- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.684
- 598
- Konu Sahibi Saksi_Degilim_Ben
-
evet bende öyle konuşmaya çalıştıkça daha çok ağlayasım geliyor iyice çirkinleşiyor olayGuzellık kısmı degıl de..aglarken konuşamıyorum benim derdim de o..
Konussam kesın cıvcıv gıbı çıkar sesim..
Zaten dırek kıtlenıyor boğazım,imkansız ses cıkmıyor
Benimde ağladıktan sonra sadece göz çevrem kızarıyor,birde gözüm renkli benim iyice rengi açılıyor onun dışında pek bir değişiklik görmedim..Ama makyajla ağladıysam o zaman rezaletaaa bak tebessüm herkese yakışır
kapışalım mı
ya bende gidip özellikle aynaya bakmıyorum tabiki
ama ağladıktan sonra yüzümü yıkarken kafamı kaldırıp aynaya baktığımda adeta bi canavarla karşılaşıyorum
benimde hem ağlayınca hemde güneşe çıkınca göz rengim değişir... önemli günlerde iki dakika ağlayıp öyle mi çıksak insan içine...Ben begeniyorum valla hatta göz rengim daha bi guzel oluyor keske hep o tonda kalsadiye aynaya bakip dusunmuslugum oldu ama benimde burnum akiyor o sikintili peceteyle agliyorum ,d
ağlayınca güzelleşenlerin normal halleri nasıl acaba....orası öyle ama yok yani ağlayınca güzel olanlar var çok sinirleniyorum
Vah vah.belliki derdin yok.amacın geyik.keşke o bölüme açsaydın konuyu.gülmeli eğlenmeli şeyler burda boşa yer işgal ediyordanaparsın dert bir değilki. inanmazsın ama gerçekten gözyaşımda akıyor
evet bu ara derdim bu. ağlayınca çok çirkin oluyorum. gözlerim kıpkırmızı oluyo, yüzüm kızarıyo, burnum akıyo. ağlamadan önce mendil ayarlamam lazım yoksa koluma falan silesim geliyo ki rezillik. ağız tadıyla ağlayamıyorum bile.
ağlayınca çok güzel olanlar var nasıl oluyoda oluyo
Aynen yaa , Dusunuyorum da allahtan sevgilim yok olsa nefret ederdi beni aglarken görseevet bu ara derdim bu. ağlayınca çok çirkin oluyorum. gözlerim kıpkırmızı oluyo, yüzüm kızarıyo, burnum akıyo. ağlamadan önce mendil ayarlamam lazım yoksa koluma falan silesim geliyo ki rezillik. ağız tadıyla ağlayamıyorum bile.
ağlayınca çok güzel olanlar var nasıl oluyoda oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?