Bu kadar mı benzer yaşadıklarımız.. son seviye kolikti bebeğim. Acı elma yağı masajı, zeytinyağıyla masaj, popo deliğini ovma neler neler.. 4 çeşit mama ve 4 çeşit gaz ilacından sonra pes ettik. Kv kp ile oturuyorduk, kv.ye sözüm yok ama kp...... bize en son biogaia nispeten etki etmişti ama zinco verince kakasınıda yapamıyordu dikkatli kullan derim. Bizim koliğimiz 9.aydan sonra azalmaya başladı. Kısmen azaldı gün geçtikçe ama bu kezde 2,5 yaşına kadar uyku düzeni olmadı. Gece ağlamaları alışkanlık oldu, kalkıp oturmaya başladı vs.. çünkü evdeki stres ona yansıyordu. Bu sorun yüzünden 2 ayda 12 kilo vermiş, saçı beyazlamış, gözleri morarıp çökmüş biri olarak söylüyorum ki şuan lohusa olduğun için herşeyden daha çok etkileniyorsun ve strese girdikçe bebeğin daha da huzursuzlaşıyor. Elinden geldiğince tıka kulaklarını çünkü anne olan sensin ve o bebeğin en çok senin güvenine ihtiyacı var. İçinde bulunduğun çok zor bir durum, bende birlikte oturduğum için aslında evlilikten bişey anlamamışım, anneliğimden de öyle.. sanki ben bakamıyorum da abartıyorum gibi düşünülmüş hep. Şimdi bir bebek daha bekliyorum Allahın izniyle. Bir daha doğurmam dediğim zamanlar vardı halbuki. Sadece bebeğin huzursuzluğundan dolayı değil, birlikte oturmanın verdiği stres yüzünden. Bunlar hep zaman kaybı, düşünmeye bile değmezmiş. Sen yolun başındayken kendini toplamaya çalış arkadaşım. Bu zamanlarˆın geri gelmiyor, zoruyla kolayıyla bu bebekte bu evlilikte senin. Bırak kim ne derse desin. Şimdi bu kadar sıkıntılı bir bebeğin var ama bu süreç geçici. Bu dönemi atlattığında sen bile inanamıcaksın nasıl meleğe döndüğüne.