- 3 Kasım 2013
- 1.789
- 371
canım bu arada bebişinin cinsiyetini ögrendiniz mi?
doktora gittimde, doktorum erken söylemiyormuş adamın prensipi öyleymiş.. haftaya farklı bi doktora gideceğim inşallah..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bu arada bebişinin cinsiyetini ögrendiniz mi?
prensipini yiyim özele git canım nerde yaşıyosun bu aradadoktora gittimde, doktorum erken söylemiyormuş adamın prensipi öyleymiş.. Haftaya farklı bi doktora gideceğim inşallah..
Insallah hamilesindir de gerek duymazsin bu ilaca.. kac yildir istiyorsun ve ne gibi problemin var..
20 tanesini içtim daha içmiyorum kızlar sivilcem felan çok çıktı ters etki yaptı galiba birde ovülasyon testi kullandım bu ay ama hiç kırmızı olmadı birkaç kez çok soluk çıktı anlamadım gitti
inşallah canım. ilk denememiz bu ay da pcoluyum işte doğum kontrol hapıyla adetim düzenleniyor. geçen ay bıraktım hapı. 24 martta adet olmuştum en son daha bir şey yok.
prensipini yiyim özele git canım nerde yaşıyosun bu arada
Neden öyle oldu ki acaba
Pco icin incir yemelisin. Faydasi cok oluyo. Inşallah mucizene kavusursun :)
kızlar 20 günlük hayıt çayıyla lh yi 26.6 dan 21 e indirebildim ama hala cok yüksek. adetin 5. günü tahlil yaptırdım estradıol yani su E2 116 çıktı hakkında bişey bilen var mı doktora gösteremedim galiba ben tam bir umutsuz vakayım( :2:
Yusracım ankaradaysan bi doktor tavsiyem olacaktı neyse hakkında hayırlısı canım bu arada adetime 5-6 gün var ve ishal oldum yani adet olucam sanırım ben hep bağırsaklarımdaki değişiklikten anlardım adet olursam sence haptan alıp devam mı etsem
bilmiyorum ki ya yumurta erken çatladı yada hiç olmadı bana ters etki yaptı sanırımmm
maşallah sadece hayıtla mı düştü ben de inanıyorum ama yan etki vardır diye içemiyorum benim prolaktin yüksek
evet sadece hayıt içtim hala da devam ediyorum. bi yan etkisini görmedim ben. ne varmış ki yan etkisi:?
Yusracım ankaradaysan bi doktor tavsiyem olacaktı neyse hakkında hayırlısı canım bu arada adetime 5-6 gün var ve ishal oldum yani adet olucam sanırım ben hep bağırsaklarımdaki değişiklikten anlardım adet olursam sence haptan alıp devam mı etsem
Canım eyup ekici biraz pahali ama isinde iyi bi doktor kizilayda yeridoktor tavsiyen kim canım ankarada merak ettim
Canım etkilemiş olmazsin ki ben bu ilaca bi cok örneği oldugu icin cok inaniyorum ins adet olmam ama aksi olursada alip devam edicem ama insallah hamileyimdir senin duan kabul olur GuzelimHakkında hayirlisi.. seni etkilemek istemem bn hamile olmamis olsaydim 3 ay kadar kullanacaktim. Yinede karar senin canim. Insallah bu sefer bedenin seni yaniltir da hamile olduğunu öğrenirsinn