Ağlamaktan yoruldum :'(

Aynen de öyle katılıyorum sana. Allah karşına adam gibi adam çıkarsın. .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah herkesi layıkıyla karşılaştırsın, en güzel dua bu belki de...

Duyduk duymadık demeyin dostlar, EX KV dün akşam gelmemiş çünkü bizim onlara zarar vereceğimizi düşünüyorlarmış, oğluyla ben görüşecekmişim ne karar alırsak arkasında duracaklarmış. Nasıl bir kafa nasıl bir vicdan bu beee

Vayyyy beee nasıl korkmuş gözleri
En iyisi kargoyla gönder bari canım

Kuzucuk üzülme ne olursa Allahtan hayırlısını iste biliyorum zor bak bende nişanlıyım ama tek duam Allah ım benim için hayırlı olmıyavaksa nikah masasındada olsa bitsin evlenip ayrılmak dahada zor bir durum aile ağzına bakıyorsa çok daha zor olur senin için sakın üzülme seni istemiyorsa sen nekadar çabalasanda nafile hiç ağlama kalpler Allahın elindefit
Kk

Beggyy

Vayyyy beee nasıl korkmuş gözleri
En iyisi kargoyla gönder bari canım

Şekerim bunlara başka şeyler hak da ben yapamıyorum. Kirayı ben ödüyorum adamlar eşyayı bırak evden çık, o zaman boşanmayı düşünürüz diyor....

bitanem üzüldüğüm falan yok artık, böyle karaktersizlerle yaşamaktansa bir ömür yalnız kalırım daha iyi...

Şekerim bunlara başka şeyler hak da ben yapamıyorum. Kirayı ben ödüyorum adamlar eşyayı bırak evden çık, o zaman boşanmayı düşünürüz diyor....

Cnm bosanmak onun elinde degil iyi bir avukat bul ve hemen davayi ac eline makheme celbi gelince bak anasinin eteginin altindan cikip nasil da aslan kesiliyor
kararin kesinse eger bunlarla tlf filanda konusma kendini yipratmaktan baska ise yaramaz yuzugunu esyslarinida ver kargoya gitsin
ugrasma bunlarla bazen sessizlik en buyuk cevap olur

bitanem üzüldüğüm falan yok artık, böyle karaktersizlerle yaşamaktansa bir ömür yalnız kalırım daha iyi...

👏👏👏💪 en doğrusu bu ömür boyu yanlız kalmazsn he bir sonraki adımında daha dikkatli olursunn zaten kendi kurallarını kendn koyaraın

Beggyy

👏👏👏💪 en doğrusu bu ömür boyu yanlız kalmazsn he bir sonraki adımında daha dikkatli olursunn zaten kendi kurallarını kendn koyaraın

Beggyy

canım %10000000 haksız olan onlar, düzeltelimi geçtim insanca bitsin bile demiyorlar şimdiden mal kavgasına başladılar. bu rezillerle yaşanmaz zaten. bir sonraki adım için (öyle bi ihtimal olursa)de iiiiince eleyip sımsıkı dokumayan sonseng olmasın

Öncelikle geçmiş olsun diyorum sonseng.
Arkadaşıma da katılıyorum. Hemen avukat bul dava aç. Eşyalarını da ver kargoya karşı ödemeli gönder gitsin. Daha muhattap olma. Kaçan sen ol kovalayan olma ki bu durumun üstünden vakit geçtiğinde onların eline bak eşyamıda şöyle getirdi, bunu da böyle yaptı diye zevk verme. Bak nasıl da avukata gitmiş hemen, eşyaları bile yüz yüze vermedi diye kimseye söyleyemedikleri içlerine ok gibi oturan davranışlar yap.
Bende atlattım nişan, nikahıma 1 hafta düğünüme 1 ay kalamıydı neydi geçmiş gün.
Hem de ana baba lafıyla da değil abi yenge lafıyla yaaaaaa neler var işte
Ardımdan da neler neler söylemedi erkek tarafı ki nişanı atan da kendileriydi yani.
Ama sustum çooook sustum. Kuytu köşe nere görsem ağlıyordum. Hatta çalıştığım yerde patronumun oğlu aradan zaman geçince şey demişti. Aman Selen_Ay iyi olmuşsun artık, neydin önceleri dokunsam ağlayacak gibiydin konuşmaya korkuyordum seninle diye :)
Kolay değil bu günler ama geçecek Rabbimin adaletine güven. O bir şekilde hakkı yerine sağlıyor.

güzelim benim geçecek biliyorum Allaha da güveniyorum ama ne benim ne de ailemin asla başvurmayacağı çirkeflik yoluna başvuran onlar, bu beni deli ediyor işte. Eşyası vırtı zırı ona kalsın umrumda değil işimle, ekmeğimle oynamaya çalışıyorlar daha şimdiden...

Hem suçlu hemde güçlüler işte hep oluyor bunlar. İşinle de oynamaya çalışırlar, namusunla oynamaya çalışırlar. Bir sürü senin aklına gelemicek şey çıkarırlar ama sen dik dur. İşinden nasıl edicek? Etse bile başka yerde iş bulamıcak mısın? Çevrendekiler seni bilmiyor mu?Çirkeflik kanlarında olmasa zaten düğüne az zaman kala bunlar olmazdı değil mi ama? O güzel günlüne değer verecek bir insan çıkarsın karşına Rabbim sen hep böyle dua et.
Annenler ardında nasılsa.
Bende şey olmuştu. Nişanı attı aradan 2 ay mı ne geçti. Çeneleri durmuyor ha bire bişeyler söylüyorlar. Ben susuyorum annem susuyor. En sonunda annem sabredememişti.(Ki neler neler söylüyor oğlan, görücü usulü nişanlandık ve toplasan 3 keremi gördüm ne yani) Ablasına telefon açtı, aynen onlar gibi açtı ağzını yumdu gözünü. Bir ara şey dediğini hatırlıyorum, benim kızımın ismini besmeleyle alın ağzınıza şu zamana kadar sustum ağzımı açmadım hiç ama bundan sonra konuşursam olacakları siz düşünün, o kardeşin çenesini kapasın demişti. Ondan sonra durulmuşlardı baya. Deli deliyi görünce çomağını saklarmış hesabı.

ekmeğinle nasıl oynayacak kıııııız
o kağıdı vermeyerek mi

aynen öyle olmak lazımmış, biz bilememişiz. anası ikisi konuşsun diyor ama kendi planladığı çerçevede. onların söylediği saatten 2 saat önce geliyorsan gel dedim tık yok. anasına sormadan gelemedi. ahhh ahhh Allahım gözlerim nasıl da kapalıymış...

ekmeğinle nasıl oynayacak kıııııız
o kağıdı vermeyerek mi

aynen güzelim. kurumun en üst amiri akrabası, zamanı gelmeyen belge istiyorlar ama unutuyorlar benim ailemin de eli kolu her yerde. hallettik gibi bakalım. tayin isteyeceğim zaten de o/onlar daha kötü yere gideyim diye uğraşıyor

inanmıyorum yaa
bu nasıl bir hayınlık
bu ezelden beri böyle hayındı da sen göremedin herhalde
insan bir gecede dönüşmez ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…