- 17 Mart 2012
- 1.224
- 95
amin canım Allah herkese şifa versin.bende çoğu seyi polikistik overi araştırırken öğrendim bak hastalığın faydası da varmıs smear testini de gebelik öncesi yaptırmak gerekmiş ben onuda yeni öğrendim daha ya..daha önce hiç yaptırmadım.zor bir şey mi canım:44: dediğin gibi yılda 1 kez kadın doğum uzmanına gidip kontrol olmak gerek ama ben hayatım da 1 defa kadın doğumcuya gittim oda pkolusun dedi çıktı evet bekarken her sey daha kolaydı ama evliliğinde o kadar çok güzelliği var ki onun için her seye değer...bende doktora gitmeden ovulasyon testi alıp bakcam bakalım yumurtlama var mı...bazen düzenli adet görülmesine rağmen yumurta gelişmeyebiliyormuş
evet canım ben geçen yıl yaptırmıştım smear ve şimdi de düşünüyorum. yok çok kolay bişey. hatta muayeneden daha kolay. sedye gibi bi yere uzanıyosun. rahim ağzından sürüntü alıyorlar kulak çöpü gibi bişeyle. hiç hissetmiyosun bile. sen de birkaç ayy daha bekle de bence başka bir dra daha git. bazen kist olabiliyor ama adetle atılıyor. belki doktorun bu sebeple yanılmıştır. inşaAllah gelir bebeciklerimiz.