• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağlayınca çok çirkin oluyorum

varya demekki erkekler bu yüzden ağlayan kadından hoşlanmıyo ya laa, demekki hepimiz çirkinleşiyoruz , işleri güçleri görsellik bu azgınların!
:KK45:pis şeyler:KK45:
Ağlayınca güzel olan insan var mı yaaa? :KK48: Gözünden damla yaş akar normal çirkin olmaz ama zırıl zırıl ağlayınca makyajlı olsan da çok çirkin olunur makyajsız olsan da ...
belgelerle geliyorum
903572.webp

Gözyaşınızda akıyordur şimdi bak tüh tüh.töbe yarabbim.ağlayınca burnu akmayan olabilirmi ?fizik kurallarına aykırı bi kere.o dediğin dizilerde olur.derde bak.

bana da otuziki diş sırıtmak yakışmıyor. tebessüm etmekten ciğerim soldu. napsam bilemedim.
aaa bak tebessüm herkese yakışır :D
Ben sana ağlarken ki fotografimi gondereyim. Oturur bir de benim için aglarsin bu kız niye böyle diye. Ayyyy çok cirkinnn oluyorum
kapışalım mı :KK45::KK53:
Bende güzel oluyormuşum eşim söyledi:oops: Ama ben nasıl olduğumu hiç bilmiyorum,ağlarken aynaya bakmak aklıma gelmedi hiç..Birdaha ağlarsam bir bakayım bakalım eşim doğrumu söylemiş yalan mı söylemiş:KK53:
ya bende gidip özellikle aynaya bakmıyorum tabiki:KK70:
ama ağladıktan sonra yüzümü yıkarken kafamı kaldırıp aynaya baktığımda adeta bi canavarla karşılaşıyorum :eek:

Back