Davranış Bozuklukları ağlayarak uyuyan çoçuklar

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

BHUNBHA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
161
1
96
40
Eskişehir
arkadaşlar kızım 21 aylık yaklaşık 15 gündür ağlamadan uyumuyor.bi sebeb bulacak illaki hıçkıra hıçkıra ağlayıp öyle yatacak.uykuya dalamz oldu.warmı böyle çoçuğu olanlar

2 ay önce doğum yaptım,oğlum uslu bir çocuk genelde acıktığı zaman,çok nadirde uykusu geldiği zaman ağlardı.3 hafta önce emmemeye geçen pazar da ağlamaya ve hiç uyumamaya bir başladı mübarek 1 hafta boyunca susturamadım,gerektiği kadar uyutamadım.ya sancı desen değil,doktora götürüyorum birşeyi yok diyor.sabrımın son noktasıydı resmen,çıldırdım..şükür 2 gündür biraz düzelme var da rahatım yoksa dayanılacak gibi değil..rahatsızlığı olmadan yapıyorsa dua oku kuzuna bol bol,allah hepimize sabır ve kolaylık versin ..

Son düzenleme:
var arkadaşım var olmaz mı. benimde oğlum 21 aylık. 20 gün önce sütten kestim hamile olduğumu öğrendim v doktorum düşük riskin var emzirmeyi bırakman lazım dedi. o gün bugündür ağlamadan uyutamıyorum. emmeyi unuttu ama nasıl uyuyacağını hala öğrenemedi. çünkü hep emerek uyuyordu. çok yoruluyorum bi yandan hamileliğimin vermiş olduğu halsizlik uyku isteği yorgunluk bi yandan da oğlumun hırçınlıkları beni çok yıpratıyor bende çözüm arıyorum. böyle problem yaşaya başka arkadaşlar varsa lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız.

benim kızım da 22 aylık ağlayarak uyuyor gece korkmuş bir şekilde ağlayarak uyanıyor.bu gecede iki üç defa oluyor.susturup uyutmak çok zor oluyor ..bir çare bulamadım yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…