ağlayınca çok çirkin oluyorum

Benimde ağladıktan sonra sadece göz çevrem kızarıyor,birde gözüm renkli benim iyice rengi açılıyor onun dışında pek bir değişiklik görmedim..Ama makyajla ağladıysam o zaman rezalet

Ben begeniyorum valla hatta göz rengim daha bi guzel oluyor keske hep o tonda kalsa diye aynaya bakip dusunmuslugum oldu ama benimde burnum akiyor o sikintili peceteyle agliyorum ,d
benimde hem ağlayınca hemde güneşe çıkınca göz rengim değişir... önemli günlerde iki dakika ağlayıp öyle mi çıksak insan içine...

ayy bende bu yüzden çok zor ağları felaket oluyor yüzüm dudaklarım şişiyo gözlerim şişiyo , yüzüm komple şişiyo, gece ağladıysam eger sabah şiş ve acıyan yanan gözlerler uyanıyorum buz falan maske vs. derken anca toparlıyorum valla cenaze vs. dışında ağlamamaya çalışıyorum artık, bazen tutamıyorum hüzünlü bir filim izlerken gözyaşlarım dökülüyo o kadar.

Ağlayınca tek kaçacak yerim lavoba veya yatak odasıdır... iki tarafta da kendimi çok net göreceğim aynalar mevcut... ve ben o aynalardan kendimi görünce.... ağladığım konuyu unutup.... gördüğüm manzaraya ağlamaya başlıyorum...

ay yerim cok tatlisin

o dediğin filmlerde olur da ondan göz yaşartıcı sıkıyolar sen de sanıyosun onların burnu akmıyo
herkesin akar selpak yoksa tshirtüne sürerler yalnızken tabe
sen de toplum içinde ağlama canım aaa

Aynen yaa , Dusunuyorum da allahtan sevgilim yok olsa nefret ederdi beni aglarken görse Filmlerde gördugumuz gibi guzel aglanmiyor yahu

ayy aynen ama en buyuk derdımız bu olsun bızım yahu Allah ağlatmasın diyelim ama bende imrenirim o güel ağlayanlara mesela fahrıye evcen cok guzel aglıyo benım cok hosuma gıdıyodu o kadının aglaması Ama ben salya sümük peçete yoksa yanımda eyvah daha bı aglayasm gelır kı ota boka aglayabılırm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…