• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlamaktan ölebilirim :(((

3-4 saattır sıkıyorum kendımı burayada bıle gırmeme kararı aldım uzulmemek ıcın ama dayanamadım ve daha gırer gırmez ağlamaya basladım bu ayda tutmadı oysakı ne kadar umutluydum bu ay kesın olcak dıyordum ama yıne olmadı az az adetım gelmeye basladı ıcım cok sıkılıyo gunlerce ağlamak ıstıyorum :14::14::14::14::43::43::43::43:

kız sen neden ağlıyosun ölürüm ben sana bak canım bitanem hayatım tatlım kardeşim bacım bak ben 4 senelik evliyim ve beş aylık bi bekleyişten sonra rabbim nasip etti sen çok acele ediyosun azcık sabret ve bekle nolursun üzülme egerki rabbim vermiyosa hayırlı değildir hayırlı zamanını bekliyodur sen her zaman dua et sürekli allahtan iste o seni asla geri çevirmez sen dua edersin olmaz kabul etmiyo duamı dersin ama öyle değildir inan sürekli dua et ama ağlama ağlamayla kaybedeceğin vakti rabbine harca sana bişi diyimmi içimden bi his kısa sürede hamile kalacağını söylüyo senin için dua edicem eşin içinde ama hayırlıysa versin rabbim hayırsızsa vermesin hayra çevirip öyle nasip etsin kurban oldugum allah eşinede şifa versin inşallah ben çok dr gittim daha korunmayı bırakalı yeniydi yalan bile söylüyodum dr ilgilensin diye en sonunda yumurtlama günümü takip ettim bide keçi boynuzu kürü yaptım eşime gün aşırı ilişkiye girdik bak tatlım bide onu uygula ama eşinin lösemi olmasından dolayı bi sor dr öyle kür falan uygula eşine hadi inş hayırlı haberlerini alırız

canımm eşine acill şifalar dilerim bende 4 aylık evliyim ve şimdi hamileyim. rabbim en uygun zamanı biliyordur bebek için. bu kadar sıkıntıya sokma kendini, strese girersen hasta olursun. rabbim gönlüne göre verir inşallah herşeyi. :16::16:
eslaa ınsallah canım benım ınsallah hasta olduktan 5-10 dk sonra elımın yarısı kadar pıhtılı kan dustu korktum ya belım felaket ağrıyor

kız sen neden ağlıyosun ölürüm ben sana bak canım bitanem hayatım tatlım kardeşim bacım bak ben 4 senelik evliyim ve beş aylık bi bekleyişten sonra rabbim nasip etti sen çok acele ediyosun azcık sabret ve bekle nolursun üzülme egerki rabbim vermiyosa hayırlı değildir hayırlı zamanını bekliyodur sen her zaman dua et sürekli allahtan iste o seni asla geri çevirmez sen dua edersin olmaz kabul etmiyo duamı dersin ama öyle değildir inan sürekli dua et ama ağlama ağlamayla kaybedeceğin vakti rabbine harca sana bişi diyimmi içimden bi his kısa sürede hamile kalacağını söylüyo senin için dua edicem eşin içinde ama hayırlıysa versin rabbim hayırsızsa vermesin hayra çevirip öyle nasip etsin kurban oldugum allah eşinede şifa versin inşallah ben çok dr gittim daha korunmayı bırakalı yeniydi yalan bile söylüyodum dr ilgilensin diye en sonunda yumurtlama günümü takip ettim bide keçi boynuzu kürü yaptım eşime gün aşırı ilişkiye girdik bak tatlım bide onu uygula ama eşinin lösemi olmasından dolayı bi sor dr öyle kür falan uygula eşine hadi inş hayırlı haberlerini alırız

canımmmm benım mesajınla ağlattın benı ıyı kı varsınız mesalarınızla o kadar mutlu oluyorum kı anlatamam

eslaa ınsallah canım benım ınsallah hasta olduktan 5-10 dk sonra elımın yarısı kadar pıhtılı kan dustu korktum ya belım felaket ağrıyor

zannetmiyorum canım gebelikte olsa öyle bir elin kadar pıhtılı kan gelceğini. çok sıkıntıya sokmuşsun kendini inan ne düşünürsen o olur. stres yapma ne olur. herşey yoluna girer bi bebişin olur seninde aynı zamanlarda evlenmişiz bak ben hiç beklemiyordum bi ay gelmeyince öğrendimki gebeyim. sende düşünmemeye çalış herşey gönlünce olur inşallah. dualarım seninle.

eslaamm canım cok saol bendede hıc olmazdı cok korktum sıze sorayım dedım ınsallah hayırlısıyla benımde bır bebegım olur her ay takmayacagım bu ay dıyorum yıne dayanamıyorum belkıde cok taktıgımdan olmuyordur :(

Doğru zamanda olur inşallah canını sıkma 4 ay nedirki önünde zaman var daha

Allah sağlık sıhhat versin ikinize yeterki, her şey olur yoluna girer.

Eşim hep der ki senin bir hesabın varsa bilki allahında bir hesabı var...

3-4 saattır sıkıyorum kendımı burayada bıle gırmeme kararı aldım uzulmemek ıcın ama dayanamadım ve daha gırer gırmez ağlamaya basladım bu ayda tutmadı oysakı ne kadar umutluydum bu ay kesın olcak dıyordum ama yıne olmadı az az adetım gelmeye basladı ıcım cok sıkılıyo gunlerce ağlamak ıstıyorum :14::14::14::14::43::43::43::43:

bukadar üzmeyin kendinizi Rabbim yar ve yardımcınız olsun ..bizde kaç aydır bekliyoruz ama kısmet..yeri ve zamanı var inş birgün gelcek bebişlerimiz.

4 ay çok kısa bir süre biliyorum çeken bilir size kimbilir ne kadar uzun gelmiştir ama bu tıbbi açıdan sorun olduğunu göstermicek kadar az bir süre o yüzden içinizi rahat tutun.yakında olacaktır..allah eşinize sağlık ve hayatınıza renk katar umarım..

Back