Yapmadim.yapmiycam yaaa bosuna ziyan etmiim.gebelik testi alir denerim...prodictor aldim.cahillik dolayisiyla pahali bi bayaaa yazik simdi
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Yapmadim.yapmiycam yaaa bosuna ziyan etmiim.gebelik testi alir denerim...prodictor aldim.cahillik dolayisiyla pahali bi bayaaa yazik simdi
gebelik testlerine çok para verme canım .. benim 6 gün vardı adetime 3 liralık testte belli oldu.
canım nasılsın:) benım gecen ay olmadı bılıyormusun bu ayda aklıma gelmedı bebek mevzusu kacırdım gıttı yumurtlama gunlerım solda kıst vardı doktor sagda yumurtaların ıyı duzenlı ılıskı demıstı ama unuttum ya
belli olmaz canım belki yumurtlama gününe kadar spermler yaşamıştır. spermler 3 güne kadar yaşayabiliyor ama yumurtalar 1 gün kadar anca yaşıyor
hayırlısı olsun sağlıklı olsun gelir zamanı inşallah
ben pek iyi değilim kusuyorum bulanıyorum hiç halim kalmadı evden dışarı adım atamıyorum.
Allahım şifa versin canım olsun bunlar tatlı dönemler bak biz o hale gelmek için uğraşıyoruz hersey geçecek üzme tatlı canını
Maşallah teyzesi onu yesin yesinEvet 4 yasina gircek teyzesi...incir kuru ile sogan arasi gidip geliyorum suanda hangisine baslasamki
Canım aynı tas aynı hamamYagmur perisi.. ne âlemdesin ne yaptin ilaci :)
Adeti azalan, prolaktin sorunu olan vede gebelik isteyipde agnuscaston hap kullanan ve olumlu sonuc alan var mi??
His demişsin onu nasıl anlıyorsun sen yaaa merak ettim benim için de hissetsen bişeyler keske:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gebelik testlerine çok para verme canım .. benim 6 gün vardı adetime 3 liralık testte belli oldu.
Yok tatlim ovulasyon testine dunyanin parasini verdim 7 tane var kutuda 55 tl
oooowwww ne yaptın öyle güzelim gittigidiyorda alıyordum ben 10gebelik + 30 ovülasyon 28 liraya.
hemde ovülasyon testlerinden çok memnun kalmıştım koyu çizgiyi hep yakalamıştım ama hamile kalamamıştım o ayrı
Hangi marka canim aldigin marka bende alacagim
Hangi marka canim aldigin marka bende alacagim
İnşaallah canimAs kimyager :) belirtiler herkeste farklilik gösterir die biliyorum.. benim belirtiler adet belirtisi gibiydi. Bel agrisi, göğüs agrisi... uyku vs. Akintim vardi öyle yani..... insallah faydasini görürsun
As kimyager :) belirtiler herkeste farklilik gösterir die biliyorum.. benim belirtiler adet belirtisi gibiydi. Bel agrisi, göğüs agrisi... uyku vs. Akintim vardi öyle yani..... insallah faydasini görürsun