- 14 Eylül 2007
- 4.610
- 35
- 37
sen hamile değil miydin canım diğer topikte öyle gördüm sanki. başkası mıydı acaba:44::44:
Herkese merhaba
bu hayıt hapı sayesinde hamile kalan arkadaslarm hayırlı olsun Allah ım sağlıkla kucağnza almayı da nasip etsin inş. darısı basımıza
Hayıt hapını adetimin 4. gününden beri kullanıorum günde bir kez içiyorum doktorum tavsiye etti doğal ilaç dedi sizin hamile kaldgnzı gördkçe heveslendim çok..
bnm hormon testlerimde yapıldı tiroidim hariç değerlerim normalmiş. Adetime 5 gün kaldı 11 mayıs adet günüm. İnş adet olmam hamile arkadaslarm dua edin ne olur bnm için :18: :18: :18:
Az kalmis adetine hadi inşallah olmazsn bu ay.. umarım şifa bulursun bu ilacla :) bizi bilgilendir mutlaka
Herkese merhaba
bu hayıt hapı sayesinde hamile kalan arkadaslarm hayırlı olsun Allah ım sağlıkla kucağnza almayı da nasip etsin inş. darısı basımıza
Hayıt hapını adetimin 4. gününden beri kullanıorum günde bir kez içiyorum doktorum tavsiye etti doğal ilaç dedi sizin hamile kaldgnzı gördkçe heveslendim çok..
bnm hormon testlerimde yapıldı tiroidim hariç değerlerim normalmiş. Adetime 5 gün kaldı 11 mayıs adet günüm. İnş adet olmam hamile arkadaslarm dua edin ne olur bnm için :18: :18: :18:
Degerim dustu canim
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
aaaa evet hatırladım s eni aynı zamanda öğrenmiştik. geçmiş olsun tamamen bitti mi yani doktor kesin bişe dedi mi
bi test yapsaydın. hamile kalırsam içmeyeyim diye adete 10 gün kala bırakmıştım. bi doktoruna sor istersen hamile kalsam zararı olur mu die
inşallah seninde olur canım içini ferah tut
yakında zaten doktoruma gidicem sorarıminş bana da nasip olur bu arada adetinize yakın ağrı sızı akıntı olmus muydu sizde ?
evet adetim gelecek gibi ağrı giriyor arada. dünde çok azıcık leke geldi o yüzden sürekli yatıyorum hiç kalkmıyorum.ilk bebeği düşük yaptığım için bu da düşmesinden korkuyorum
hmm anladım geç oldu ama güç olmadı senn içinmayıs topiğinde gördüm seni bnde oradayım reglime 4 gün kaldı bazen kasıklarma agrı geliyo gidiyo çok sürmüyo akıntı da yok denecek kadar az. Çok heyecanlıyım inş tutmustur
evet düşük yapalı 1.5 yıl oldu uğraşıyordum. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Aminnnbu hapı doktorum önerdi umarım işe yarar bu sayede sizinle de tanısmıs oldum gelişmeleri yazıcam
ayyyy canım inşallah faydasını görürsün. ben adetin ilk günü başladım 20 gün kullandım bıraktım. eğer hamile kalırsan zararı olmasın diye . bakalım buradan haberleşiriz . hayırlı haberlerini bekliyorum. inşallah ben de sağ sağlim kucağıma alırım
o halde bu topıgıde bıraz canlandıralım tamam bende karar verdım regl olursam bende baslıycam sıfa Allahtan
hosgeldin secido bncede canlandıralımsende al bu hapı canım. Bn nerdeyse bir aydır aralıksz kullanıorum
aaa hamıle olabılırsın ozaman:)
o halde bu topıgıde bıraz canlandıralım tamam bende karar verdım regl olursam bende baslıycam sıfa Allahtan
inanmak şart öncelikle arkadaşlar. ben burayı ilk gördüğümde elim ayağım dolaştı hatta 8, sayfada yazım var . bir umut işte.
araştırdım ve faydası olacağına inandım. çok şükür şimdi.
sizlerinde olacak inşallah :) pek herkes bilmiyor bu hapı . Allah denk getirdi gördüm. konu sahibindende Allah razı olsun
evet haklısın. Yusra arkadasımızdan Allah razı olsun. Aslında ben bu topigi görmeden önce doktorum bu hapı vermişti kenarda duruyodu snra tesadüfen burayı gördüm kullanmaya karar verdim doktoruma ikinci gidişimde tekrar bunu yazıodu bn onu kullanmadm yazmayın kullanayım dedim burada okuduklarım ve internette arastırdıklarımdan anladım ki megersem elimde hazine varmısta haberm yokmuşadetimnden beri kullanıorum.