aleyküm selam arkadaşım. ben de pkoluyum. ve lh yüksek. benim en son 11 çıkmıştı ama yine de adetlerim ve yumurtlamamda sorun var. sen hapını mı içiorsun yoksa çayını mı?
birbirimize haber verelim etkilerini olur mu?
ben geçen ay senin tavsiyenle içtim hatta konuşmuştuk seninle ama ben bu ay hasta oldum( kısmet değilmiş işte canım ya peki ben bu ilacı bırakayımmı
ben çayını içiyorum canım günde iki bardak.. bende de yumurtmala sorunu var lh 26 olmus almıs basını gidiyor bende 11lere falan indirsem öpüp başıma koycam yani benim durum bayağı vahim.. inşallah düşürürür şu hormonları
Eger bende hamile kalmis olmasaydım. 3 ay icmeyi düşünüyordum.. sen bilirsin yinede canim.
günaydın canım ben tekrar aldım hapı ve içmeyi bırakmadım devam ediyorum inşallah bende hamile kalabilirim
agnuscaston kullanan arkadaşlar sorum olacak adetime yaklaşık 1 hafta var ve ben 2 gün önce bu hapı içmeyi bıraktım hamile kaldıysam zararı olmasın diye ve bugünde akıntım kanlı gelior yani çok açık kahverengi gibi. leke. acaba adetimi erken mi geti
günaydın canım bende geçen ay içtim ve benimde 1 hafta önce geldi ben ilaçtan olduğunu düşünmemiştim
Çabaların boşa çıkmaz umarim! Ilac tek basina yeterli olmuyo ama. Düzenli ve stressiz bi iliski de cok onemli :)
Hayıt ayrica adet öncesi agresiflik ve göğüs ağrısı gibi şeyleri de azaltiyormus. Sancılı adet geçirenler onu kullandiktan sonra sancisiz adet olduklarini yazmislar. Kullanirken gebe kalanlar da yazmislar... ve daha bircok sey, en basiti benm yüzümde sivilce yokken, hormon dengesizliginden sivilce cikmaya basladiinan bu hapi kullanalı 14 gun oldu sivilcelerim kurudu. Herkrs sende bi güzellik var deyip duruyo
canım merhaba ben kullanıyorum fakat dün adet bitti ama kanamama var azda olsa bugnde geldi haptan olabilir mi
günaydın canım bu ay hiçbişeye stres yapmayacam oluruna bırakacam eşimede dedim o zaten bana uyuyor ondan çok ben stres yapıyorum
Olabilir tabiiki, için temizleniyordur..
Hadi insallahhhhh... hakkinda hayirli eylesin bu ayı insallah canim.
arkadaşlar merhaba,
Reglimin 1. günü hayıta başladım bugun 24. gün..
1- Artık bırakayım mı, gebelik oldu ise sorun olabilir mi
2- Bu ay 4 kere kaşlarımı aldırdım, tüğlenme sorunu yapıyor olabilir mi
3- Burnumun içi yara oldu, öncesinde burnumda kuruluk başladı ve durum fena.. Acaba bu hapın yan etkisi mi?
Sevgiler, öpücükler..
Şimdiden teşekkürler
bende macununa başladım ama yan etki yapmasından tedirginim