- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.410
- 248
- Konu Sahibi Saksi_Degilim_Ben
-
Ne güzel fahriye evcen güzel kadın bence şanslısınızBende güzel oluyormuşum ağlayınca =D
Hatta bazıları benim gülüşümü ve ağlamamı Fahriye evcene benzetiyolar =))
Yüzüm öyle fazla kızarmaz sadece damla damla yaş akar..
Gözlerim hiç şişmez mesela .
Tabi insan güzel de görünse , çirkin de görünse hiç ağlamasa hep gülse keşke =))
Bende çok beğeniyorum öyle diyolar bazıları ama bilmem tabi =))Ne güzel fahriye evcen güzel kadın bence şanslısınızbenim ağlamalarımçeşit çeşit valla sessız sessız damla damla yaslarlada aglayabılrm salya sümükte hiç belli olmaz etkılendıgm seye baglı
sen mi görmemişsin ben mi görmemişimay sen çirkin görmemişim
Benimde ağladıktan sonra sadece göz çevrem kızarıyor,birde gözüm renkli benim iyice rengi açılıyor onun dışında pek bir değişiklik görmedim..Ama makyajla ağladıysam o zaman rezalet
benimde hem ağlayınca hemde güneşe çıkınca göz rengim değişir... önemli günlerde iki dakika ağlayıp öyle mi çıksak insan içine...
bknz yukardaki iki üye arkadaşımız ağlayınca göz renkleri değişmek suretiyle güzelliklerine güzellik katıyor olabilirlerağlayınca güzelleşenlerin normal halleri nasıl acaba....
burnumuz şarlamasa güzeliz aslındaDamlalar gözünden ip gibi akan var mı? Bizde salya sümük alıp başını gidiyor.
bütün dertleri kederleri unutturacak cinstenAğlayınca tek kaçacak yerim lavoba veya yatak odasıdır... iki tarafta da kendimi çok net göreceğim aynalar mevcut... ve ben o aynalardan kendimi görünce.... ağladığım konuyu unutup.... gördüğüm manzaraya ağlamaya başlıyorum...
evet bu ben bile olabilirimBöyle mi meselaEki Görüntüle 1356968
nasıl değişiyor bu göz rengi bende onu anlamıyorum. mesela benimki kahverengi ağlayınca mavi olsa yaAglayinca guzel olan tek sey gozlerim yesil oluyor ama o cirkinlikte gozlere kim bakarki
kibar kibar mı ağlıyosun yoksa benim gibi pöykürüyo musun anlatsana nasıl bi duygu ağlayınca güzel olmak hiç bilmiyorumVallahi banada kız arkadaşlarım bile derdi aglayinca değişik güzel oluyorsun diyemegersem normalde cirkinmisim. Her fırsatta aglayasim geliyor
bide ağlayınca göray yerim cok tatlisin
fahriye evcenin hiç pöyküre pöyküre ağladığını görmedim hıhayy aynen ama en buyuk derdımız bu olsun bızım yahu Allah ağlatmasın diyelim ama bende imrenirim o güel ağlayanlara mesela fahrıye evcen cok guzel aglıyo benım cok hosuma gıdıyodu o kadının aglamasıAma ben salya sümük peçete yoksa yanımda eyvah daha bı aglayasm gelır kı ota boka aglayabılırm ben
evet bu ara derdim bu. ağlayınca çok çirkin oluyorum. gözlerim kıpkırmızı oluyo, yüzüm kızarıyo, burnum akıyo. ağlamadan önce mendil ayarlamam lazım yoksa koluma falan silesim geliyo ki rezillik. ağız tadıyla ağlayamıyorum bile.
ağlayınca çok güzel olanlar var nasıl oluyoda oluyo
Göz rengi değişmiyor aslında ben renkli gözlü olduğum için renk iyice açılıyor birde kızarıyor..Yılan gözlü oluyorum bu seferbknz yukardaki iki üye arkadaşımız ağlayınca göz renkleri değişmek suretiyle güzelliklerine güzellik katıyor olabilirler
Yaprak dökümünün her bölümünde var hemen hemen ağlamasıfahriye evcenin hiç pöyküre pöyküre ağladığını görmedim hıh
Tövbe yaaa
Ya ben genelde sessiz ağlarım agzimi falan ayirmam yani gözlerim ağlıyor :) zaten bağıra bağıra aglaypta güzel olan kız yoktur yaevet bu ben bile olabilirim
nasıl değişiyor bu göz rengi bende onu anlamıyorum. mesela benimki kahverengi ağlayınca mavi olsa ya
kibar kibar mı ağlıyosun yoksa benim gibi pöykürüyo musun anlatsana nasıl bi duygu ağlayınca güzel olmak hiç bilmiyorum
ahaha ağlama güzelim ağlayınca bile güzel oluyosan çooook güzelsin demekki ağlayınca güzel olmak normal standartlardaki insanlar için geçerli değil çünküVallahi banada kız arkadaşlarım bile derdi aglayinca değişik güzel oluyorsun diyemegersem normalde cirkinmisim. Her fırsatta aglayasim geliyor
ağlayınca toplum beni dışlıyoro dediğin filmlerde olur da ondan göz yaşartıcı sıkıyolar sen de sanıyosun onların burnu akmıyo
herkesin akar selpak yoksa tshirtüne sürerler yalnızken tabe
sen de toplum içinde ağlama canım aaa
ah keşke hep gülsek ama ne mümkün :)Bende güzel oluyormuşum ağlayınca =D
Hatta bazıları benim gülüşümü ve ağlamamı Fahriye evcene benzetiyolar =))
Yüzüm öyle fazla kızarmaz sadece damla damla yaş akar..
Gözlerim hiç şişmez mesela .
Tabi insan güzel de görünse , çirkin de görünse hiç ağlamasa hep gülse keşke =))
ay evvet ayyy kıpkırmızı şişmiş surat ve gözler hele makyaj varsa sokak çocuğu gibi töbest.Bendee bendee bendeee ..
Hele ağladığımı hiiç gizleyemiyorum , yüzüm domates rengini alıyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?