agnuscaston(hayıt hapı) kullanan varmi

Nasılsın tatlim bata kac gun vardi senin?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

8 gun var tatlim kasigimda batma fln olugo ama umuttan kesin birde puturlu akinti devam ediyor bilmiyorum bakalim

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

kızarr hayırlı geceler nasılsınız..bende bugün akşam adet oldum ..yarın sabah başlayacam agnucaston a..ben hormon tahlili yapıracatım 3. gün olarak cumatrtesi mi igidecem..akşam oldum ya yarın akşam mı 1 diye sayacam yoksa bugünü mü bir diye sayacam..bir de özeller cumartesi akşam a kadar açık mı..

İyiyim sagol canim...adetini oldugun gunden itibaren saymaya baslicaksin bende aksam oldum oyle saydim benim adette bugun bitti cok sukur..ozeller cmt acik olur gidebilirsin gonul rahatligiyla canim sen aslan penceside icmistin sanirim faydasini gordunmu?

sende sapol canıım..akşam olunca da bir saydım bende o zaman ..cuartesi burda da öğleden sonra açık olur inşALLAH okulda sınav var gözetmenlk vardıı cmartesi sabah..
çok şüküR canıımm inşALLAH adet olmazsın da bbiş gelir bu ay... evet asln pençesi iyi geldi bende fsh ve prl yüksektii geçen ay normal değerlere inmişti bu ay ne durumda bilmiyorum.......

İns Adetimi duzenlesin baska bisey istemiyorum tatlim cmt sabah gitsen daha ii olurdu ama malum gorevin varmis gec olsun da guc olmasin hormonlarin duzene girmistir ins

İns Adetimi duzenlesin baska bisey istemiyorum tatlim cmt sabah gitsen daha ii olurdu ama malum gorevin varmis gec olsun da guc olmasin hormonlarin duzene girmistir ins

inşALALHH CANIIM iNŞALLAH ..evet bende sabahatna yanaydım ama mlli eğitimin görevlendirmesii sıkıntı çıkabilir diye sınavdan sonra gidecem artıkk saat 3 e kadar açıkmıışş...hayırlısı bakalım..agnucastında şifa olur hepimize inşALALHH SABAH 8 DE İÇTİM BENDE.......

merhaba canim hayirli olsun. bende bugun 3. yi ictim oglen 2 de iciyorum ben :) sifa olsun insallah

merhaba canim hayirli olsun. bende bugun 3. yi ictim oglen 2 de iciyorum ben :) sifa olsun insallah

ii akşamlar canıımm..bende uyarsam sabah uyarım diye sabah 8 belirledimm..şifa olsun hepimize....yarın dktora da sorayım biiii ne diyecekk içtiğimi değil de nası bi hap diye.....

ii akşamlar canıımm..bende uyarsam sabah uyarım diye sabah 8 belirledimm..şifa olsun hepimize....yarın dktora da sorayım biiii ne diyecekk içtiğimi değil de nası bi hap diye.....
sor bakalim canim ne diycek.. bizide bilgilendirirsin

herkese hayırlı,huzurlu,umut dolu günaydınlararkadaşlar bugun agnuscastonun 12.günü ve her sabah saat 6da dijital ateş ölçerle dil altından ateşimi ölçüyorum ama değerlerime göre hala ortada ne fol var ne yumurtam ah pko ah kökün kurusun.amin.kurusun da hamiş kalalım.amin

Son düzenleme:
sor bakalim canim ne diycek.. bizide bilgilendirirsin

CANIM MERHABAA BEN GELDİM..TEST SONUCUNDA PRL YÜKSEK ÇIKTII AMA DR İLAÇ VEREDİİ DEDİİM SABAH VERİLMESİİ GEREKİYOMUŞ KAIN AMA BEN ÖĞLEDEN SONRA VERDİİM etkisi olur mu diye olurr ona takılma fsh yüksek değill o iyi dedii..eşin test versin ona göre değerlndirelim dedii..agucaston dedimm..meme hassasiyeti için dedii..dedimm süt hormonunu düşürüomuş arkaaşlar tavisye etti dye..dedii çok yüksek değil ona takılma iç içme demedii ..bende içiyorum dediiiimm içimdennn...hayırlısı bakalıııım....

canıım beniimm inşALALHH TZ ZAMANDA HAMİŞ OLURSIN OLURUUUZZ...BEKLEE KALIM 14. GÜN OLSUUNN ÖLÇMEYE DEVAM ETT ...

canıım beniimm inşALALHH TZ ZAMANDA HAMİŞ OLURSIN OLURUUUZZ...BEKLEE KALIM 14. GÜN OLSUUNN ÖLÇMEYE DEVAM ETT ...
amincanım ben ilaçsız adet olmuyrm.canım bugün adetimin 31.günü. agnuscastonun ise 12.günüadet söktürücü kullansam mı yoksa agnuscaston bitimini mi beklesem:26:

Merhaba Kizlar aranizda yeniyim. Bende 3 ay önce PCO oluştu. 2 aydir klomen+iğne tedavisi oluyorum. Gecen ay burada gezinirken hayiti gördüm. Tohumunu alip demleyip içtim. Bugün de regli oldum yani 2 aydir bebis olmuyor. Ben de bugün eczaneden hayit hapini aldim ve kullanmaya basladim. Şifa olur inşaallah hepimize...

canim degerinin yuksek olmamasina sevindim kolaylikla duser ins. bu arada ozel mesaj atamadim sana doluymus posta kutun :)

amincanım ben ilaçsız adet olmuyrm.canım bugün adetimin 31.günü. agnuscastonun ise 12.günüadet söktürücü kullansam mı yoksa agnuscaston bitimini mi beklesem:26:

hep ilaç mı içiyosun canım..valla bilgim yokk hiçç ama gidebilirsen doktora gidip de kullansan daha ii olmaz mı...

aramız hoşgeldin..tez vakittte beişin gelmei ümidi ile......
canim degerinin yuksek olmamasina sevindim kolaylikla duser ins. bu arada ozel mesaj atamadim sana doluymus posta kutun :)

sağooll canııııımm..ayy inşALALHH ŞİFA OLUR HEPİMİZEE....heme temizleyeyimm posta kutumu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…