Ağlayamıyorum bile...

Ayyy son yazdığına gelene kadar hepsını okudum ben şimdi görüyorum. Canm başın saolsun çok üzüldüm benm de boşanmama 2 gun kaldı bızım hayatımızdaki itler insanlara sınav olsun dıye uzun yıllar yaşar ama sizin eşiniz gibi değerli insanlar göçüp gider çok üzüldüm canm

Inşallah bundan sonraki yaşamınızda mutlu olursunuz

Allah rahmet eylesin madem okadar seviyordunuz neden tekrar evlendiniz helede bu zamanda maddi olarakda ihtiyaciniz yokmus

Gözlerim doldu şu yazdıklarınıza. Çok üzüldüm.
Allah size dayanma gücü versin, sabrınızı arttırsın . Çok mutlu olursunuz inşallah.

Allah rahmet eylesin madem okadar seviyordunuz neden tekrar evlendiniz helede bu zamanda
Çünkü çocuğum baba yokluğunu çok hissediyordu gece gündüz baba baba diye ağlıyordu sadece kendimi düşünemezdim ve çocuğumun bütün ağlamaları hircinliklari bitti demekki doğru karar vermişim

Bastan okudum sonuna gelınce cok uzuldum esınızın mekanı cennet olsun ınsallah. Hayatın bos oldugunu bırkere daha anladım boyle eskı konu yenı konu okuyınca. Ne dıyecegımı bılemıyorum ınsallah bebegızle mutlu olursunuz.

Eminim sadece ben degil, baskalarini da derinden etkilemiş bu anlattıklarınız.. gercekteb de öyle iyi insanlar hep girmiyor hayatimiza. Sahip olunca da kıymet bilmek gerekiyor

Hiç böyle bir son beklemiyordum... Allah rahmet eylesin başınız sağ olsun.. Bazı şeyleri idrak etmemiz pahalıya mal oluyor hayatin cilvesi.. Ama yazdıklarınız birçok kişiye ders olacaktır.. Teşekkürler..

Konunaa girdikçe ağlıyorum elimde değil
Ne güzel eşin, geçmişine önem veriyor sana destek
Gani gani rahmet versin Allahım '
Sizde hep mutlu olun

Ay inanmıyorum sonunu okuyunca şok oldum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…