ağlayınca çok çirkin oluyorum

Bende güzel oluyormuşum ağlayınca =D
Hatta bazıları benim gülüşümü ve ağlamamı Fahriye evcene benzetiyolar =))
Yüzüm öyle fazla kızarmaz sadece damla damla yaş akar..
Gözlerim hiç şişmez mesela .
Tabi insan güzel de görünse , çirkin de görünse hiç ağlamasa hep gülse keşke =))

Ne güzel fahriye evcen güzel kadın bence şanslısınız benim ağlamalarımçeşit çeşit valla sessız sessız damla damla yaslarlada aglayabılrm salya sümükte hiç belli olmaz etkılendıgm seye baglı

Bende çok beğeniyorum öyle diyolar bazıları ama bilmem tabi =))
Ben çok dolarsam bağıra bağıra ağlarım ama ağladığım fazla belli olmaz =)
Ay hep gülelim yaa ağla ağla nereye kadar

Benimde ağladıktan sonra sadece göz çevrem kızarıyor,birde gözüm renkli benim iyice rengi açılıyor onun dışında pek bir değişiklik görmedim..Ama makyajla ağladıysam o zaman rezalet

benimde hem ağlayınca hemde güneşe çıkınca göz rengim değişir... önemli günlerde iki dakika ağlayıp öyle mi çıksak insan içine...

ağlayınca güzelleşenlerin normal halleri nasıl acaba....
bknz yukardaki iki üye arkadaşımız ağlayınca göz renkleri değişmek suretiyle güzelliklerine güzellik katıyor olabilirler

Damlalar gözünden ip gibi akan var mı? Bizde salya sümük alıp başını gidiyor.
burnumuz şarlamasa güzeliz aslında

bütün dertleri kederleri unutturacak cinsten

evet bu ben bile olabilirim

Aglayinca guzel olan tek sey gozlerim yesil oluyor ama o cirkinlikte gozlere kim bakarki
nasıl değişiyor bu göz rengi bende onu anlamıyorum. mesela benimki kahverengi ağlayınca mavi olsa ya

Vallahi banada kız arkadaşlarım bile derdi aglayinca değişik güzel oluyorsun diye megersem normalde cirkinmisim. Her fırsatta aglayasim geliyor
kibar kibar mı ağlıyosun yoksa benim gibi pöykürüyo musun anlatsana nasıl bi duygu ağlayınca güzel olmak hiç bilmiyorum

fahriye evcenin hiç pöyküre pöyküre ağladığını görmedim hıh

Bendee bendee bendeee ..
Hele ağladığımı hiiç gizleyemiyorum , yüzüm domates rengini alıyor çünkü

bknz yukardaki iki üye arkadaşımız ağlayınca göz renkleri değişmek suretiyle güzelliklerine güzellik katıyor olabilirler
Göz rengi değişmiyor aslında ben renkli gözlü olduğum için renk iyice açılıyor birde kızarıyor..Yılan gözlü oluyorum bu sefer Bak sen en iyisi yanında biri varsa dizilerdeki gibi ağla,sadece yaş gelsin gözünden,baktın ki kimse yok sal kendini salya sümük rahatla

Ya ben genelde sessiz ağlarım agzimi falan ayirmam yani gözlerim ağlıyor :) zaten bağıra bağıra aglaypta güzel olan kız yoktur ya

Vallahi banada kız arkadaşlarım bile derdi aglayinca değişik güzel oluyorsun diye megersem normalde cirkinmisim. Her fırsatta aglayasim geliyor
ahaha ağlama güzelim ağlayınca bile güzel oluyosan çooook güzelsin demekki ağlayınca güzel olmak normal standartlardaki insanlar için geçerli değil çünkü
o dediğin filmlerde olur da ondan göz yaşartıcı sıkıyolar sen de sanıyosun onların burnu akmıyo
herkesin akar selpak yoksa tshirtüne sürerler yalnızken tabe
sen de toplum içinde ağlama canım aaa
ağlayınca toplum beni dışlıyor

ah keşke hep gülsek ama ne mümkün :)
Bendee bendee bendeee ..
Hele ağladığımı hiiç gizleyemiyorum , yüzüm domates rengini alıyor çünkü
ay evvet ayyy kıpkırmızı şişmiş surat ve gözler hele makyaj varsa sokak çocuğu gibi töbest.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…