Merhaba arkadaslar formu takip ederken gördüm doktorum bana "agnucaston" verdi bu hamileliği mi kolaylastırıyo bilgisi olan yazabilir mi acaba ?
anladım canım.. Haydi hayırlısı ohalde.. İnşallah hayıt işe yarar güzel haberlerini alırız senin :)
prolaktin değerini dengeleyerek hamileliği kolaylaştırıyormuş evet cnm, kadınlık hormonu sağlıyormuş birde regl düzenliyormuş
Merhaba arkadaslar formu takip ederken gördüm doktorum bana "agnucaston" verdi bu hamileliği mi kolaylastırıyo bilgisi olan yazabilir mi acaba ?
hanife55 ne şikayetin için verdi arkadaşım bu hap hayıttan yapılmış ben de onun macununa başladım ama benim prolaktin yüksek
bn hormon testlerimi yaptırdım prolaktin normal dedi bn adetlerim sancılı geçiyo ve hamile kalmak istiyorum demiştim bu ilacı yazdı doğal dedi şimdi yazanları okuyorum hayıt tohumundan yapılıomuş hamileliği kolaylastırıyomuş inş öyledir 5 aydır hamile kalmayı bekliyorum
umarım yararlı olur da güzel haberini söylersin tabiki isteyen herkes
agnucaston hapını kullanıpta karnın içinde yanma hisi duyan oldu mu bende ara ara oluypr bugün 20.günün yusra arkadaşım sende de oldu mu
Hicbir sakincasi olmaz gönül rahatlığıyla kullansin. Adet sorunu olanlara, kilo, sivilce gibi olanlara veriliyo zaten.
sanırım ben yine hamile diğilim adete 8 gün var ama gögüslerde filan hiç bi belirti yok daha doğrusu hiç belirtim yok benim
Çok sağol canim Allah razı olsun. Hamile degilsem ben de baslicam. Sayende duydum bu hapi. Çok teşekkür ederim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Belirti bende de olmamisti hic. Bnde o ay adet olmayi bekliyordum yeminle.. zaten belirtiler hamileligin 5. Haftasindan sonra basliyo bulantilar, kusmalar, kasik agrisi vs.
inşallah bu sefer gebesindir. O 8 gün sana 8 yıl olur simdi geçmek bilmez :)
bende gögüslerimde niye agrı yok niye hiç bi değişiklik yk diye kendi kendimi yiyorum ama umarım bu ilaç gebe kalmama sebep olmuştur.