Ağlamaktan yoruldum :'(

çocuk oyuncagı mı bu ? Bi ailesinin doldursuna geliyor bi güzl kararlar alınıyor bir provaya gidiliyor aaa bir sabah uyanmıssın birde bakmıssın aaaaa engellemişssinn ????!!! Ya lütfen kızım güzel arkadasım lütfen kendini bu kadar ezdirme 25 gün kala pes eden senin en güzel günlerini perişan eden bir adamdan hala ayrılmak istemedini söylüyorsun!!!!
**not:bunları nişan atmıs bir kız olarak söylüyorum: ***

aylin doğru söylüyorsun.
erkekler böyle işte. hem de çoğu. bu evlenmeden göstermiş aslını. çoğu evlendikten sonra gösteriyor.
erkek evladı ne de olsa gelinden kıskanılıyor. kayınvaliden de senin gördüğün tavrı görmüş ki şimdi intikam alıyor kendi gelininden. burası türkiye düzen bu canım. kayınpederin de belki nisanlın gibidir eskiden de sonradan durulmuştur. belki de kayınvalidende çirkin şansı vardır bilemem.
ama erkekler genelde böyle oluyor, gençken deli manyak ana kuzusu oluyorlar, sonra da anneler yitince anlıyorlar eşlerinin kıymetini. valla ben etraftan hep böyle gördüm, duydum. ne kibar adam eşine çok değer veriyor (amca tabi) dediklerim için hep aynı şeyi söylüyorlar.
böyle olmayanların sayısı sayılır derecede azdır diye biliyorum. ben daha pek görmedim.

nişanlın gaza gelmiş belli ki. gazı çıkınca pişmanlıktan ayağını da öper merak etme. ama azıcık yaptığının büyük haksızlık olduğuna inansın ve seni ikna etmek için uğraşsın. evleneceksen de ertele biraz. önce kendisi sana ve ailene sonra, ailesi sana ve ailene düzgünce bir açıklama yapsın, özür dilesinler. ne demekmiş bir kızın dünyasını başına yıkmak öğrensinler.

sana tavsiyem. evliliğini böyle bir ortam üzerine hemen kurma. bekle biraz daha. seni ikna etsin, gönlünü alsın, bir daha sessiz sedasız, gereksiz seni bırakmayacağına adamakıllı söz versin. bekle yıl sonu yap düğününü.
hemen bir özürle kabul edersen ' yelkenleri suya kolay indiriyor der' bundan sonraki birlikteliğinizde yapacağından geri kalmaz. seviyorsan biraz sabret bakalım bundan sonraki tavrı ne? çok haklısın insan sevince ne olursa olsun dönsün diye sabredemiyor, bir an önce eskisi gibi olsun diyor ama sakın acele etme. şimdi çek derdini ki ileride rahat edersin.
sevgiyle kal. dua et, hakkında hayırlısı olsun diye.

Çok zor yaşadıkların ailende uzakta anladığım kadarıyla.Böyle saçma sapan ufak tefek bir bahaneden dolayı ters düşecek bir kayınvalideyle olmaz zaten ne problemler bekliyor evlilikte eşinde aileside yapıcı olmalı ki hayırlı geçim olsun...belkide hayırlısı olmuştur.Benim çok arkadaşım düğününe çok az kala nikahları yapıldığı halde ayrıldılar öncelikle sadece senin başına gelmediğini düşün bu olayın.Nişanlınla problem yaşamış olsaydınız unutulur geçer gider derdimde araya aileler girmiş problem kayınvalideden çıkmış ve oğlunuda etkilemiş bence üzülme üzerinede gitme düşünsün taşınsın pişman olursa o gelsin....

Kızlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim her cevabınızın benim için ne kadar önemli ve değerli olduğunu bilemezsiniz. Elbette hemen tamam devam edelim demeyeceğim. Dün babam telefonda ağladı ki çok sert bir insandır. İstiyorlarsa önce bunların bedelini ödeyecekler

bu kadarcık sebepten yapılır mı ya çok üzüldm durumuna. nasıl seni telden engelliyor bu kadarcık sebepten. nişanlının yaptığı çok yanlış bişey Allah yardımcın olsun canım ya

Offf kiyamam yaaa, bi babanin aglamasi kadar uzucu bisey yok bence. Hepsinin hesabini tek tek sormalisin. Yazik ya yazik

benim babam da 'kızım bu adam seni mutlu edemez, yakma kendini' diyerek ağlamıştı. ondan sonra dönüşü olamayacağını kabul etmiştim, mecbur pes etmiştim. çok zor...

her şeyi yaşadığım demişsiniz ne yaşadıysanız yaşamış olun inanın çok pişman olacaksınız yaşadıklarınıza değil evlendiğinize...asla ailenizi o insan için üzmeyin evlendikten sonra hem ailenizi hem de kendinizi üzmüş olacaksınız...eğer bir birlikteliğin içine aileler girmişse o evlilik evlilk olarak devam etmez...benim eşim ailesine karşı dik duramadı neler neler yaşadık 3 sene geçti üstünden hala o konular sürüyor....siz baştan bunu yaşayarak evleneceksiniz ...bir de şunu ekliyim evlilik öncesi olumsuz her ne varsa evlendikten sonra daha beter oılur da düzelmez bunu asla unutmayın ki zaten yaşamışsınız da düzelelim diye konuştuk akşamında kavga ettik demişsiniz.... ben olsam aileme bırakmam ben kendim ayırırım yolları ama bunu yapmak için şimdiki aklım olmalı tabi

Aynı sözü duydum ve çok mutsuzum

konuyu okudum ve merak ettim
erkek tarafından ses var mı acaba?
yada nişanlından...
allahım yardımcınız olsun çok zor bir dönemdesiniz
ama burdakileri dinleyin derim
hepsi tecrübeli ve yaşamışlıkları var....

annem geldi ve kesin kararlı nişanı atmakta, onlardan da bir ses seda yok. sanırım bitti

Kv, kp cahilliğini, terbiyesizliğini anlayabilirim.
Ben eş olacak herifin adamlığını böyle günlerde ölçerim.
Ne demek silmek, engellemek.
Hiç bir şey demeden ve sözde düzelmişken!

Sen artık onun nişanlısı değilsin, nikahlı eşisin.
Bu kadar kolay mı ya bu mu sana verdiği değer?

Aşkınız anasının,babasının lafı kadarmış kusura bakma ama..

Annen baban çok haklı. O gözyaşlarının hesabını sor ve kesinlikle bu karaktersiz, kukla adamla evlenme..

eğer bu iş biterse de kendini fazla hırpalama
çünkü bu günler en mutlu kıpır kıpır olunması günlerken
adam seni böyle üzüyorsa bir düşün evlilikte neler olabilir
neler çektirebilirler sana
arkanda kapı gibi ailen var

arada nikah da varken ne demek hemen silmek, engellemek düğüne 25 gun kala bunu yapan adam daha sonra ne yapmaxz diye düşünürüm ben şahsen. sadece bu bile bence ayrılma sebebi,ben ayrılırdım..

Her şeyi geçtim hesap vermezse yol orda buyursun gitsin. benim anlamadığım 10 günde nasıl bir değişim bu? böyle biri olmadığını biliyorum, çok daha zor zamanlar geçirdik (ikimizin dışındaki konularda) asla böyle değildi...

belki de en kötüsü ne biliyor musun? umudum var. annem bunu da yaptılar şunu da yaptılar atacağız vs diyor, aklım da onu onaylıyor ama kalbimde bir kırıntı da olsa umut var.... derseniz bu adama mı umudun, sevgin diyecek hiçbir şeyim yok...

Evli bayanlar o zart diye değişimlere gayet alışık.
O bana hiç tuhaf gelmedi.. Erken gördüğün için şanslısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…