agnuscaston(hayıt hapı) kullanan varmi

Ilk kullandığın ay regli gününden önce ağrıların yada belirti gibi seyler yasadinmi merak ettim canim cvplarsan sevinirim:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet super soru...bendede akinti devam ediyor.putur putur birde sol.kasigim agriyor arada ayga klkinca fln haaa birde.sekerler ugku hali youn aksam 10 da uyumak istiyorum...oyle iste

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Kizlar meraba, prolaktin yukselikligim var 31,57 degerim doktor ilac onermedi cok hafif yuksek gebelige engel degil dedi. Hayit tohumu aldim burdanda kullanip hamile kalanlari okudum. Ama bunun tadi hafif papatya gibi cok hos degil acikcasi kullanip sonuc alan varmi

Merhaba konus sahibi olarak hosgeldin aramiza. Benim de proaktinim 30 idi, yaklasik 1 yıl kadar çocuğum olmadi.. prolaktin yuksekligi tabiiki hamileliğe engeldir. Doktorun nasil öyle bişey demis sastim kaldim.. göğsünden de süt geliyo mu bu arada merak ettim. Bende süt de vardi, dr süt kesilmeden pro dusmeden hamilelik söz konusu olamaz. Olsa olsa ancak mucize olur dedi. Mantikli bi aciklamada yapti üstelik. Dediki sütün geldigi icin, pro beyinde süt bezi salgilayan bi hormonmus. Süt salgilaninca vucut kendisini hamile veya anne zannedermis. Ki sende bilirsin ancak hamileyken veya anne olunca süt gelir. Vücut yeni bi hamilelik kabul etmezmis halk arasinda derler ya sütüm beni korudu. O da ayni onun gibi. Gelelim bana dr önce dostinex verdi. 2 ay kadar kullandim iyi bi ilacti sütümü kesti, pro 1'e düştü.. sonraki ay stres üzüntü vs. Pro bidaha Yükseldi dostinex kullanmak istemedim. Süt gelmedi ama bi daha. Bi tanıdıgin 7 yildir cocugu olmuyomus agnuscaston yani hayit hapı kullanarak gebe kalmis. Bana dediler sende bi kullansana. Ben her yolu denedim. Klomen çatlama ignesi vs herseyi yaptim olmadi.en son dedim bu hapida kullanayim ne olacak. Dr aradim söyledim gerek yok dedi biz onu meme agrisi cekenlere veriyoruz gel biz sana farklı tedavi yapalim dedi. E benim 2. Cocugum olacak bu ilki normal oldu. Tedavilik bi durum yokki ortada. Telefonu kapattim kendi doktorumun kendim olacagina karar verdim. Eczaneden o ilaci aldim. Icerigi tamamen hayittan yapılmış. Hayitin faydasini netten arastirdim kisirliga kadar önlüyormus. Vucuda kadınlik hormonu salgiliyo vs. Aktarda otu da varda ben bitki caylari icemedigim icin hap aldim. Kullandım ve cok sukur daha kutu bitmeden hamile kaldim. Bu konuyuda ben actim burda. Benim tavsiyemle kullanip 3-4 ark. Daha hamile kaldılar tavsiye ederim canim. Biraz fazla mi konuştum ne :)

Kizlar hayitin faydalarinin yazdığı bi link vericem sizlere girip okumanizi tavsiye ederim :)

http://www.posta.com.tr/saglik/bitkisel-tedavi/HaberDetay/Hayitin_faydalari_saymakla_bitmiyor.htm?ArticleID=96979

Kizlar hayitin faydalarinin yazdığı bi link vericem sizlere girip okumanizi tavsiye ederim :)

http://www.posta.com.tr/saglik/bitk...ydalari_saymakla_bitmiyor.htm?ArticleID=96979

Tatlım selam seninle konusmayi cok istiyodum öncelikle cok tesekkur ederim Allahım razi olsun hayit hapini kullaniyorun suan ve hic regli ağrısı yasamiyorum suan cok memjun kaldim tabi bi yandanda 10 yıllık evliyim ve bebek icinde vesilee olur inşallah senden ricam ictigin ay ne gibi belitlrtiler yasadin yazarmisin?simdide saol gülüm

kizlar merhaba. benim kirmizilar geldi azönce birazdan eczaneden alicam agnucaston u adetin ilk gunu baslaniyor degilmi?? ve sabah aksam iciyoruz ac tok farkediyomu???

kizlar merhaba. benim kirmizilar geldi azönce birazdan eczaneden alicam agnucaston u adetin ilk gunu baslaniyor degilmi?? ve sabah aksam iciyoruz ac tok farkediyomu???

Canım gecmis olsun evet ilk günü yada ikinci günü başla ben gunde 1 tane iciyorum kahvaltidan sonra alarm kurdum telefona hergun ayni saatte alıyorum sifa olsun sanada canım

sagol tatlim ins hepimize sifa olur. gunde 1 yeterli midir?? cunku forumda 2 tane kullananlarlarda varmis kafam karisti

sagol tatlim ins hepimize sifa olur. gunde 1 yeterli midir?? cunku forumda 2 tane kullananlarlarda varmis kafam karisti

Bunu ilk kullanan form sahibi yusra63 o gunde bir kullanmış o ay hamile kalmış okumussundur bende oyle yaptım bata azaldı bekliyorum canım:)

Bunu ilk kullanan form sahibi yusra63 o gunde bir kullanmış o ay hamile kalmış okumussundur bende oyle yaptım bata azaldı bekliyorum canım:)

ay hadi insallah umut olursun bize canim :)

Benimde bata bisi kalmadi puturlu akinti tam gaz devan ediyor baskada bisi yok arada kasigimda acima agri gibi bisey ama kendimi dinledigim icin

canım günde bir defa iç inanarak içç aynı saatte içmeye çalışş..şifa olsuuun..

Benimde bata bisi kalmadi puturlu akinti tam gaz devan ediyor baskada bisi yok arada kasigimda acima agri gibi bisey ama kendimi dinledigim icin

Nasılsın tatlim bata kac gun vardi senin?

Oncelikle cook tesekkur ederim :) fazla konusmak ta ne demek cok mutlu oldum ilgilenmene :) Ben 1 yillik evliyim ayrica hashimoto denilen tiroid problemim var doktor sitesinden kadin dogum doktoru ile konustum tiroid prolaktini etkilermis. Test yaptirdigim laboratuvarin ust siniri 30 idi benimkide 31,57 gecen ay buay 31,37 cikti ilac sordum onermedi hatta klomenide sordum gerek yok dedi. Bu konuyu az cok arastrdm sutle ilgili hormon oldugunu biliyorum canim hatta 20 nin ustunde ise problem oldugunuda okudum ama doktor ilac vermedi.. hatta ben bekarken hormonlarima bi sebebten baktirmistim onlar gevti elime prolaktin degeri 15 imis.evlenince %100artmis
Stresten yukseldigini okudum ama stres olmadigi gun yok genelde
Hayit tohumu cayiji icmek zor gelmiyor yeterki sifa olsun ilik ilik ictim sabah ac karnina papatya gibi tadi banaminoyle geldi bilmiyorum yanlis tohum almamisimdir heralde ama hayit hapini keske alsaydim kullaniki daha kolay
Bu arada sut gelmiyor goguslerimden adetlerim cok sukur duzenlidir troid im okdugunu tuylenmeden dolayi ogrenmistim.. cogu kiside adet duzensiligi yaparmis bende yapmadi cok sukur.. nasil kullanmaliyim bu cayi bilgin varsa ogrenmek isterim
Birde ben bu cayi gunde kac kez icmeliyim sabah yetermi sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…