agnuscaston(hayıt hapı) kullanan varmi

KIzlar bu haptan 3 tane kaldı hala adet olmadım biraksammi acaba ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ovulasyon ve negatif acaba gebelik testi alsammiki

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

5dk snr cikan cift cizgi delirtti beniii

Canim maşallah hayırlı mübarek olsun tebrik ederim çok sevindim tatlim:)

Canim maşallah hayırlı mübarek olsun tebrik ederim çok sevindim tatlim:)

Aminnnnn aminnn soktayimmm yumurta catlayana kadar neredeyse hayirimi ictim sonra unuttum ve birktim....ama ben sokkkk

Aminnnnn aminnn soktayimmm yumurta catlayana kadar neredeyse hayirimi ictim sonra unuttum ve birktim....ama ben sokkkk

Canim benim valla cok sevindin adina sen hayiti iciyormuydun bende 3 tane kaldi gelen giden yok da acaba biraksammi dedim sordum kimse cvp yazmadi sence iceyyimi birakayimmi?

Vallahi ben 3 gun atlayinca biraktim.yumurtlamaya kadar ictim hergun,....istersen birak cnk icinde adet olunca birakin yaziyordu

bu ovulasyon testi mi gebelik testi mi.
bence gebelik testiyle yap çünkü ovülasyon testinde ikiside çok koyu olursa pozitif çıkabiliyor.

bu ovulasyon testi mi gebelik testi mi.
bence gebelik testiyle yap çünkü ovülasyon testinde ikiside çok koyu olursa pozitif çıkabiliyor.

Druma gidiyorum bakalim ama yumurtlamanin ustunden 14 gun gecti

Druma gidiyorum bakalim ama yumurtlamanin ustunden 14 gun gecti

hayırlı haberle gel . bu ovulasyon testiyse böyle çıkması normal çünkü lh hormonu herzaman çıkar testte.
ama gebelik testiyse bebiş var :)

hayırlı haberle gel . bu ovulasyon testiyse böyle çıkması normal çünkü lh hormonu herzaman çıkar testte.
ama gebelik testiyse bebiş var :)

Daha once yaptim.bombos cikti 1 hafta once tek.cizgiydi

Yanlis anlama beniii

canım senin sorunun neydi?ben de agnuscaston kullanıyorum 12.günüm.acaba ben de adet olur muym ki:26:ilaçsız adet olamayan biriym.pkoluyum.sen ilaçsız adet oluyr muydn?

canım ya bende pkoluyum fakat adet gecikmesi yaşasam daha iyi diye düşünmeye başladım ben hep erken adet olurum. bu anlamda bir düzensizliğim var. tüm hormon tahlillerim yapıldı, bir tek lh 11 çıktı. yani fshden yüksek. bu da pko yu gösteriyor ama işte dediğim gibi inşaAllah sende işe yarar.

canım katılıyorum sana, bilinçsizce kullanmamak lazım. fakat benim yumurtlama sorunum var çünkü polikistik overliyim. bu hafta tekrar doktora gideceğim inş.

öncelikle şunu belirtmeliyim ki ben nisanda başlamıştım agnucastona nisanda 2 kez mayısta 2 kez adet oldum. yani sık adet görme sorunum var (öncesinde de vardı) fakat bu son iki adetim daha belirgin, yani pkolu olduğum için çok adet belirtisi yaşamazdım, tabii yumurtlamasız adetler olduğu için bunlar. işte son ikisinde karın kasık ağrısı miktarda hafif artış hafif göğüs sızlamaları şişkinlik filan yani klasik adet belirtileri. fakat adetim düzene girmedi.

ya arkadaşlar bugün agnuscastonun 15.günü olyo bende ve bugün kahve lekelenmem başladı:26:bu ne anlama geliyo şimdi

burası güncel başlık diye mesajımı bir de burada yazmak istedim

ya ben en son 1 mayısta regl oldum,30 31 mayıs gibi tekrar olmam gerekiyordu ama hala tık yok 5 gün geçti.şu aralar sınav stresi ve başka üzüldüğüm konular var onların etkisi mi sizce ? normalde çok düzenlidir hep 28 30 gün arası olurum hiç sekmez.bu sefer böyle oldu bakalım bekliyorum.
maydonoz çayını duydum ben de 2 gündür onu içiyorum etkisi olacak mı bakalım. bir de tam rahim denilen yerin üstü sağdan sola kuşak halinde şişti,normalde de hafif bir şişlik olur orada ama büyüdü sanki,sanki deri altına su enjekte etmişler gibi.hastalığın yaklaştığına mı işaret acaba.10 günü geçerse doktora giderim artık.

Canim ben ilk defa icmeye basladim 11 tane aldim.konu sahibide dr. onerisiyle baslamamis zaten.sen bilirsin canim

Ayni sonucla baska doktora gittim dostinex verdi 15 gundur bosa beklemisim yani 2 tane hap yarim icicem haftada 1gun 1 ay surucekmisim sonra yine test.. Ilaci aldigim gun sersem gibiydim uyku ve halsizlik yapti asiri derecede uyu uyu bi hal oldum bitkisel de oylemi yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…