agnuscaston(hayıt hapı) kullanan varmi

Yapmadim.yapmiycam yaaa bosuna ziyan etmiim.gebelik testi alir denerim...prodictor aldim.cahillik dolayisiyla pahali bi bayaaa yazik simdi

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

His demişsin onu nasıl anlıyorsun sen yaaa merak ettim benim için de hissetsen bişeyler keske:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yapmadim.yapmiycam yaaa bosuna ziyan etmiim.gebelik testi alir denerim...prodictor aldim.cahillik dolayisiyla pahali bi bayaaa yazik simdi

gebelik testlerine çok para verme canım .. benim 6 gün vardı adetime 3 liralık testte belli oldu.

gebelik testlerine çok para verme canım .. benim 6 gün vardı adetime 3 liralık testte belli oldu.

canım nasılsın:) benım gecen ay olmadı bılıyormusun bu ayda aklıma gelmedı bebek mevzusu kacırdım gıttı yumurtlama gunlerım solda kıst vardı doktor sagda yumurtaların ıyı duzenlı ılıskı demıstı ama unuttum ya

hanımlar güzel haberler verirsiniz inşALLAHH.........

belli olmaz canım belki yumurtlama gününe kadar spermler yaşamıştır. spermler 3 güne kadar yaşayabiliyor ama yumurtalar 1 gün kadar anca yaşıyor
hayırlısı olsun sağlıklı olsun gelir zamanı inşallah
ben pek iyi değilim kusuyorum bulanıyorum hiç halim kalmadı evden dışarı adım atamıyorum.

Allahım şifa versin canım olsun bunlar tatlı dönemler bak biz o hale gelmek için uğraşıyoruz hersey geçecek üzme tatlı canını

Allahım şifa versin canım olsun bunlar tatlı dönemler bak biz o hale gelmek için uğraşıyoruz hersey geçecek üzme tatlı canını

inşallah canım bebiş sağlıklı olsun da ben çekerim. zaten anne olduktan sonra Allah ömür verdikçe dert tasa bitmiyor.
bak ben halsizim annem uzakta ama orada kendi kendini yiyor o da bana üzülüyor.

Evet 4 yasina gircek teyzesi...incir kuru ile sogan arasi gidip geliyorum suanda hangisine baslasamki

Maşallah teyzesi onu yesin yesin
Valla canım ben adet olursam 2 ay soğan yapacam ve ardından da 21+21 incir yapacam sende öyle yap istersen

Yagmur perisi.. ne âlemdesin ne yaptin ilaci :)
Canım aynı tas aynı hamam
o hap beni mahvetti
düzenli olan adet ve yumurtamın dengesini bozdu!:)
korkudan doktoruma söylemedim ama bu süre içerisinde rahim filimi çekildim
ve Allah'a şükür hersey iyi çıktı. Neden olmuyo gelmiyor bebişim anlamiyorum
belki eşimi tekrar test yaparız bilemedimki:)

senin gebelik nasıl geciyor

Adeti azalan, prolaktin sorunu olan vede gebelik isteyipde agnuscaston hap kullanan ve olumlu sonuc alan var mi??

selam yusra nasılsın? ben senin yazılarını okuduktan sonra hayıtı keşfettim diyebilirim :) geçen ay tohumunu alıp demleyip içtim fakat gebelik olmadı. ben aynı zamanda pco var. klomen kullanıp yumurta takibi yaptırıyorum. bu ayda hapını aldım eczaneden adetin birinci gününden beri içiyorum. sana bişey sormak istiyorum sen bu hapı içerken yumurtalıklarında ara ara ağrı oluyormuydu? sanki benim yumurtalıklarda bir hareketlilik var.

His demişsin onu nasıl anlıyorsun sen yaaa merak ettim benim için de hissetsen bişeyler keske:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Daha once kendiliginden hissettim iki gebeligimide aslinda biri o kadar hayal kirikligindan snr yoktur yaa diyerek yaptigim testti ama ilkini iliklerime kadar hissettim..malesef kaybettin simdide hissederim diye bekliyorum

Yok tatlim ovulasyon testine dunyanin parasini verdim 7 tane var kutuda 55 tl

Yok tatlim ovulasyon testine dunyanin parasini verdim 7 tane var kutuda 55 tl

oooowwww ne yaptın öyle güzelim gittigidiyorda alıyordum ben 10gebelik + 30 ovülasyon 28 liraya.
hemde ovülasyon testlerinden çok memnun kalmıştım koyu çizgiyi hep yakalamıştım ama hamile kalamamıştım o ayrı

Hangi marka canim aldigin marka bende alacagim

bende almuıştım laboguick marja idi benimkii........

Hangi marka canim aldigin marka bende alacagim

arkadaşlar ben de ovulasyon testi kullandım inş bu ay hamişim tam olarak haftaya belli olacak dualarınız da unutmayın lütfen benim kullandığım laboquıck diye marka 20ovulasyon 6 gebelik vardı 20 tl almıştım inş sizin için de faydalı olur

As kimyager :) belirtiler herkeste farklilik gösterir die biliyorum.. benim belirtiler adet belirtisi gibiydi. Bel agrisi, göğüs agrisi... uyku vs. Akintim vardi öyle yani..... insallah faydasini görürsun

canım merhabaa ..yüsraa prolaktin hormonu için sabah mı kan vermek gerekiyor ben öle okumuştum nete geçen ay sabah vermiştim 22 çıktı bu ay öğleden sonra vermiştim 42 çıktıı ..bende hayıt a başlayacaktım zaten ive başladıım..bize de şifa olur inşALLAH...SEN DE YÜKSEKTİİ HAYITLA DDÜŞTÜ BİZE DE ETKİ EDER İŞNŞALLAH.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…