- Konu Sahibi audrey2016
3-4 saattır sıkıyorum kendımı burayada bıle gırmeme kararı aldım uzulmemek ıcın ama dayanamadım ve daha gırer gırmez ağlamaya basladım bu ayda tutmadı oysakı ne kadar umutluydum bu ay kesın olcak dıyordum ama yıne olmadı az az adetım gelmeye basladı ıcım cok sıkılıyo gunlerce ağlamak ıstıyorum
kız sen neden ağlıyosun ölürüm ben sana bak canım bitanem hayatım tatlım kardeşim bacım bak ben 4 senelik evliyim ve beş aylık bi bekleyişten sonra rabbim nasip etti sen çok acele ediyosun azcık sabret ve bekle nolursun üzülme egerki rabbim vermiyosa hayırlı değildir hayırlı zamanını bekliyodur sen her zaman dua et sürekli allahtan iste o seni asla geri çevirmez sen dua edersin olmaz kabul etmiyo duamı dersin ama öyle değildir inan sürekli dua et ama ağlama ağlamayla kaybedeceğin vakti rabbine harca sana bişi diyimmi içimden bi his kısa sürede hamile kalacağını söylüyo senin için dua edicem eşin içinde ama hayırlıysa versin rabbim hayırsızsa vermesin hayra çevirip öyle nasip etsin kurban oldugum allah eşinede şifa versin inşallah ben çok dr gittim daha korunmayı bırakalı yeniydi yalan bile söylüyodum dr ilgilensin diye en sonunda yumurtlama günümü takip ettim bide keçi boynuzu kürü yaptım eşime gün aşırı ilişkiye girdik bak tatlım bide onu uygula ama eşinin lösemi olmasından dolayı bi sor dr öyle kür falan uygula eşine hadi inş hayırlı haberlerini alırız