- 29 Ağustos 2011
- 1.440
- 292
- 173
biliyor musunbelki de en kötüsü ne biliyor musun? umudum var. annem bunu da yaptılar şunu da yaptılar atacağız vs diyor, aklım da onu onaylıyor ama kalbimde bir kırıntı da olsa umut var....derseniz bu adama mı umudun, sevgin diyecek hiçbir şeyim yok...
biliyor musun
sıcağı sıcağına öyle oluyor
zaman geçtikçe bana şöyle yaptı böyle yaptı böyle üzdü böyle ağlattı
diye kinlenme ihtimali de var
çünkü zaman geçtikçe kafa soğuyor
duygular soğuyor
o zaman gözden perde kalkıyor
Böyle zamanlar da ailesinin gazına gelen erkeklere çok şaşırıyorum , gözünün hiç bir şey görmemesi gerekmez mi .
Akıllı ol arkadaşım mırın kırın mıy mıy olma lütfen nasıl başlarsa öyle gidiyor inan istiyorsa gelsin hem erkek o onun nazlaması gerek sakın arayıpta küçültme kendini.
Canım sözlerinin haklılığını %100 idrak ediyorum ve inanıyorum, burada sorun yok. Onun hatalı olduğunu da biliyorum adım gibi. Ancak kalbim? Herkes ve her şeyden uzaklaşınca acıyor. Elbette aramayacağım, zaten artık ailemin gözünde o yok ve ben ailemi kaybedemem bu konuda kararları kesin. Ama nasıl unutacağım? O bunu yaptıysa unutulmayı da hak ediyor ama mutsuzum
Bak sana bir tavsiye vereyim bu gece güzel bir abdest alıp istihareye yat güven bana göreceğin rüya senin içini rahatlatacaktır.En azından Allahtan alacağın mesaj hayırsız bile olsa mutsuz olmanı engeller.
şu an boşanma aşamasında olan bir insan olarak arkana bile bakmadan kaç derim. daha 2 yılı bile doldurmamış bir evliliğim ve 6.5 aylık bir kızım var. eşimle birbirimize aşık olarak evlendik. nişandan önce benim kv demde bana benzer şeyler yaptı. benim eşim senin nişanlın gibi bana lafta söylemedi. hep benim yanımdaydı. bunları aşıcaz ben dur diycem dedi. ve beni gerçek yüzünü göstermiyerek kandırdı. sonuçmu? ben güvenip evlendim. düğünüm burnumdan geldi. balayım burnumdan geldi. hamileliğim burnumdan geldi. annesi yüzünden bana vurdu. merdivenlerden itti. sonuncusundada 8 aylık hamileyken yine vurdu. eşimde bende mühendisiz. eğitimli insanlarız. şu an düştüğümüz duruma şaşırıyorum. bebeğim hasta ve babası merak bile etmiyo. neden annesinin yüzünden. bide üstelik benim annemi suçluyor. o kadar acıki. insanları tanıyamıyorsun sevgi falan kimsenin gözü görmüyor. hiç tanıyamamışım diyorum. şu an boşanma aşamasındayız ve eşim canavar gibi. halen ne bir vicdan azabı ne pişmanlık yok. aksine herkese gidip beni kötülüyor. saçma sapan mesajları yüzünden karakola şikayette bulundum tedbir kararı çıktı ve savcı benim adıma ona dava açmış. hibirini kasıtlı yapmadım. ama Rabbim o kadar büyükki hepsini ayağına dolandırdı. şu an kapana kısılmış gibi saldırcak yer arıyo. ve keşke o zaman ayrılsaydım diyorum. kendi yaşadıklarım aileme yaşattıklarım. hiçbirini haketmedik. hele o yavrumun hiçbir günahı yokken ne durumlardayız. doğumumu bile evimde yapamadım. memleketimde anneannemin evinde doğum yaptım. keşkelerim çok çok fazla. lütfen akıllı ve mantıklı düşün. benim eşim senin nişanlının yaptıklarını yapsaydı orda bırakırdım. benimki beni kandırdı lütfen sen kanma. değerini bilecek insanları sokun hayatınıza lütfen. sevgi aşk hepsi boş. erkekler heleki anneleri söz konusuysa kesinlikle eşlerini gözleri görmüyor. iyi bir şey yapmış gibi benim müdürüme bu zamana kadar ne ablama ne anneme elim kalkmadı eşime vurduysam haketmiştir diyebilen bir insan. yazcak çok şey var aslında ama lütfen çok akıllı ol. aileni dinle rica ediyorum belki yaşın benden küçük bilmiyorum ama benden sana abla tavsiyesi LÜTFEN!!!
Allah seni ve bebeğini korusun, esirgesin inşallah bundan sonraki hayatınız huzurlu olur. Tavsiyelerin, sözlerin aklımda ve kalbimde. Artık daha kararlıyım. Bakalım Mevla neyler neylerse güzel eyler deyip çekileceğim kenara....
amin canım çok sağol. sal gitsin hiç taviz verme. nişanlın uğraşmak istiyorsada uğraşsın. hayat çok kısa ve böyle insanlar için harcamaya değmiyor. 2 yılda hayatımı mahfettiler. benimde elimden sadece Allaha havale etmek geliyo. ben acizim Rabbim büyük kimsenin ahı kimsede kalmaz. benim babamda yok başımda. belkide o yüzden bu kadar yüklendiler. ama çok şükürki annem var. şimdi ona yükleniyo eşim olacak vicdansız. en acısıda kızımın hiçbir günahı yok. böyle bir babası olduğu için hiç kıyamıyorum ona
Bir yandan da şanslı senin gibi bir annesi var, sen mücadeleyi bırakma lütfen.
Annesi aramış annemi düğünü erteleyelim diyor, annem de yarın gelin yüzüğünüzü verelim hiçbir şey konuşmayacağım sizinle demiş. Nişanlım olacak, hala soyadını taşıdığım adamdan bir çıt bile yok. O zaman mücadeleye de gerek yok....
Yıllarca ""keşke düğünden babamın evine dönseydim" diye hayıflandım durdum.
Alem ne der, ailem üzülür, başım öne eğilir diye yapmadım. Ama düğün boyunca eğlenir gibi görünürken bile hep bunu düşünüyordum.
Bu yüzden düğün kasetimi bir kez bile izleyemedim.
Dönseydim ne olurdu... 1 ay 3 ay 5 ay bilemedin bir sene ağlar sızlardım çok aşıktım ya ondan..
İnsanlar 1 ay konuşur kendilerine başka meseleler bulurdu...
Ailem biraz kızar söylenir iki güne unuturdu...
Ben 15 yıl çektim.. Evlilik bir kez olurdu ya. öyle yerleşmiş beynimize..
Ömrüm gitti...
Ve bitti...
Eğer aklında bir nebze şüphe varsa asla atma o imzayı..
Çözümü sen değil o üretsin. Yaptğın yanlış yok anlattığın kadarıyla, olsa bile gerginlikle o günlerde yapılabilir,
konuşarak halledilecekken...kayınpederin mesajı, nişanlının seni engelleyip silmesi hiç kabul edilebilir şeyler değil.
Allahtan hayırlısını dile..
Gün gelir Allah'ın sevgili kuluymuşum, bana gerçek yüzlerini gösterdi evlenmeden önce diye şükredersin...
Aşk meşk herşey bir yere kadar. İnsanlar kriz anlarında gerçek karakterlerini ortaya koyuyorlar.
Nişanlında karakterini belli etmiş...
Ne diyeyim...
Allah sana güç ve ferahlık versin...
Aman canim uzak dur ben de nisan attim ...kurtuldum de bosver bu devirde erkek tarafi kiz tarafini saymaz olmus ne bu ya...
Eskiden kızlar nazliydi. Şimdi ise erkekler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?