agnuscaston(hayıt hapı) kullanan varmi

ben 16gün önce klomen artı catlatma ğğnesi oldm ne hamıleyım nede regl oldum eczaneden aldm bu ılacı ne zaman ıcmelıyım regl olmadan baslamalımıyım regl ıkende devam mı edıcem
Adeti azalan, prolaktin sorunu olan vede gebelik isteyipde agnuscaston hap kullanan ve olumlu sonuc alan var mi??

ben 16gün önce klomen artı catlatma ğğnesi oldm ne hamıleyım nede regl oldum eczaneden aldm bu ılacı ne zaman ıcmelıyım regl olmadan baslamalımıyım regl ıkende devam mı edıcem
Adeti azalan, prolaktin sorunu olan vede gebelik isteyipde agnuscaston hap kullanan ve olumlu sonuc alan var mi??

ben henuz regl olamadım catlatma iğnesi üzerinden ne bebek var nede adet oldum adet olmadan önce baslamalıyım yada adette devam etmelımıyım yada klomen ıle aynı zamanda alınırmı zararı olurmu hapınımı alayım tohumunumu lutfen yardımcı olun

Regl olmayi bekle canim. Regl iken başlamıştım bn. Bütün bi ay her gün adette dahil gunde 1 kez iceceksin.. insallah şifa olur. Agnuscastondan onceki ay bende klomen arti pregnly iğne oldum tutmadi. Ertesi ay bu ilacla kaldm gebe

Canim doktoru ne yaptn gittin mi?

gittik canım benim 360 gibi bir değer çıktı.
doktor henüz çok yeni dedi.
ben geçen yıl düşük yaptığım için tedbir olsun diye progestan verdi. onu kullanacam bakalım.
cuma günü bir daha gidecez değerler artmış mı diye inşallah herşey yolunda gider.

gittik canım benim 360 gibi bir değer çıktı.
doktor henüz çok yeni dedi.
ben geçen yıl düşük yaptığım için tedbir olsun diye progestan verdi. onu kullanacam bakalım.
cuma günü bir daha gidecez değerler artmış mı diye inşallah herşey yolunda gider.

Bnim adete birgun kala, 290 cikmisti. Keseyi gorduk cok yeniydi ve 4 haftalikti...
Bnde bugun gittim doktora %80 erkek dedi bakalim inşallah değişmez :)

Bnim adete birgun kala, 290 cikmisti. Keseyi gorduk cok yeniydi ve 4 haftalikti...

Pasami gelyo canim hayirli olsun masallah pasaya:-):-):-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

peki doktoruma sormalımıyım regl olunca 5.gün klomen verıcek doktor buyuk ıhtımal yada ıgne ye gecebılırım demıstı sakıncası olurmukı bırde sen hapınımı kullandın eczaneden alıp yoksa tohumunu yada suyunumu cok farklı yorumlar okudum tohumundan kür yaanda var sanırım sen eczaneden aldın ve kullandınmı
Regl olmayi bekle canim. Regl iken başlamıştım bn. Bütün bi ay her gün adette dahil gunde 1 kez iceceksin.. insallah şifa olur. Agnuscastondan onceki ay bende klomen arti pregnly iğne oldum tutmadi. Ertesi ay bu ilacla kaldm gebe

aaaaa hadi hayırlı olsun erkek istiyordun sanırım yanlış hatırlamıyorsam . :))) :KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

hanımlar benim bu ayki hormon değerlerim normal geldi..şimdi aslan penesine devam edecem de sonrasında hayıt hapı içeyim diyorum ne dersiniz...

Evet erkek istiyordum. Kizim var çünkü :)

aaaaa hadi hayırlı olsun erkek istiyordun sanırım yanlış hatırlamıyorsam . :))) :KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

Herkese merhaba :-)
bu hayıt hapı sayesinde hamile kalan arkadaslarm hayırlı olsun Allah ım sağlıkla kucağnza almayı da nasip etsin inş. darısı basımıza :nazar:
Hayıt hapını adetimin 4. gününden beri kullanıorum günde bir kez içiyorum doktorum tavsiye etti doğal ilaç dedi sizin hamile kaldgnzı gördkçe heveslendim çok..
bnm hormon testlerimde yapıldı tiroidim hariç değerlerim normalmiş. Adetime 5 gün kaldı 11 mayıs adet günüm. İnş adet olmam hamile arkadaslarm dua edin ne olur bnm için :18: :18: :18:

Be,nde alsammi bu ilaci

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Herkes bu ilaclami gebe kaldi ve ne kadar sure kullandiniz

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

X