• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağlayınca çok çirkin oluyorum

Göz rengi değişmiyor aslında ben renkli gözlü olduğum için renk iyice açılıyor birde kızarıyor..Yılan gözlü oluyorum bu sefer:KK53: Bak sen en iyisi yanında biri varsa dizilerdeki gibi ağla,sadece yaş gelsin gözünden,baktın ki kimse yok sal kendini salya sümük rahatla :KK70:
yılaaaann
xenforo-smilies-kk70.gif
xenforo-smilies-kk70.gif

dizilerdeki gibi ağlayıncada kızarıyorum yine çirkinim yine çirkinim
xenforo-smilies-kk70.gif

Tövbe yaaa :KK48: bir de güzel ağlayış şeklinin belgesini istiyorum bu şekilde ama hem zırıl zırıl ağlayacak hem de güzel olacak :)
bak şimdi mesela şu kadın hem harıl gürül ağlıyo hem güzel
article-0-08908CF4000005DC-746_468x286.webp

buda çok güzel ağlıyo
Ekran Alıntısı.webp

ama benim olduğum ise şuuu
b-125750-ağlayan_bebek.webp

Çok ağlayınca güzel olan yoktur bence :)
Benimde yüzüm şişiyor davul gibi. Gözlerimde iyice küçülüyor, çinli gibi :)
ama ama askolsuuunnn kirildim bak simdi. Ben varim ayol. Esim ben agladigimda cok guzel agliyosun derdi. Ilk soylediginde sadist oldugunu dusunmustum ama baktim ben aglarken cok masum bakiyor bilemedim. Gerci son 5 aydir aglayinca cok cirkin oluyorsun diyor. Herhalde hamilelikten dolayi biraz abarttim aglama isini

ama ama askolsuuunnn kirildim bak simdi. Ben varim ayol. Esim ben agladigimda cok guzel agliyosun derdi. Ilk soylediginde sadist oldugunu dusunmustum ama baktim ben aglarken cok masum bakiyor bilemedim. Gerci son 5 aydir aglayinca cok cirkin oluyorsun diyor. Herhalde hamilelikten dolayi biraz abarttim aglama isini

Çok ağlayınca dedim ama been :) Bakın bu aralar abattınız diye öyle dememeye başlamış :)
Şaka bir yana her haliyle güzel olan insanlar vardır tabiki :) İmrendim size :)

yılaaaann
xenforo-smilies-kk70.gif
xenforo-smilies-kk70.gif

dizilerdeki gibi ağlayıncada kızarıyorum yine çirkinim yine çirkinim
xenforo-smilies-kk70.gif

bak şimdi mesela şu kadın hem harıl gürül ağlıyo hem güzel
Eki Görüntüle 1357831
buda çok güzel ağlıyo
Eki Görüntüle 1357838

ama benim olduğum ise şuuu
Eki Görüntüle 1357844
Hahaha:KK70: o kadarda çirkin olmuyorsundur sen ya bence ağlarken moralin bozuk diye sana öyle geliyordur:KK53: Kız öyle bir konu açmışsın ne desek bilemedim kaynanadan çekiyorum desen boşan derdikte..Ne diyelim şimdi ağlama desek olmaz,ağla desek sen istemiyosun yaktırdın devrelerimizi:KK47:

Hahaha:KK70: o kadarda çirkin olmuyorsundur sen ya bence ağlarken moralin bozuk diye sana öyle geliyordur:KK53: Kız öyle bir konu açmışsın ne desek bilemedim kaynanadan çekiyorum desen boşan derdikte..Ne diyelim şimdi ağlama desek olmaz,ağla desek sen istemiyosun yaktırdın devrelerimizi:KK47:
kk çaresiz kaldı :KK70::KK70:

Çok ağlayınca dedim ama been :) Bakın bu aralar abattınız diye öyle dememeye başlamış :)
Şaka bir yana her haliyle güzel olan insanlar vardır tabiki :) İmrendim size :)
kiz neyime imrendin. Aglarken guzel olsan ne olmasan ne canim benim. Rabbim yuzumuzu hep guldursun de ben cirkin olmaya adamdan iltifat duymamaya raziyim. Hani demisler ya Allah cirkin sansi bahti versin diye o hesap yani.
Itiraf : normalde de aglarken de guzel degilim sadece kendimle barisigim. Esim aglayan insana kiyamaz. Bir de aglarken dir dir edemiyorum ya muhtemelen onun icin oyle diyordur:oops:

Back