- 14 Eylül 2007
- 4.610
- 35
- 37
laboquick markası . satıcının kullanıcı adı da invincible1980 :)
5dk snr cikan cift cizgi delirtti beniii
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Canim maşallah hayırlı mübarek olsun tebrik ederim çok sevindim tatlim:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aminnnnn aminnn soktayimmm yumurta catlayana kadar neredeyse hayirimi ictim sonra unuttum ve birktim....ama ben sokkkk
Canim benim valla cok sevindin adina sen hayiti iciyormuydun bende 3 tane kaldi gelen giden yok da acaba biraksammi dedim sordum kimse cvp yazmadi sence iceyyimi birakayimmi?
5dk snr cikan cift cizgi delirtti beniii
bu ovulasyon testi mi gebelik testi mi.
bence gebelik testiyle yap çünkü ovülasyon testinde ikiside çok koyu olursa pozitif çıkabiliyor.
Druma gidiyorum bakalim ama yumurtlamanin ustunden 14 gun gecti
hayırlı haberle gel . bu ovulasyon testiyse böyle çıkması normal çünkü lh hormonu herzaman çıkar testte.
ama gebelik testiyse bebiş var :)
Daha once yaptim.bombos cikti 1 hafta once tek.cizgiydi
canım senin sorunun neydi?ben de agnuscaston kullanıyorum 12.günüm.acaba ben de adet olur muym ki:26:ilaçsız adet olamayan biriym.pkoluyum.sen ilaçsız adet oluyr muydn?
canım yazını raste gele okuyup konuya dısardan katılıyorum ama ben gecen ay doktoruma sordum kullansammı acaba dıye bana onermedı onu yumurtlama sorunu olanlar kullanıyormus egerkı oyle bır sorunun yoksa kullanma derım ama sen bılırsın bılıncsızce yaptıgımız seyler bazen ıyı olmayabılıyor hormonlarımızın dengesını bozmayalım ıyı seyler yapmak ısterken
Tatlim selam gecen aydan beri kullanıyorum demişsin regli zamanın nasıl gecti yani göğüslerin de yada kasiklarinda ağrıların olmusmuydu ufffff uzun lafın kısası :)ne gibi faydaları oldu ?
Canim ben ilk defa icmeye basladim 11 tane aldim.konu sahibide dr. onerisiyle baslamamis zaten.sen bilirsin canim