inanmıyorum yaa
bu nasıl bir hayınlık
bu ezelden beri böyle hayındı da sen göremedin herhalde
insan bir gecede dönüşmez ki
kötü günde belli edermiş ya insan kendini bunlar koptular gidiyorlar güzelim, daha ne yüzlerini göreceğiz bakalım....
beyaz eşyayla bi köşe takımı var onların aldığı....çok güldürdün beni
Burasi dagbasi degil korkma hic bisey yapamazlar daha once dr yazdim iyi bir avukat bul tayin istiyorsan dilekceni ver
artik bunlar senle degil avukatinla muhatap olsunlar
biraz disini goster ve arama artik
seni boyle gordukce onlar daha cok ustune gelir uğraşır uzsk dur bunlardan
evrak için mecbur muhatap oldum yoksa umrumda değil artık, sevdiğim adam o değil ne de olsa. boşanma da saçma sapan geçecek. daha 1 yıl dolmadığı için çok gidip gelirim adliyeye
Deli deliyi gorunce sopasini saklarmis. Helal olsun annenize. Demek ki bunlara boyle muamele etmek gerekiyor.
Peki siz ne yapmayi dusunuyorsunuz?
bi gelişme var mı????iyisindir umarım
kusura bakma canım şimdi gördüm. gelişme var ama hayırlı mı hayırsız mı bilemiyorum. malum şahıs beni çok sevdiğini ancak bu işin olamayacağını söyledi. ne dersem diyeyim fayda etmedi. kapatmış kalbini, ölene kadar da sevecekmiş (29 yaşında beni buldu ve ilk sevgilisiydim, birini daha bulamazsa sevgisinden mi beceriksizliğinden mi bilemiyorum) ama ne olursa olsun bu iş olmazmış. çabalamaktan vazgeçtim artık, sevdiğimi biliyor ama hala bu karardaysa ne yapılabilir... sanırım adli süreci başlatacağız, en kolay yolu arıyoruz şu an...
kusura bakma canım şimdi gördüm. gelişme var ama hayırlı mı hayırsız mı bilemiyorum. malum şahıs beni çok sevdiğini ancak bu işin olamayacağını söyledi. ne dersem diyeyim fayda etmedi. kapatmış kalbini, ölene kadar da sevecekmiş (29 yaşında beni buldu ve ilk sevgilisiydim, birini daha bulamazsa sevgisinden mi beceriksizliğinden mi bilemiyorum) ama ne olursa olsun bu iş olmazmış. çabalamaktan vazgeçtim artık, sevdiğimi biliyor ama hala bu karardaysa ne yapılabilir... sanırım adli süreci başlatacağız, en kolay yolu arıyoruz şu an...
bu kadarcık olaydan fırtınalar koparan aile varken yarın öbürgun daha neler neler olurdu. boşver hayırlısı olsun hakkında, şer gibi görünende de bı hayırda vardır biz bilemeyız onu... bı sure uzulursun sonra unutursun, her gün o sıkıntı üzüntüleri çekmek yerine... habersız bırakma bizleri... öpüyorum...
Allah yardımcın olsun canım, inşallah hakkında hayırlısı olur.
Seviyorum ama bitti diyorsa senin farkında olmadığın bir sebep yüzünden ailesi tarafından dolduruluyor olabilir.
Her şeyi açıkça konuşmakta fayda var, ikiniz de seviyorsanız birbirinizi bir daha düşünün bence.
Tabi yeniden başlarsanız, bu defa aile müdahalesini olabildiğince kendinizden uzak tutmaya çalışmanız lazım..
Teşekkür ederim arkadaşım... bilmiyorum ki, hiçbir şey bilmiyorum artık çözemiyorum. ben şubatta tayin oldum, tam buraya geleceğim zaman dayım kalpten rahatsızlandı ve evi o tuttu, elbette evi gördüm fotoğraflardan ve onay verdim. şimdi, aradan 4 ay geçmişken bana neden evi biz tutmadık, neden birlikte bakmadık diyor. nişandan sonra aileler eşya işini konuştu, biz şunları alırız dedi aileler ne bir tartışma ne bir sürtüşme herkes eyvallah dedi. benim ailem tayinim çıkınca eşyalarımı alıp getirtti, onun ailesi biraz ağırdan aldı ki kendisi de farkındaydı. Ailem hep olabildiğince borçsuz evlenin ki eviniz arabanızı almanız çocuk yapmanız maddi açıdan kolay olsun dedi. o da hak verdi, o zaman onayladı. şimdi neden her eşyayı ikimiz almadık o evde ikimize ait ne var diyor. konuşsaydık, deseydin destek olurdum diyorum kar etmiyor. zamanı geriye almam lazım bunları yenmesi için. tabi o söylerken ben de boş durmuyorum, anneme bile açmadığım zoruma giden her şeyi döküyorum ortaya ama kötülükle değil. yarın akşama kadar bir adım atmazsa ölse sürünse bile olmaz zaten , ben burdan gitmek zorunda olduktan sonra ne anlamı olabilir ki..
canım aynen düşündüğüm gibi ailesi saçmasapan sebeplerle nişanlını doldurmuş da doldurmuş, bunun hesabını nasıl verecekler acaba?? sonuçta birbirinizi seviyorsunuz ve ayrılırsanız bu sırf onun ailesi yüzünden olacak. adam da huzur bırakmamışlar ki, o sana huzur versin!
Allah yardımcın olsun , ayrılırsanız sen bir süre sonra unutur yoluna devam edersin; haklı olansın çünkü.. ama o seni ve sana yaptığı haksızlıığı hiiç unutamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?