agnuscaston(hayıt hapı) kullanan varmi

canım işte ben de hapını kullandım da. bu ay da ekstraktına başladım. zaten doktora gideceğim önümüzdeki günlerde. tedaviye başlayacağız inşaAllah.
Rabbim hepimize hayırla tattırsın anneliği. çok zor çok... Allah yardımcımız olsun. hep beraber şifa bulalım inşaAllah...

gözün aydın canım benim..ALALH a şüürler olsun darısı bizlere inşALALH..KIZLAR BU HAPP PROLAKTİNİ YÜKSELTYOR MU....

ii geceler hanımlarr aştan sona her sayfayı okudum prolaktini de düşürüyormuş bende diğer ay hastalanınca başlayacam inşALLAH...HASTALANMAMAK ÜMİDİM AMA HAYIRLISI BAKALIM....

gözün aydın canım benim..ALALH a şüürler olsun darısı bizlere inşALALH..KIZLAR BU HAPP PROLAKTİNİ YÜKSELTYOR MU....

canim prolaktin Yükseltmiyo aksine düşürüyor. Benim konuyu acarken yazdığım ilk seyleri okursan görürsün.. yazmistm benimde ptolaktin yüksekliği vardi. Cok sukur düşürdü. Ama inanmak sart

Amin kuzum insallah sifa olsun denemekte fayda var canim mutlaka baktir degerlerine gulum.benim otu prolaktinimi arttirdi.benim prolaktin sorunum yoktu.bazi kisilerinkinide arttirmisti herkeste ayni etkiyi gostermiyor.ben suan hapini iciyorum.goguslerimi buyuttu sanki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim prolaktin yüksekti zaten prolaktinimim yükseltti deyince aman uzak durayım demiştim bende hapını alayım bakalım bir..peki kızar benim fsh da yüksek böyle sıkıntısı olup da kullanan var mı..

ilk defa yükseltti diyor biri
ballı karışımı kullanıyorum çok ümidim vardı ama kırıldı şimdi ya arttırırsa zaten yüzlerde
otuyla hapı aynı etkiyi yapar diye düşünüyorum önemli olan etken maddesi
ama umarım iyi gelir hepimize

Kizlar hayit hapi mi daha iyi otu mu ikiside ayni gorevi goruyosa hap daha iyi gibi geldi insallah tum dileyenler en kissa zamanda gebe olurlar :)

arkadaşım otu nasıl kullanmıştın yanında başka kür ya da ilaç aldın mı ya tedirgin oldum hayıt düşürüyordu sevinmiştim

benim prolaktin yüksekti zaten prolaktinimim yükseltti deyince aman uzak durayım demiştim bende hapını alayım bakalım bir..peki kızar benim fsh da yüksek böyle sıkıntısı olup da kullanan var mı..

arkadaşım otu nasıl kullanmıştın yanında başka kür ya da ilaç aldın mı ya tedirgin oldum hayıt düşürüyordu sevinmiştim

Slm kizlar bende pko var prolaktin sorunum yoktu.ben adet olmak hormonlarimi duzenlesin diye otu robottan gecirip su ile demleyip ictim gunde 1 kez bir bardak.prolaktini yukselenlerde olmus dusenlerde herkeste ayni etkiyi gostermiyor.bi aydan sonra prolaktinim tavan yapmisti.biraktim hemen.suan hapini iciyorum hapi daha masum geldi bana.ama bence deneyin bir ay prolaktininize baktirin.faydada edebilir sizlere.suan baktirmadim prolaktinime gecen ay normaldi

Kizlar eczaneden aldim hapi bi yan etkisi yok dimi bnm hormonlar iyide idrar yolu enfeksiyonum vardi dengelermi bu hap ve hamileligi kolaylastiri mi

Canim baska kur kullanmadim.sadece hayit tohumunu icmistim.umidin kirilmasin hamile kalanda cok.bence bir ay dene kan degerine baktir ona gore devam et canim.yada hapini kullan

teşekkürelr canım..bende zaten bugün kan verdim hormon testi yaptırmak için ..aslan pençesi çiyordum 2 ay içmek gerekmiş o bitsin ondan sonra başlayacam bende...

ot su macun etkisi değişiyor mu ya yükselttiyse hapı da yülsektir tatlım neden kullanıyorsun

Hamis kalan cok canim belki bende kalirim diye iciyorum hapi nedense masum geldi bana ama bilmiyom .insallah yukseltmemistir bir baktirmam gerek ama firsatim olmuyo.

teşekkürelr canım..bende zaten bugün kan verdim hormon testi yaptırmak için ..aslan pençesi çiyordum 2 ay içmek gerekmiş o bitsin ondan sonra başlayacam bende...

Sifa olsun canim aslan pencesini bende yapmayi dusunuyorum

Sifa olsun canim aslan pencesini bende yapmayi dusunuyorum

canım ben 1 ay içtim bir hafat ara vermek gerekiyodu bugün tekrar başladım..inşALALH faydası olur içtiklerimizin........

canım ben 1 ay içtim bir hafat ara vermek gerekiyodu bugün tekrar başladım..inşALALH faydası olur içtiklerimizin........

İnsallah canim.sarac oglu her bayanin en aZ yilda bir aslan pencesi kurunu icsin dedi.

çok sağol canımmmm kuzum inşallah darısı başınıza . Allahın izniyle hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…