Amin tatlım amin Rabbim yuvalarımız evlatsız bırakmasın daha fazla bize hayırlı bi şifa versin de kavuşalım yavrularımızaEvet tatlim sebepsiz Allahim sifa versin cumlemize inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
8 gun var tatlim kasigimda batma fln olugo ama umuttan kesin birde puturlu akinti devam ediyor bilmiyorum bakalim
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Canim ben ilk defa icmeye basladim 11 tane aldim.konu sahibide dr. onerisiyle baslamamis zaten.sen bilirsin canim1 kere icebildim simdi yine yaptim denedim icmeyi ama hayir zehir gibi tadi ya cok kotuya bu doktor bana neden ilac vermedi baska forumda bi arkadasin 25 mis ilac vermis...Agnucastn ilacini kafama gore kullansam mi diye dusunuyorum yani denesem en azindan 2 ay falan sizler sonucu ne kdr surede aldiniz canim
Sebepsiz mi yani Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canım. Benimde pko işte yumurtalarım klomenle gelişiyo çatlatma iğnesiyle çatlıyor ama bi türlü döllenmiyor
var mı hayırlı haberler canım senden
var mı hayırlı haberler canım senden
Akinti devam bu arada sumuksu sari bi akinti ama hic hamile hissetmiyorum
Seninbi kızın var galiba 2. yi mi düşünüyorsunuz ?Bende pko yok ama yumurta rezervim azalmis bende ayni durumdayim
kızımla hayat bir başka güzel...����������
Cnm son 3 ama en ufak bi suphem yokbsivilcemde cikti olay bittiii
3gun kalmış Bata sanırsam hayıt hapini iciyormuydun sen?hayirlisiyla gelmesin kirmizilar
Seninbi kızın var galiba 2. yi mi düşünüyorsunuz ?Hiç incir kürü denediniz mi daha önce? Yumurtlamaya iyi geliyormuş
belli olmuyor belirtiler aynı oluyor canım bende sivilce çıkardım. akıntımda öyle çok değişik değildi.
hafta ilerledikçe akıntı değişiyor.
yine de bi test yaparsan çıkar diye düşünüyorum
hayırlısı olsun
Aslinda evde ovulasyon testim var acaba yapsammiki ama umudumda yok hani...
Çıkarsa o testte yapsana hadi bizede habet ver bende yarın kana gideyim diyorum
Benimde iki uc günüm kaldi sadece belim agriyor 2 ye boluyorlar sanki onun dışında iki gun üstüste bembeyaz sadece 1 kerelik akıntı geldi brkliyoruz baaklim
Hamile degilim.benim.icimde en.ufK.his yok sadece kendimi dinlemem.le alamali belirtiler var simdi ovulasyin.testi yapicam.bekliyorum.az daha gecsinde yPayim.diye
Yapınca haberdar et emi merak ederim :)
Yapmadim.yapmiycam yaaa bosuna ziyan etmiim.gebelik testi alir denerim...prodictor aldim.cahillik dolayisiyla pahali bi bayaaa yazik simdi