- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi Saksi_Degilim_Ben
Ben çok sexy agliyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çok sexy agliyorum![]()
Anlatilmaz yaşanır bacimmmO nasıl olig? : )
Anlatilmaz yaşanır bacimmm![]()
Ay böyle dudaklarim dolgunlasiyo,kizariyo falan çok tatlı oluyorumAkmıs rimeller filan mı?
yılaaaannGöz rengi değişmiyor aslında ben renkli gözlü olduğum için renk iyice açılıyor birde kızarıyor..Yılan gözlü oluyorum bu seferBak sen en iyisi yanında biri varsa dizilerdeki gibi ağla,sadece yaş gelsin gözünden,baktın ki kimse yok sal kendini salya sümük rahatla
![]()
bak şimdi mesela şu kadın hem harıl gürül ağlıyo hem güzelTövbe yaaabir de güzel ağlayış şeklinin belgesini istiyorum bu şekilde ama hem zırıl zırıl ağlayacak hem de güzel olacak :)
amiiinn hepimizin inşallah. mutluluktan ağlayabiliriz belki :)Aglamayacaksın demek ki : )
Allah gülesin diye aglamayı cirkin kılmıs sana...
Yüzünden gülümseme eksik olmasın.
ama ama askolsuuunnn kirildim bak simdi. Ben varim ayol. Esim ben agladigimda cok guzel agliyosun derdi. Ilk soylediginde sadist oldugunu dusunmustum ama baktim ben aglarken cok masum bakiyor bilemedim. Gerci son 5 aydir aglayinca cok cirkin oluyorsun diyor. Herhalde hamilelikten dolayi biraz abarttim aglama isiniÇok ağlayınca güzel olan yoktur bence :)
Benimde yüzüm şişiyor davul gibi. Gözlerimde iyice küçülüyor, çinli gibi :)
hem isterdim hem güzel olanları kıskanıyorumagladıgında guzel olmak ısterdın dımı :q![]()
her guzelın kusuru vardır. demek ki senın de kusurun aglayınca çirkin olman :qhem isterdim hem güzel olanları kıskanıyorum![]()
ama ama askolsuuunnn kirildim bak simdi. Ben varim ayol. Esim ben agladigimda cok guzel agliyosun derdi. Ilk soylediginde sadist oldugunu dusunmustum ama baktim ben aglarken cok masum bakiyor bilemedim. Gerci son 5 aydir aglayinca cok cirkin oluyorsun diyor. Herhalde hamilelikten dolayi biraz abarttim aglama isini
Hahahayılaaaann![]()
![]()
dizilerdeki gibi ağlayıncada kızarıyorum yine çirkinim yine çirkinim![]()
bak şimdi mesela şu kadın hem harıl gürül ağlıyo hem güzel
Eki Görüntüle 1357831
buda çok güzel ağlıyo
Eki Görüntüle 1357838
ama benim olduğum ise şuuu
Eki Görüntüle 1357844
kk çaresiz kaldıHahahao kadarda çirkin olmuyorsundur sen ya bence ağlarken moralin bozuk diye sana öyle geliyordur
Kız öyle bir konu açmışsın ne desek bilemedim kaynanadan çekiyorum desen boşan derdikte..Ne diyelim şimdi ağlama desek olmaz,ağla desek sen istemiyosun yaktırdın devrelerimizi
![]()
kiz neyime imrendin. Aglarken guzel olsan ne olmasan ne canim benim. Rabbim yuzumuzu hep guldursun de ben cirkin olmaya adamdan iltifat duymamaya raziyim. Hani demisler ya Allah cirkin sansi bahti versin diye o hesap yani.Çok ağlayınca dedim ama been :) Bakın bu aralar abattınız diye öyle dememeye başlamış :)
Şaka bir yana her haliyle güzel olan insanlar vardır tabiki :) İmrendim size :)
Hakkaten hee. Her derde bi lafimiz var bdv de de bak boyle bir vakayla daha once hic karsilasmamistikkk çaresiz kaldı![]()