1 hafta icmistim..Ama hamile olmadigimdan.eminim neden adeti bekliyim ki? Sanirim sen hamile olabilecegimi dusundun canim o zaman zarar veriyomus bebege dimiii
Sagol canim Allah razi olsun ama sanki bende uyku yapiyo olmusmuydu sende boyle biseyHapi almana sevindim. Bana tavsiye eden kisi adetliyken basla demisti bende oyle basladim. Tabiiki hamileyken kullanilmiyo hamile oldugunu öğrenince birakiyosun ilaci zaten. Allah şifa versin canim
Sagol canim Allah razi olsun ama sanki bende uyku yapiyo olmusmuydu sende boyle bisey
Anladim canim evet sanki biraz daha sakinim ama bi yandan da depresyonda gbiyim su ara misafrlige gelenler ve gorustgmz insanlarin ya yeni dogmus bebekleri yada 1 yasinda cocuklari var insan ister istemez kiskaniyo imreniyo Rabbim uzun saglikli omur versin yavrucaklara ama cok uzuluyorum her kesin kucaginda bi bebek bi ben bosEvet uyku yapıyo. Sakinlestiriyo insanı. Psikolojikmen çok iyi geliyo.. kullan bak göreceksin
seni o kadar iyi anlıyorum kii benim olduğum günde 2 kişi hamile hep hailelik ten konusuyolarrbenim de istediğim iliyolarr.şimdi günden çıkmanın yolunu arıyorum yarın ir gün onlar doğunca ben daha çook zorlanacamm..günde içimden hep dua okuyorum..ALAH ım kıskanmak istemiyorum ne olursun öle bir duyguya kapılmamı engelle diyeee..gün değil de eziyet gibii banaaa...Anladim canim evet sanki biraz daha sakinim ama bi yandan da depresyonda gbiyim su ara misafrlige gelenler ve gorustgmz insanlarin ya yeni dogmus bebekleri yada 1 yasinda cocuklari var insan ister istemez kiskaniyo imreniyo Rabbim uzun saglikli omur versin yavrucaklara ama cok uzuluyorum her kesin kucaginda bi bebek bi ben bos
Aynen canim degisik bi duygu belki hamile olanlar kizacak burda da ama kiskanmak degil asla Allah annesinede bebeginede uzun saglikli omur versn bazen takmiyorum bazen geliyolar banaseni o kadar iyi anlıyorum kii benim olduğum günde 2 kişi hamile hep hailelik ten konusuyolarrbenim de istediğim iliyolarr.şimdi günden çıkmanın yolunu arıyorum yarın ir gün onlar doğunca ben daha çook zorlanacamm..günde içimden hep dua okuyorum..ALAH ım kıskanmak istemiyorum ne olursun öle bir duyguya kapılmamı engelle diyeee..gün değil de eziyet gibii banaaa...
Yusra gunaydin :) cok soru sordum amma 2 eylul adetgunumdu halen olmadim hamile degilm ama eminim olmadgmdan yani bu hap sence geciktirdimi ??Evet uyku yapıyo. Sakinlestiriyo insanı. Psikolojikmen çok iyi geliyo.. kullan bak göreceksin
Yusra gunaydin :) cok soru sordum amma 2 eylul adetgunumdu halen olmadim hamile degilm ama eminim olmadgmdan yani bu hap sence geciktirdimi ??
evet canım kıskanmak değill ALAH ım uzun ömür sağlık versin tabikidee..aynen bende öleee ama öğretmen arkadaşlarla da konusuyoruz hamilelik çocuktan bahsediyolar azıcık değişik bi his olmuyor kötü anlamda..ama o günde konuşulalar bana dokunuyoorr bazen inada konusuluyor diye düşünüyorum çünkii.Aynen canim degisik bi duygu belki hamile olanlar kizacak burda da ama kiskanmak degil asla Allah annesinede bebeginede uzun saglikli omur versn bazen takmiyorum bazen geliyolar banaSenin ne kadardr olmuyor tedavi oluyomsn sorun ney yani
Ay canim yok inadina konusurlarmi oyle dusuncesiz olamazlar heralde :) Bosver takmayalim dicem ama pek beceremicez biliyorum dun bi arkadasla tanstm oda klomen kullanip kimyasal gecrms stresten hamile kalamiyorms bende bu ay kolmene basliycam sanirim yumurta takibi yapicakti doktorm ama adet olamadm bi turluevet canım kıskanmak değill ALAH ım uzun ömür sağlık versin tabikidee..aynen bende öleee ama öğretmen arkadaşlarla da konusuyoruz hamilelik çocuktan bahsediyolar azıcık değişik bi his olmuyor kötü anlamda..ama o günde konuşulalar bana dokunuyoorr bazen inada konusuluyor diye düşünüyorum çünkii.
canım bizde bu ay 10.ay olacakk..bende prolaktin yüksekliği vardıı indi çıktı indi çıktııı klomen kullandım bir ay etki etmedii hayırlısı bakalıım...
Bilmemki hic bi belirtide yok kan ve idrarvtestleri negatf ilk defa bebek beklemiyorum olucamdan eminim ama olamadm :)Gecikme yasayan arkadaslar olmuştu hatırladığım. Seninki biraz psikolojik olabilir mi
BİLMEM Kİ İNSANLARI TANIMAK BİRAZ ZORRR...KLOMENLE BEN DE YUMURTA GELİŞTİ AMA GEBELİK OLUŞMADII..BEN AGNUCASTN U İ AY İÇİP BIRAMIŞTIM ŞİMDİ ASLAN PENÇESİ YAPIYOORUM ADET OLUNCA AGNUCASTON A BAŞLAYACAAAMM...İNŞALALH bebek gelir de gerek kalmaz tatlım..Ay canim yok inadina konusurlarmi oyle dusuncesiz olamazlar heralde :) Bosver takmayalim dicem ama pek beceremicez biliyorum dun bi arkadasla tanstm oda klomen kullanip kimyasal gecrms stresten hamile kalamiyorms bende bu ay kolmene basliycam sanirim yumurta takibi yapicakti doktorm ama adet olamadm bi turlue prolaktn hepmzde biraz yuksek agnucaston iciyoruz forum olarak :)
cnm hayırlı uğurlu olsun bn uzun zamandır gıremıyorum sen agır pko hastasıydın dımı agnucastonlamı hamıle kaldın ayy cok sevındım umut oldun banada bnde kullanıyorum bugun 17. gunum ılk ayım darısı basıma inşyusram allaha sükür agnucastonun 3. Ayında tam bitti hapım ve ben hamileyim allaha sükür
asla kullanmayı bırakmayın
amin evet canım Allaha sükür.canım ben sogan suyuda ictim ve ovulasyon testi kullandım.agnucastonda 3. ayımdı .Rabbim nasip etti.umudun hep olsun.Allah en yakın zamanda sanada nasip etsin insallah canım şifa olsuncnm hayırlı uğurlu olsun bn uzun zamandır gıremıyorum sen agır pko hastasıydın dımı agnucastonlamı hamıle kaldın ayy cok sevındım umut oldun banada bnde kullanıyorum bugun 17. gunum ılk ayım darısı basıma inş
seni o kadar iyi anlıyorum kii benim olduğum günde 2 kişi hamile hep hailelik ten konusuyolarrbenim de istediğim iliyolarr.şimdi günden çıkmanın yolunu arıyorum yarın ir gün onlar doğunca ben daha çook zorlanacamm..günde içimden hep dua okuyorum..ALAH ım kıskanmak istemiyorum ne olursun öle bir duyguya kapılmamı engelle diyeee..gün değil de eziyet gibii banaaa...
Gecikme yasayan arkadaslar olmuştu hatırladığım. Seninki biraz psikolojik olabilir mi
Selam kizlar adetin 3.gunu hormonlar baktirdim anlayan varmi ?? Estradiol fsh lh vs.amin evet canım Allaha sükür.canım ben sogan suyuda ictim ve ovulasyon testi kullandım.agnucastonda 3. ayımdı .Rabbim nasip etti.umudun hep olsun.Allah en yakın zamanda sanada nasip etsin insallah canım şifa olsun
canımmm sen yaz benim bildiğim kadarını söyleriiimm..Selam kizlar adetin 3.gunu hormonlar baktirdim anlayan varmi ?? Estradiol fsh lh vs.