- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
Canım eyup ekici biraz pahali ama isinde iyi bi doktor kizilayda yeri
sagol canım bir arastırayım tesekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım eyup ekici biraz pahali ama isinde iyi bi doktor kizilayda yeri
bilmiyorum ki bende panik atak olduğu için gripin bile alsam prospektüsü okuyorum sanki ilacı içtimmi bi tuhaf oluyorum zor durumdayım ama bende kullanmak istiyorum hayıtı işe yarar umarım benim fsh lh iyi bi prl yüksek
Canım etkilemiş olmazsin ki ben bu ilaca bi cok örneği oldugu icin cok inaniyorum ins adet olmam ama aksi olursada alip devam edicem ama insallah hamileyimdir senin duan kabul olur Guzelim
Hakkında hayirlisi.. seni etkilemek istemem bn hamile olmamis olsaydim 3 ay kadar kullanacaktim. Yinede karar senin canim. Insallah bu sefer bedenin seni yaniltir da hamile olduğunu öğrenirsinn
Iyi yapmissin canimm :) ins faydasını görürsün
Iyi yapmissin canimm :) ins faydasını görürsün
yusra Allah senden razı olsun o hapı kullandım önce adetimden 10 gün önce lekelerim geldi. dedimki bu ilac düzenimi bozdu çok canım sıkıldı . zaten 20 gün kullandım bıraktım. 1 hafta leke geldi sonra yumuurtlamam olmuş ve hamile kaldım.
önce yüce Allahın izniyle sonra da bu hapın etkisiyle hamile kaldığımı düşünüyorum.
çok teşekkür ederim.
inşallah canım. acaba adetten sonra mı başlasaydım bu hapa:44::44:
Ayy cok mutlu oldummm. Sn lekeden falan bahsederken aklima geldi fakat seni umutlandirmak istemedim. Ne mutlu sana o halde.. yenidir heralde 4 veya 5 haftaliktir sanirim.. kendine cok dikkat et ilaci birak asla kulanma. cevrendekilers tavsiye et belki senin sayende birileri daha bebisine kavusur canim. Banada dua et pazartesi cinsiyeti ogrenmeye gidecegim. Insallah saglikli bi erkek evladim olur. Kizim var cunku 1 tane :) gelismelerini yazarsın artk.. cok mutlu oldum
Yoo ne sorun olacak. Zaten adetin ilk gunu baslaniyo.. bak lili arkadas bu ilacla gebe kaldigini yazmis. Insallah sende kalirsin :) inanmak sartt.....
ben adet olcam sanırım karnım agrıyo.bu ilacı 3 ay kullanmak gerek degilmi kızlar bana ilk ay etki etmedi(((
evet ilk leke gelince öyle moralim bozuldu anlatamam ..
ben de pzrtesi doktora gidecem kan tahlillerini yaptırayım inşallah herşey yolunda gider.
inşallah seninde gönlüne göre hayırlı sağlıklı evladın olur.
ayyy bende kız istiyorum yaa
sitede yazıyorum inşallah başkalarına da faydası olur.
lili merhaba
tebrik ediyorum, hayırlı olsun. :)
sen sadece 1 ay mı kullandın bu hapı? ben de geçen ay kullandım ve dediğin gibi adetten 7-8 gün önce lekelerim başladı ve adet oldum. fakat adetim az geldi bu ay. şimdi bitti. hayıtın hapına değil de ekstaktına başladım bu sefer.
senin lekelenmelerin ne kadar sürdü ve kaç gün sonra test yaptın, o süreci anlatır mısın?
merhaba canım nasılsın?
benim hapım bitti. ben de erken oldum da bitti bile. :)) yani bu ayı da boş geçtik. şimdi de hapını değil de dün aktardan ekstaktını aldım. bu gün başladım.. hayırlısı bakalım.
sağol canım . işte geçen ay buraya yazmıştım zaten adetin ilk günü hapı kullanmaya başladım ve 20 gün içtim sonra eğer hamile kalırsam falan diye bıraktım ertesi günü lekem geldi. ben 32 günde adet olurum . yani adetimden 10 gün evvel leke geldi ve 1 hafta sürdü. zaten ateş takibi yapıyordum hiç ateşim çıkmamıştı yumurtlamam olmadı o 20 gün boyunca. lekenmem bitince 3-4 gün sonra yumurtladım ki (19 nisan ) bunu akıntımdan anladım. o sıra tutmuş.
yani normalde erken leke gelmeseydi hamile kaldığım gün adetim gelmiş olacaktı.
burada bu hapı araştırırken bi kadın daha aynısını yazmıştı 1 hafta önce leke geldi üstüne hamile kaldım diye.
yarın hastaneye gitcez inşallah yolundadır.
kasıklarımda ayağa kalkınca sancı giriyor. adet sancısı kıvırıyor gibi.
inşallah seninde tutar canım. okuyorum sen en başından beri yazıyorsun buraya. umarım hayırlı haberini alırız.
çok uzattım kusura bakma :))