Ağlayamıyorum bile...

Cok cokkk uzuldummm cok.Basiniz sagolsun.Iste dunya kimin once gidecegi belli degil.Esiniz ona bir seyy olur die nasil icine atmis ama sonuc.Bence ders olacak bir sey varsa bu olay da herkesin can tasidigi ve o cana kimsenin zulmetmemesi gerektigi
Sagolun. Evet kimsenin can yakmaya hakkı yok. Can yakan cani yanmadan göçmüyor ebediyete

Allah sabır versin. öyle anaya çok bile dayanmış.10 saatlik yoldan getirilipte kendini dr a götürtülür mü.atla taksiye git. ölüm kalım meselesi gibi

İşte güçlü kadın...Allah yavrunla birlikte yolunu bahtını acik etsin arkadaşım.Tüm güzellikler sizinle olsun.

İşte güçlü kadın...Allah yavrunla birlikte yolunu bahtını acik etsin arkadaşım.Tüm güzellikler sizinle olsun.
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Sizinde gönlünüzdekini versin Allahim.

Allah rahmet eylesin eşine

Ahh çok üzüldüm...Allah rahmet eylesin.
Çocuğunuz siizn gibi güçlü iyi kalpli bir annesi oldugu icin cok şanslı.Guzel günler görün inşallah.

ilk konuyu okudum. Yıllar sonra yazdığınız sonucu okudum. Yutkunmak zor geldi. Gözlerim doldu. Gerçekten ne boş takıntılarımız var.... Ama görüyorum ki siz güclü ve karakterli bir kadınsınız. Umarım hayatınızda her şey gönlünüzce olur

Gözyaşlarıma hakim olamadım desen başınzı sağolsun o Kv sizi nasıl rahat bırakıp mal davasına düşmemiş şaşırdım
Allah size evladınıza uzun ömürler versin

Ölümü ne kadar unutmuşsam artık... eşinizi kaybettiğiniz kısımda inanamadim..yanlış okuyorum zannedip tekrar okudum.

Ne kadar üzüldüğümü nasıl anlatabilirim . Hissettiğim şeyi yeterince ifade edemiyorum.

Tüm samimiyetimle söylüyorum ki... mezarını ziyaret edip dua okumayı çok arzu ederdim.

Allah cennette sizi tekrar kavuştursun insallah

Allah evlatlariniza ve size uzun ömürler versin

Eşinizin ruhu şad olsun.

O kadar derinden üzüldüm ki!
Başın sağolsun kardeşim.
Herkese ibret olsun hikayeniz. Eşiniz nur içinde yatsın inşallah

Biraz önce eşimle basit bi konudan birbirimize girdik konunun son kısmını okuyunca şok oldum eşim kendini dışarı atmıştı bende mesaj atıp çağırdım birlikte gidelim diye tm dedi. Allah yardımcınız olsun sizin acınız bana ders oldu rabbim başka acılar göstermesin size Eşinizde huzurla uyusun inşallah

nasıl denir inanın ezan okunuyor şu an Rabbim şahittir kanım dondu o kadar üzüldüm ki anlatamam kendimi tutmasam ağlayacak gibiyim Rabbim eşinize merhamet eylesin mekanı cennet olsun Allah'ım size dayanma gücü versin o kadar üzüldüm ki Allah'ım yavrumuzu hayırlı evlat eylesin Allah'ım daima yardımcınız olsun

Böyle insanlarda mi var ya bu nasıl bir annedir böyle çocuk gibi hareketler.o kızları niye goturmemis doktora onlara nazi gecmemismi ? Yaptığı çok ayıp sen cevap verme kadının seviyesine hiç inme olgun davranmaya çalış . kadın bildiğin oğlunu senden kıskanıyor hasbam

Yaşınız çok gençmiş çok üzüldüm ya
Merak ettim yeniden evlendiniz mi? Size yoldaş olacak çocuğunuza babalık edecek iyi birini bulmuşsunuzdur inşallah diye geçti içimden

Başınız sağ olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…