- 14 Aralık 2012
- 3.313
- 1.155
çok sağol canımmmm kuzum inşallah darısı başınıza . Allahın izniyle hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah..
sende sağool inşALALh darısı bizlee olsunn..hayırlısı inşALALH..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sağol canımmmm kuzum inşallah darısı başınıza . Allahın izniyle hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah..
Adeti azalan, prolaktin sorunu olan vede gebelik isteyipde agnuscaston hap kullanan ve olumlu sonuc alan var mi??
Adeti azalan, prolaktin sorunu olan vede gebelik isteyipde agnuscaston hap kullanan ve olumlu sonuc alan var mi??
ben 16gün önce klomen artı catlatma ğğnesi oldm ne hamıleyım nede regl oldum eczaneden aldm bu ılacı ne zaman ıcmelıyım regl olmadan baslamalımıyım regl ıkende devam mı edıcem
Canim doktoru ne yaptn gittin mi?
gittik canım benim 360 gibi bir değer çıktı.
doktor henüz çok yeni dedi.
ben geçen yıl düşük yaptığım için tedbir olsun diye progestan verdi. onu kullanacam bakalım.
cuma günü bir daha gidecez değerler artmış mı diye inşallah herşey yolunda gider.
Bnim adete birgun kala, 290 cikmisti. Keseyi gorduk cok yeniydi ve 4 haftalikti...
Bnde bugun gittim doktora %80 erkek dedi bakalim inşallah değişmez :)
Regl olmayi bekle canim. Regl iken başlamıştım bn. Bütün bi ay her gün adette dahil gunde 1 kez iceceksin.. insallah şifa olur. Agnuscastondan onceki ay bende klomen arti pregnly iğne oldum tutmadi. Ertesi ay bu ilacla kaldm gebe
Bnim adete birgun kala, 290 cikmisti. Keseyi gorduk cok yeniydi ve 4 haftalikti...
Bnde bugun gittim doktora %80 erkek dedi bakalim inşallah değişmez :)
Evet allah kısmet ederse paşa geliyo :) doktorum yanilmadiysa tabi :))
Evet erkek istiyordum. Kizim var çünkü :)
aaaaa hadi hayırlı olsun erkek istiyordun sanırım yanlış hatırlamıyorsam . :)))
Be,nde alsammi bu ilaci
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗