agnuscaston(hayıt hapı) kullanan varmi

amin canım Allah herkese şifa versin.bende çoğu seyi polikistik overi araştırırken öğrendim bak hastalığın faydası da varmıs:KK1: smear testini de gebelik öncesi yaptırmak gerekmiş ben onuda yeni öğrendim daha ya..daha önce hiç yaptırmadım.zor bir şey mi canım:44: dediğin gibi yılda 1 kez kadın doğum uzmanına gidip kontrol olmak gerek ama ben hayatım da 1 defa kadın doğumcuya gittim oda pkolusun dedi çıktı :KK1: evet bekarken her sey daha kolaydı ama evliliğinde o kadar çok güzelliği var ki onun için her seye değer...bende doktora gitmeden ovulasyon testi alıp bakcam bakalım yumurtlama var mı...bazen düzenli adet görülmesine rağmen yumurta gelişmeyebiliyormuş :KK53:

evet canım ben geçen yıl yaptırmıştım smear ve şimdi de düşünüyorum. yok çok kolay bişey. hatta muayeneden daha kolay. sedye gibi bi yere uzanıyosun. rahim ağzından sürüntü alıyorlar kulak çöpü gibi bişeyle. hiç hissetmiyosun bile. sen de birkaç ayy daha bekle de bence başka bir dra daha git. bazen kist olabiliyor ama adetle atılıyor. belki doktorun bu sebeple yanılmıştır. inşaAllah gelir bebeciklerimiz.

sağol guzumm :))) boşver zaten işte evde yoruluyoruz birde psikolojik yorgunlukta cabası. Ohhh bırak kendini :) Kafanı dağıt. bak ben kursalara bakmaya falan başladım, Resim dersi alacağım kafamı dağıtmam için harika olur. Sende bişiler bul kendine, ama barışın. Küsken herşey daha berbat benim gibi inatçı olma sende :)

benim de çok zaman ayıramasam da bir kursum var, fakat dil öğrenme çabası olunca, o da ayrı bir stres oluyor hani. :KK9: ama yine de farklı bişey yapmaktan memnunum. valla canım ben normalde hiç küs kalamayan bir insanım. hatta pek hoş baktığım bir konu değil. ama sağ olsun eşim öğretti. çünkü hep arayı düzelten ben oluyordum bunca zamandır. o da haliyle haksız da olsa kendini haklı görüyordu. bu sefer gittiği yere kadar gitsin. gönlümü almayı öğrenmeli. amaaannn öğrenmezse de kendi bilir. tüm iyi niyetlerim yerle bir. :KK43: hayırlısı bakalım.

benim de çok zaman ayıramasam da bir kursum var, fakat dil öğrenme çabası olunca, o da ayrı bir stres oluyor hani. :KK9: ama yine de farklı bişey yapmaktan memnunum. valla canım ben normalde hiç küs kalamayan bir insanım. hatta pek hoş baktığım bir konu değil. ama sağ olsun eşim öğretti. çünkü hep arayı düzelten ben oluyordum bunca zamandır. o da haliyle haksız da olsa kendini haklı görüyordu. bu sefer gittiği yere kadar gitsin. gönlümü almayı öğrenmeli. amaaannn öğrenmezse de kendi bilir. tüm iyi niyetlerim yerle bir. :KK43: hayırlısı bakalım.

ders alsın diyorsan uzat valla canım yapcak bişi yok. Ben de çiçek filan yollamış teşekkür bile etmedim , her küslükte aynı :KK70: Benimde acilen İngilizceyi halletmem lazım. Hergün önüme çıkıyor zorlanıyorum ama inatla gidemiyorum kursa :KK43: İçimden gelmiyor bir türlü..

evet canım ben geçen yıl yaptırmıştım smear ve şimdi de düşünüyorum. yok çok kolay bişey. hatta muayeneden daha kolay. sedye gibi bi yere uzanıyosun. rahim ağzından sürüntü alıyorlar kulak çöpü gibi bişeyle. hiç hissetmiyosun bile. sen de birkaç ayy daha bekle de bence başka bir dra daha git. bazen kist olabiliyor ama adetle atılıyor. belki doktorun bu sebeple yanılmıştır. inşaAllah gelir bebeciklerimiz.

zaten smear testi yaptırmadan gebelik düşünmüyorum canım...birde bugün kan değerime bakılcaktı doktor bakmaya gerek yok dedi 1 ayda çok yükselmez bu kadar kansızlık yasıyorsan dedi..5 kutu kan surubu daha yazdı:KK1: 1,5 ay daha kullancam yani şurupları.doktoru da değiştircem zaten canım ama burda çok iyi doktorlar yok zaten.

ders alsın diyorsan uzat valla canım yapcak bişi yok. Ben de çiçek filan yollamış teşekkür bile etmedim , her küslükte aynı :KK70: Benimde acilen İngilizceyi halletmem lazım. Hergün önüme çıkıyor zorlanıyorum ama inatla gidemiyorum kursa :KK43: İçimden gelmiyor bir türlü..

sen inatmışsın gerçekten, helal olsun. :)) kız benim adam bırak çiçek almayı, konuşmuyor bile. bak ben konuşmadıkça uzuyor ve artık hiçbir şey gelmiyor içimden. ama gittiği yere kadar napalım. sevmiyorsa , gönül almaı dahi bilmiyyorsa benim yapacak bişeyim yok. hayat onun. yoluna başka türlü devam edebilir.
ah ingilizce, sevemediğim tek ders oldu hep. ben eskiden İngilizce için çok kursa gittim. doktora düşünüyordum. ama sonradan bebek fikri ağır bastı. şimdi Arapça, Farsçayla uğraşıyorum canım. işle beraber zor olsa da en azından hayatıma renk katmış oluyor bir yandan.

zaten smear testi yaptırmadan gebelik düşünmüyorum canım...birde bugün kan değerime bakılcaktı doktor bakmaya gerek yok dedi 1 ayda çok yükselmez bu kadar kansızlık yasıyorsan dedi..5 kutu kan surubu daha yazdı:KK1: 1,5 ay daha kullancam yani şurupları.doktoru da değiştircem zaten canım ama burda çok iyi doktorlar yok zaten.

ooo epey kullanman gerekiyormuş, ama keşke ölçülseymiş. inşaAllah yükselir canım. hakkında hayırlısı.

ooo epey kullanman gerekiyormuş, ama keşke ölçülseymiş. inşaAllah yükselir canım. hakkında hayırlısı.

ferritin miktarım 1,7 cıktı canım ama en az 11 olması gerek yani demir depolarım boş :KK43: yükselir canım ya o kadar surubu kim içte yükselir.inşallah kilo almam bu dönemde:KK1:

ferritin miktarım 1,7 cıktı canım ama en az 11 olması gerek yani demir depolarım boş :KK43: yükselir canım ya o kadar surubu kim içte yükselir.inşallah kilo almam bu dönemde:KK1:

:) inşaAllah canım. saraçoğlunun bir ıspanak-kereviz kürü vardı. demir eksikliğine bağlı anemi için. bir bak istersen. gerçi iki kür bir arada ugulanmıyor ama yine de araştırabilirsin.

:) inşaAllah canım. saraçoğlunun bir ıspanak-kereviz kürü vardı. demir eksikliğine bağlı anemi için. bir bak istersen. gerçi iki kür bir arada ugulanmıyor ama yine de araştırabilirsin.

onu da arastırdım canım ıspanak kereviz kürü değilde incir kürü de var kansızlık için.bu ayki soğan küründen sonra incir kürünü yapcaktım hem yumurtalıklara hem kansızlığa faydası olur:KK34:

slm kızlar bende 2 gündür hayıt içiyorum ama çay olarak. pko luyum ve lh 26 çıktı ... inşallah hayıt işe yarar da hamile kalırız...

sen inatmışsın gerçekten, helal olsun. :)) kız benim adam bırak çiçek almayı, konuşmuyor bile. bak ben konuşmadıkça uzuyor ve artık hiçbir şey gelmiyor içimden. ama gittiği yere kadar napalım. sevmiyorsa , gönül almaı dahi bilmiyyorsa benim yapacak bişeyim yok. hayat onun. yoluna başka türlü devam edebilir.
ah ingilizce, sevemediğim tek ders oldu hep. ben eskiden İngilizce için çok kursa gittim. doktora düşünüyordum. ama sonradan bebek fikri ağır bastı. şimdi Arapça, Farsçayla uğraşıyorum canım. işle beraber zor olsa da en azından hayatıma renk katmış oluyor bir yandan.

canım inattan çok tecrübe.. çünkü ben de koyverdiğimde o benim yüzüme bakmıyor beni sallamıyor.. Ama ben onun evinde biblo değilim :KK70: Begenmiyosa kapı orda... Daha önce bu lafı ben duymuştum. Sen nerde çalışıyorsun neler yapıosun, özelden mesaj atsana :) Arapça bende öğrenmek istiyorum ama çok zor bir dil. Birde Arapçayı öğrendğimizde Kur-an'ı Kerim i ben normal okuyabileceğiniz sanıyordum :KK53: değilmiş tabi. Cahillik :KK70:

Bu hayit hapinin adi varmi nerde bulabilirim yardimci olursaniz cok sevirim

Merhabalarr, ilacın ismi agnuscaston. Eczanelerde bulabilirsin 9,5 tl reçetesiz veriliyor

günaydın canım ya sana bişey soracağım dün ben doktora gittim bana dedeiki senin süt hormonun yüksek bunu düşürmek için sana ilaç vereceğim diana 35 verdi bana ama ben bebek olsun istiyorum bu ilaç bebeği engellermi ya içmek istemiyorum

günaydın canım ya sana bişey soracağım dün ben doktora gittim bana dedeiki senin süt hormonun yüksek bunu düşürmek için sana ilaç vereceğim diana 35 verdi bana ama ben bebek olsun istiyorum bu ilaç bebeği engellermi ya içmek istemiyorum

Gunaydinn, sorunumuz aynıymis demekki. Süt hormonlarinin yüksek olmasi yani prolaktin hormonu yüksekligi bebek oluşumunu önler. Vucut kendini hamile zannediyor çünkü. Süt hormonlari ancak hamileyken ve emzirirken yukselir. Her neyse konu dışına cikmiyim :) senin bebis olmasi icin öncelikle prolaktini düşürmen lazim. Diana 35 hic duymadım. Benim doktorum bana dostinex verdi agir da bi ilacti. Düşün dogum kontrol hapi kadar küçük ve sen onu ikiye bölüyorsun. O denli agir bi ilacti. Neyse ben kullandim süt hormonunu düşürdü ama bebek olmadi. Ilaci bıraktıktan sonra stres falan derken bir daha yükseldi. Tekrar kullandim yine gecici olarak hormonlarimi düşürdü.. bende yakınımin tavsiyesi üzerine agnuscaston yani hayit hapini aldim. Cok sukur adetimi de duzenledi hormonumu da düşürdü ve en onemlisi hamile kaldim. Ustelik daha kutu bitmemisken :) netten de arastir istersen hayitin faydalarini oku. Icine sinerse kullan. Yoksa doktorun verdiğini kullan. O hormon dusmezse bebek gelmez :KK43:

Gulsahcim bu actigim konunun ilk sayfasına bakarsan yazdıklarimi oku bi.. ilk konuyu acarken nasil da Üzgündum bak neler yazmisim tavsiye ederim okuyabildigin yere kadar oku. Umarim sende prolaktin illetinden kurtulursun

ben geçen ay senin tavsiyenle içtim hatta konuşmuştuk seninle ama ben bu ay hasta oldum :KK43:( kısmet değilmiş işte canım ya peki ben bu ilacı bırakayımmı

slm kızlar bende 2 gündür hayıt içiyorum ama çay olarak. pko luyum ve lh 26 çıktı ... inşallah hayıt işe yarar da hamile kalırız...

aleyküm selam arkadaşım. ben de pkoluyum. ve lh yüksek. benim en son 11 çıkmıştı ama yine de adetlerim ve yumurtlamamda sorun var. sen hapını mı içiorsun yoksa çayını mı?
birbirimize haber verelim etkilerini olur mu?

X