- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi Benbirlaydii
-
Inşallah 6 gün sonra düzelir sizin de :) gerçekten çok zor dediğiniz gibi insan galiba alışıyor. Kolik albümünü dün akşam indirdim telefona biraz sakinleşti cidden ama sonrası yine aynı. Eşim kucağına alıp arabadaymis gibi titresimli sallayıp durdurmaya çalışıyor aglayinca.Tüm konuyu okudum farkli bir tavsiye var mi diye. Benim bebegim de kolik. Uc ayda duzelir diyorlar uc ay dolmasına 6 gun var hala birsey degismedi :)
Artik alistim galiba ama. Eskisi kadar gerilmiyorum. Elbet geçecek.
Titresimli ana kucagi aldim iki gun sustu onda. Hamak aldim hic susmadi onda. En son iki gundur beyaz ses diye bi program indirdim telefonuma beynim eriyo aksama kadar ama cidden ise yariyo :).
Bir de daha once yazanlar da olmus buzuki orhani. Tavsiye ederim kesinlikle.
Bizde damlalar ise yaramadi biraktim hepsini.
Denemedigim bir tek sling kaldi. Onu da becerir miyim diye tereddutteyim.
Zaten onun yanında uyuyorum cnm. 2 yaşında bi oğlum daha var o da babasıyla uyuyor. Geceleri Anne2 diye sayik libor beni yanında istiyor ama ben diğeriyle uğraşıyorum çok zor bir durum yaşamayan bilmez.Ya çok Üzgünüm ama naparsan yap geçmiyor , yani belli bi aya kadar.
Mesela bizim bebenin 5 ayda azalmıştı.
Verebileceğim tek tavsiye ; onunla uyu onunla kalk en azından çok yiprqnmazsin.
Allah yardimcin olsun Anne olmak kolay değil hiç
Buyuyup agirlasinca o da cok zor oluyo. Valla beninki de bi gun aspiratore susuyo ertesi gun susmuyo. Bi standardi da yokInşallah 6 gün sonra düzelir sizin de :) gerçekten çok zor dediğiniz gibi insan galiba alışıyor. Kolik albümünü dün akşam indirdim telefona biraz sakinleşti cidden ama sonrası yine aynı. Eşim kucağına alıp arabadaymis gibi titresimli sallayıp durdurmaya çalışıyor aglayinca.
Hahhah aynen bitane daha olursa kırkıyla bir atlatırım diye düşünüyorum
Evet cnm bu bilinen bısey değil ama birçok bebek bundan dolayı ağlıyor.hayırlısı ile buyut inşallahAynen dedigi gibi yapıyor cnm. Kuşaktan bırakınca kendini toparlayıp bağırıyor. Dediklerini mutlaka uygulayacam inşallah faydası olur.
Ister ilk ister ikinci..Kızlar nolur bana akıl verin napayim. Bebeğim tam 1 aylık oldu ama aglamaalari bitmiyor. Az önce yine hastaneden geldik kolik bebek dedi doktor. Aşırı gazi var her emzirmeden sonra çıkarıyoruz ama nafile. 3 gündür emmeyi red ediyor emzirdigim zaman sancidan ağlıyor. Üstüne bu akşam kp ile tartıştık çok sorunlu bir adam Allah a havale ettim. Çocuk yerine koyar gibi azarladı beni. Eşimle tartıştık konuşmuyoruz onun yüzünden. Aşırı gerginim hastanede ağlıyorum gelen geçen bakıyordu bana çok utandım. Anason rezene kimyon hepsini içiyorum, yememe içmeme dikkat ediyorum ama yok nafile. Gazını bebeğim çıkarıyor ama yine durmadan ağlıyor, gecem gunduzum yok zaten. Hiçbir şekilde susmuyor aglayinca. Siz neler yaptınız nasıl atlattiniz? Lütfen tavsiye lere çok ihtiyacım var. Şimdiden chp yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim. (Bu arada doktor bio gaiga ve zinco Damla vermişti onları kullanıyorum.)
Benim oğlum şu an 16 aylik yani atlattı sukur o gunleri+1
Bir sling al giy sen de bebegini. Rahatlarsiniz yuksek ihtimal ikiniz de
Biberon a sagabilirsin öyle dene manuel pompa ya da elektrikli al deneKızlar cvp yazan herkese çok çok teşekkür ediyorum. Beni büyük ölçüde aydinlattiniz. Tüm yazılanları okudum dikkate alıyorum. Gazi azaldı diyebilirim 2 gündür ama bu kez dün geceden beri emmeyi red ediyor. Ağzına koyunca göğsümü ağlıyor krize giriyor durmadan ağlıyor mecburen kucağa alıyorum. Göğüslerinde taş gibi oldu süt birikiyor boşa akıyor. Hiç almıyor göğsümü ne olacak böyle kızlar kafayı yiyecem
Kızlar nolur bana akıl verin napayim. Bebeğim tam 1 aylık oldu ama aglamaalari bitmiyor. Az önce yine hastaneden geldik kolik bebek dedi doktor. Aşırı gazi var her emzirmeden sonra çıkarıyoruz ama nafile. 3 gündür emmeyi red ediyor emzirdigim zaman sancidan ağlıyor. Üstüne bu akşam kp ile tartıştık çok sorunlu bir adam Allah a havale ettim. Çocuk yerine koyar gibi azarladı beni. Eşimle tartıştık konuşmuyoruz onun yüzünden. Aşırı gerginim hastanede ağlıyorum gelen geçen bakıyordu bana çok utandım. Anason rezene kimyon hepsini içiyorum, yememe içmeme dikkat ediyorum ama yok nafile. Gazını bebeğim çıkarıyor ama yine durmadan ağlıyor, gecem gunduzum yok zaten. Hiçbir şekilde susmuyor aglayinca. Siz neler yaptınız nasıl atlattiniz? Lütfen tavsiye lere çok ihtiyacım var. Şimdiden chp yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim. (Bu arada doktor bio gaiga ve zinco Damla vermişti onları kullanıyorum.)
İlk etap kendini üşütme özellikle ayaklarını sütüne geçer gaz olurKızlar nolur bana akıl verin napayim. Bebeğim tam 1 aylık oldu ama aglamaalari bitmiyor. Az önce yine hastaneden geldik kolik bebek dedi doktor. Aşırı gazi var her emzirmeden sonra çıkarıyoruz ama nafile. 3 gündür emmeyi red ediyor emzirdigim zaman sancidan ağlıyor. Üstüne bu akşam kp ile tartıştık çok sorunlu bir adam Allah a havale ettim. Çocuk yerine koyar gibi azarladı beni. Eşimle tartıştık konuşmuyoruz onun yüzünden. Aşırı gerginim hastanede ağlıyorum gelen geçen bakıyordu bana çok utandım. Anason rezene kimyon hepsini içiyorum, yememe içmeme dikkat ediyorum ama yok nafile. Gazını bebeğim çıkarıyor ama yine durmadan ağlıyor, gecem gunduzum yok zaten. Hiçbir şekilde susmuyor aglayinca. Siz neler yaptınız nasıl atlattiniz? Lütfen tavsiye lere çok ihtiyacım var. Şimdiden chp yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim. (Bu arada doktor bio gaiga ve zinco Damla vermişti onları kullanıyorum.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?