agnuscaston(hayıt hapı) kullanan varmi

haklısın cnm zaten çok çok kullanmıyorum önerilen doz dahi diil daha azla başladım

ben artık bişi kullanmayacağım. Reglime 4 gün var bakalım bu hayıtın etkisi olmuş mu... Regl ağrımda falan bi değişiklik olacak mı..
Sonra da artık kür falan yapmıcam , çocuk da düşünmücem..

sabır arkadaşım ne kadardır istiyorsun Rabbim başka dert vermesin

sabır arkadaşım ne kadardır istiyorsun Rabbim başka dert vermesin

3,5 yıl oldu canım ama artık kendimi yıpratmaktan da bana böhhh geldi :) Erkekler hiç bişi yapmasın biz önümüze gelen herşeyi deneyelim.
Yok öyle artık :) Benden bu kadar..

doğru ya bi koşturmaca ne yapsak o mu bu mu:)

valla canım ben konuştum geçen gün. Artık çocuk istemiyorum dedim. Benimki nasıl değişti görsen. Ben istiyorum moduna geçti... Ben 3-5 ay daha düşünmücem karar verdim. Ne zamam ki beyimiz de tam istiyor, yesin macununu falan gidip aşılama yaptıralım dedim. Çekemem her ay aman şimdi mi yumurtladım yok şuanda mı yumurtluyorum modunu :)))

haklısın cnm benim daha bikaç ay olmasına rağmen takip etmekten yoruldum sanki hep kasıklarım sancıdı akıntı mı geldi ateş hala düşük mü prolaktin ne durumda acaba aslında kendi haline bırakmak bi müddet en iyisi ama o da olmuyor

insan çok isterken kafasında erteleyemiyor canım. Ben de deliler gibi istediğim zamanlar oldu. Bir tüp bebek denedik, bir kimyasal gebelik oluştu. Eşim otururken ben iğneleri yedim.. En son HGS çektirdim, çok korktum çektirken.
Benim eşimin spermleri iyi değil. Ama o hiç bişi yapmadığı halde kavgalarımızda bana çocuk kelimesi ile gelme muhabbeti etti.
Benim ki yorgunluk. Bu kadar yorulmuşken ve o da kendini bi halt sanmaya başlamışken TENEFÜS ZİLİ ÇALDI BENİM İÇİNNNN :)))))
Şimdi kariyer yapcam falan moduna girdim, bizimkisi şoklarda. Ohhh canıma değsin..

bu düşünceyi gerçekten aklından çıkar ama içime doğdu istemediğin zamanda olacak

bu düşünceyi gerçekten aklından çıkar ama içime doğdu istemediğin zamanda olacak

öyle deme canımmm :)))
Yıllardır beklediğim kariyer fırsatı var önümde. Bebek olursa hepsini ertelemek hatta hiç sahip olamama durumum var. 6 ay sonra olursa ama hepsine Allahın izni ile olumlu olarak sahip olabiliriz. Reglime 4 gün var. Bu ay kırmızıları görürsem gelecek aylarda denemicem ztn, eşime ne kadar kararlı olduğumu prezervatif uzatarak kanıtlıcam...

Allahım hayırlısını versin inşallah... bundan 5 ay önce bu kariyer fırsatı gelmişti tam kabul edeceğim gün hamile olduğumu öğrenmiştim. İnsanoğlu işte içimden tühh ya zamanlaması çok kötü dediğimde bebek regl kanaması ile gitti. O yüzden büyük konuşmakta istemiyorum. Hayırlısı olsun :)

ilahi beni güldürdün arkadaşım uzat bakalım ne diyecek
tabiki hayırlısı hep öyle diyoruz ama o zaman ne diliyorsan o hayırlı olsun diye dua edeyim

saol tatlım amin
ben de bidahaki ay umarım hayırlı haberler alırım bu düzensiz reglle umudum yok ama hayırlısı Rabbim büyük

hiç öyle düşünme.. Bence kendin takip etme direk doktordan yumurta takibi yaptır. 2 Güne bir gidebilceğin yakınlıkta bir doktor seç. Güne göre yumoşlarının boyutuna baktır. yumoşlar çatlıyo mu çatlamıomu, yumurta tembelliği var mı gibikontrolleri bu ultrasonda yapıyorlar. Eğer çatlamazsa, çatlatma iğnesi vurdur ilişkiye gir.. Daha kolay olur.

Ve umudunu asla yitirmeeee :) Eşin de eğer vermediyse mutlaka ve mutlaka sperm testi versin.

saol tatlım amin
ben de bidahaki ay umarım hayırlı haberler alırım bu düzensiz reglle umudum yok ama hayırlısı Rabbim büyük

merhaba özelden cevap yazamadım daha dogrusu gonderemedım bende buraya kopyaladım mesaj kutum dolmuş silemedım.. ben dostınex kullandım oyle dustu ama bı yan etkısıde yok hemen dusuruyor dr soylemıstır zaten bebış olmasınada yardımcı oluyor.. ama onun dısında bende hayıt tohumlu bı cay almıştım aktardan aslan perçemli falan onu 2-3 kere kullandım ama sen macun almışsın bence onunda faydası olur

inşallah cnm çok saol cvp verdiğin için daha önce bu kadar takmıyordum aslında hep var benim prolaktin yüksekliği bünye yapıyor adet oluyorsan yumurtlama da oluyordur diyorlar ama bebiş isteyince çok kafama takıyorum bu macunu aldım inanarak kullanacağım adetim bitsin başlayacağım hakkımızda hayırlısı

amınn inş hayırlısı

daha denemeye başlayalı bikaç ay olduğu için kendi haline bi bırak daha sonra diyorlar yumurtlama takibi için zaten prolaktin yüksekken yapmazlar önce onu düşürmem lazım hayıta başladım umudum o

daha denemeye başlayalı bikaç ay olduğu için kendi haline bi bırak daha sonra diyorlar yumurtlama takibi için zaten prolaktin yüksekken yapmazlar önce onu düşürmem lazım hayıta başladım umudum o

anladım canım.. Haydi hayırlısı ohalde.. İnşallah hayıt işe yarar güzel haberlerini alırız senin :)

anladım canım.. Haydi hayırlısı ohalde.. İnşallah hayıt işe yarar güzel haberlerini alırız senin :)

Merhaba arkadaslar formu takip ederken gördüm doktorum bana "agnucaston" verdi bu hamileliği mi kolaylastırıyo bilgisi olan yazabilir mi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…