Ağlamaktan yoruldum :'(

kötü günde belli edermiş ya insan kendini bunlar koptular gidiyorlar güzelim, daha ne yüzlerini göreceğiz bakalım....

Burasi dagbasi degil korkma hic bisey yapamazlar daha once dr yazdim iyi bir avukat bul tayin istiyorsan dilekceni ver
artik bunlar senle degil avukatinla muhatap olsunlar
biraz disini goster ve arama artik
seni boyle gordukce onlar daha cok ustune gelir uğraşır uzsk dur bunlardan

evrak için mecbur muhatap oldum yoksa umrumda değil artık, sevdiğim adam o değil ne de olsa. boşanma da saçma sapan geçecek. daha 1 yıl dolmadığı için çok gidip gelirim adliyeye

evrak için mecbur muhatap oldum yoksa umrumda değil artık, sevdiğim adam o değil ne de olsa. boşanma da saçma sapan geçecek. daha 1 yıl dolmadığı için çok gidip gelirim adliyeye

Yok öyle olmaz düğün gerçekleşmediği için nikah çabuk düşer. Öyle sıkıntıya sokma hiç kendini. Güzel düşün güzel olsun

KIZLAAAAARRR olaylar olaylar......
KV ve kardeşleri bizi dışarda görüşmeye davet etmişti biz de gelmiyoruz dedik. Sonraaa kuzu kuzu çıkıp gelmişler. O telefonda aslan kesilen KV annemle karşılıklı bağırdı çağırdı sonra süt dökmüş kedi moduna girdi. Bitmesini ima eden hiçbir şey demediler. Sadece oğluyla konuşup karar verecekmişiz. Daha aklı selim teyze fln ortamı yatıştırdı. Şimdi onunla konuşuyorlar, bitirecekseniz ikiniz bitirin, devam edecekseniz destek oluruz diyorlar. Annemin içindeki canavar hepsini korkuttu. 25 yılda annemi ilk defa böyle gördüm. Akşamdan beri kahkahalarla gülüyoruz

Deli deliyi gorunce sopasini saklarmis. Helal olsun annenize. Demek ki bunlara boyle muamele etmek gerekiyor.

Peki siz ne yapmayi dusunuyorsunuz?

Eşya olayı ne canm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bi gelişme var mı????iyisindir umarım

kusura bakma canım şimdi gördüm. gelişme var ama hayırlı mı hayırsız mı bilemiyorum. malum şahıs beni çok sevdiğini ancak bu işin olamayacağını söyledi. ne dersem diyeyim fayda etmedi. kapatmış kalbini, ölene kadar da sevecekmiş (29 yaşında beni buldu ve ilk sevgilisiydim, birini daha bulamazsa sevgisinden mi beceriksizliğinden mi bilemiyorum) ama ne olursa olsun bu iş olmazmış. çabalamaktan vazgeçtim artık, sevdiğimi biliyor ama hala bu karardaysa ne yapılabilir... sanırım adli süreci başlatacağız, en kolay yolu arıyoruz şu an...

Canm hakkinda hayırlısı zaten sen çok bile dayandn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm kusura bakma ama nisanlin senin yapamadigi yapmis ve sana en buyuk iyiligi yapmis
bu saatten sonra olsaydi bile aileler bu kadar yuz goz oldu kirginliklar oldu cok daha zor olacakti sizin icin
bazen hayatimizda Nasrettin hoca gibi tutmuyacagini bile bile ya tutarsa diye o gole yogurt calip duruyoruz aslinda olmayacagini
Bizde cok iyi biliyoruz
Inan evliklikler sadece sevgiyle yurumuyor

bu kadarcık olaydan fırtınalar koparan aile varken yarın öbürgun daha neler neler olurdu. boşver hayırlısı olsun hakkında, şer gibi görünende de bı hayırda vardır biz bilemeyız onu... bı sure uzulursun sonra unutursun, her gün o sıkıntı üzüntüleri çekmek yerine... habersız bırakma bizleri... öpüyorum...

canım benim çok sağol... kalbim karışık, kafam karışık... seviyorum ama bitti diyor... en son dün akşam bunu yazdı, ben sadece eyvallah dedim. artık çabalamayacağımı anladı mı nedir bu akşam yediremiyorum biz bunu hak etmedik çok sevdim sana zarar veremem sana dua ediyorum falan yazmış. sonra bi başladık yazışmaya o şöyle oldu bu böyle dedi derken bu saatte yeni bitirdik. bitirirken bile bana sen biraz daha düşün dedi. aklınca ilk soyadımla hitap ederek de laf soktu... zorunlu hizmet için doğuya tayin istemek zorunda olduğumu falan biliyor, gitmem de dokunuyor biliyorum ama ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum...ne yapacağımı da bilemiyorum, devam desek unutur muyuz eskisine yakın olur muyuz emin olamıyorum, yeniden başlasak ne kadar sağlam olur kestiremiyorum, bitti desem bir yanım hala bitmesin diyor... çok kararsızım çok...:44:

Allah yardımcın olsun canım, inşallah hakkında hayırlısı olur.
Seviyorum ama bitti diyorsa senin farkında olmadığın bir sebep yüzünden ailesi tarafından dolduruluyor olabilir.
Her şeyi açıkça konuşmakta fayda var, ikiniz de seviyorsanız birbirinizi bir daha düşünün bence.
Tabi yeniden başlarsanız, bu defa aile müdahalesini olabildiğince kendinizden uzak tutmaya çalışmanız lazım..

Teşekkür ederim arkadaşım... bilmiyorum ki, hiçbir şey bilmiyorum artık çözemiyorum. ben şubatta tayin oldum, tam buraya geleceğim zaman dayım kalpten rahatsızlandı ve evi o tuttu, elbette evi gördüm fotoğraflardan ve onay verdim. şimdi, aradan 4 ay geçmişken bana neden evi biz tutmadık, neden birlikte bakmadık diyor. nişandan sonra aileler eşya işini konuştu, biz şunları alırız dedi aileler ne bir tartışma ne bir sürtüşme herkes eyvallah dedi. benim ailem tayinim çıkınca eşyalarımı alıp getirtti, onun ailesi biraz ağırdan aldı ki kendisi de farkındaydı. Ailem hep olabildiğince borçsuz evlenin ki eviniz arabanızı almanız çocuk yapmanız maddi açıdan kolay olsun dedi. o da hak verdi, o zaman onayladı. şimdi neden her eşyayı ikimiz almadık o evde ikimize ait ne var diyor. konuşsaydık, deseydin destek olurdum diyorum kar etmiyor. zamanı geriye almam lazım bunları yenmesi için. tabi o söylerken ben de boş durmuyorum, anneme bile açmadığım zoruma giden her şeyi döküyorum ortaya ama kötülükle değil. yarın akşama kadar bir adım atmazsa ölse sürünse bile olmaz zaten , ben burdan gitmek zorunda olduktan sonra ne anlamı olabilir ki..

canım aynen düşündüğüm gibi ailesi saçmasapan sebeplerle nişanlını doldurmuş da doldurmuş, bunun hesabını nasıl verecekler acaba?? sonuçta birbirinizi seviyorsunuz ve ayrılırsanız bu sırf onun ailesi yüzünden olacak. adam da huzur bırakmamışlar ki, o sana huzur versin!
Allah yardımcın olsun , ayrılırsanız sen bir süre sonra unutur yoluna devam edersin; haklı olansın çünkü.. ama o seni ve sana yaptığı haksızlıığı hiiç unutamaz.

ben daha sertim ona göre, o bana karşı çok duygusaldır. hazmedemediğini, yediremediğimi biliyorum. aklıma hiç gelmedi ama dün gece boyunca onlardan gelen eşyalarda bi şeyler aradım, neden bozulduğumuza anlam veremediğim için. bana Kur'an getirin yemin edeyim ben bir şey bile demedim diyor KV, ama ne kadar güvenilir bilemiyorum. haklıyım, haklı olduğumu da biliyorum ama bu içimin acısını dindirmeye yetmiyor canım...

canım bende durumdaydım geçen sene.Nikah yapıldı,ev düzüldü,gelinlik alındı ,düğüne 2 ay kala annesinin dolduruşuna gelerek nişanı attı.

O zamanlar çok zor geçiyor,ne çalışabildim ne yemek yiyebildim 3 ay boyunca4 ay sonrada boşandık ama şuan diyorum ki ne aptalmışım o gözyaşlarıma değermiymiş hiç?Öyle bir insanla ömür geçer miydi ,sürekli dolduruşa gelip beni üzecekti..

Şuan tekrar nişanlandım bir başkasıyla ve o kadar iyi biri ki anlatamam,ailesini hiçbirşeye karıştırmıyor kesinlikle dengeyi kurabiliyor.Kısmetse 2 ay sonra düğünümüz var.Şimdi sana ne söylense boş geliyordur ama inan ben şükrediyorum nişanı attığı için,karşıma şimdiki nişanlım gibi kıymetimi bilen biri çıktı sayesinde..

Hayırlı ise hakkında toparlarsınız umarım;ama değilse de hiç üzülme inan karşına daha iyi biri çıkıyor kalbin temizse.Bir genç kızın duygularıyla oynamak hiçte kolay birşey değil ki bir de bu evlilik üzerine..Evliliği bu kadar basit gören biriyle yuva kurmak,çocuk yapmak,ömür geçirmek bir daha düşünülmeli bence..

Kalbini ferah tut hakkında hayırlısı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…