• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende kullanacak akıl fikir kalmadı siz birşeyler söyleyin lütfen

ay canım okurken içim sıkıldı valla, bence sizin aranızda yoğun bi iletişim problemi var ve sizi bağlayan sadece imkansız aşk gibi oluşu, sakın bu yanılmasaya düşme, dicem ama düşmüşsün aşık olduğunu sanıyorsun, bu mücadelede aşkınızı perçinliyor bu da bi yanılsama tabii
sanırım annesi problemli bi tip öyle hissettim, siz evlenecekende ölüm döşeğine düşmesin, sevgilinde aman anneme bişey olursa diye ilişkiyi süründürüp durmasın böylece kim bilir kaç yılını daha boşa harcarsın
bence bi ilişkide birileri ikna edilmeye açlışılıyorsa (misal aileler ikna edilmeye çalışılıyorsa) o ilişkiden hayır gelmez, sen hazır ikna olmuşlarını bul, kimse kimseyi bişeylere ikna etmesin
ayrıca saçma sapan bi sebebten seni bırakan birinin seni sevdiğini nasıl düşünürsün, seni geri aramasının tek sebebi, benim istemediğim kızı nasıl başkası ister modu, tamamen başkası isteyince kıymete binmişsin, bence onun sana olan aşkıda tamamen yanılsama

sağolun kızlar herşey için. bir kaç gündür telde konuşuyorduk. seviyorum bitsin istemiyırum ama kısa vadede birşey yapamam diyordu. bende seviyorsan yaparsın söz takmak için bir engel yok yoksa sana güvenemem diyordum. son bir kezde olsa yüzyüze konuşmaya karar vermiştik.bugün görüşüp konuşacaktık. gündüz aradı işi çıkmış sonra görüşelim dedi. bende bir daha görüşmeyelim gereği yok nasılsa konuşarak bir yere varamıyoruz dedim çok sinirlendisaçmalıyorsun dedi ama ben artık adamsan beni aramazsın benim için herşey bitti dedim ve bitti.

sanırım yapmam gereken ayrılmaktı ve yaptım. Allah güç versin:(

az önce konuştuk. ben seni seviyorum sorun seninle ilgili değil, ailevi sorun olsa bile şu an evlilik düşünemem korkuyorum ama senden vazgeçemiyorum zamana ihtiyacımız var bekleyelim,benim için beklesen ne olur sen böyle yapınca ben de senin sevmediğini düşünüyorum evlenmeye takmışsın diyor. offf çok korkuyorum pişman olmaktan. ya bir gün başkasıyla uyandığımda keşke bekleseydim yanımda o olsaydı dersem. ya da tam tersi keşke bekleyip zaman kaybedeceğime yuvamı kursaydım zaten adamın evlenme niyeti yokmuş dersem. ne yapacağımı şaşırdım ya:( tek bildiğim onu çok seviyorum :(

ne demek evliliğe takmışsın.. bir geçmişiniz var verilen emekler vede sevdiğini söylediğin biri.. neyi hedeflemen gerekiyor ki bu durumda. elbette evliliğe takacaksın kafayı. bu ne kadar saçma bir yorum. ben asla taviz vermemeni öneririm. seçim yapmakta zorlandığını söylüyorsun, ya onu seçmezde başikasıyla olduğumda pişman olursam diyorsun.. ama inan bana, sana cidden değer veren ve seven bi erkekle karşılaştığında ve ona izin verdiğinde çektiğin acıların çok boş olduğunu, kendini böylesine üzmenin çok gereksiz olduğunu anlayacak ve kendini güven duygusunun kollarına bırakacaksın. bunun lüksünü yaşamak sana öyle keyifli gelecek ki dönüp arkana bakmayacaksın bile.. ayrıca onu seçersen bile bu adam senle evlenmeye niyetli değil birincisi, bigün olsada sen içten içe yaşayacağın sıkıntı ve mutsuzlukların farkındasın şimdiden. sence o tarz bi ortamda sevdiğim adamı seçtiğim için mutluyum diyebilecekmisin... hayr sen acını seçtiğini farkedip büyük ihtimalle pişman olacaksın..

6 sene önce yasadım ben bu olayı onunda ailesi kabul etmiyordu gerci o zmn cok kucuktuk ayrıldım sonu olmayan birseyi devam ettiremem diye cok acı cektim kac defa sinir krizine girdim unutamadım hicbir zaman, cok seviyordum sevgiden öteydi 2 kişi girdi hayatıma ondan sonra ikisinede anlatmıstım bu ilişkimi cok sevdi ikiside evlilik zamanı yaklasınca bir bahaneyle ayrıldım yani iki kere evliligin esiginden dondum ve simdi o buyuk askım herseyi goze aldı senden baskası yalan diyerek karsıma cıktı o zmn korktugunu benim sevgimi kaldıramadıgını soyledi haklıydıda bi yonden cunku gercekten cok sevdim suan mukemmel bir ilişkimiz:nazar: var iyiki evlenmemişim yoksa onu kaybetmiş olcaktım tamamen rfabbim birbirimize bagısladı bizi

kısaca canım bu cocugun yasıda kucuk degil anladıgım kadarıyla biz 18 yasındaydık bu olayları yasadıgımızda ve normal karsıladım ben ama erkk seviyorsa goze alır herseyi ki sunada eminim ailelerde önce inat etse cocuklarının mutlulugunu dusunur onaylar seviosa donecektir evlenmek için evlenme sakın ben o hatayı yapsaydım evlenmiştim ve onu kaybetmiştim simdi oda gordu herseyi umarım mutlu olursun o veya bir baskası ama sonu olmayan birseyse bosuna senelerini sen yıpranırsın

6 sene önce yasadım ben bu olayı onunda ailesi kabul etmiyordu gerci o zmn cok kucuktuk ayrıldım sonu olmayan birseyi devam ettiremem diye cok acı cektim kac defa sinir krizine girdim unutamadım hicbir zaman, cok seviyordum sevgiden öteydi 2 kişi girdi hayatıma ondan sonra ikisinede anlatmıstım bu ilişkimi cok sevdi ikiside evlilik zamanı yaklasınca bir bahaneyle ayrıldım yani iki kere evliligin esiginden dondum ve simdi o buyuk askım herseyi goze aldı senden baskası yalan diyerek karsıma cıktı o zmn korktugunu benim sevgimi kaldıramadıgını soyledi haklıydıda bi yonden cunku gercekten cok sevdim suan mukemmel bir ilişkimiz:nazar: var iyiki evlenmemişim yoksa onu kaybetmiş olcaktım tamamen rfabbim birbirimize bagısladı bizi

kısaca canım bu cocugun yasıda kucuk degil anladıgım kadarıyla biz 18 yasındaydık bu olayları yasadıgımızda ve normal karsıladım ben ama erkk seviyorsa goze alır herseyi ki sunada eminim ailelerde önce inat etse cocuklarının mutlulugunu dusunur onaylar seviosa donecektir evlenmek için evlenme sakın ben o hatayı yapsaydım evlenmiştim ve onu kaybetmiştim simdi oda gordu herseyi umarım mutlu olursun o veya bir baskası ama sonu olmayan birseyse bosuna senelerini sen yıpranırsın

canım benim korkacak yaşta değildi ki. ben 26 o 28 yaşındayız. neyse artık bitti zaten. üzülüyorum ama doğru karar verdiğime eminim. dürüstlüğüne mertliğine diyecek lafım yoktu ama çok pasif davrandı ailesi beni çok ezerdi ve o ailesine asla karşı gelemeyen biri.ne yapalım arkadaşlar artık önümüzdeki maçlara bakıcaz:(:çok üzgünüm:

yol verdim zaten. elimden geleni yaptım. kim düzene girmiş hayatını bir anda bozar. takılsın kafasına göre

ben burda sadece sözleneceğin insana acıdım olan ne sana nede diğer ne yapttığı belli olmayan sevgiline olmamıs birini seviyosan nıye başkasına ümit veriyosun ben geri döndüğün sevgilinlede hiç mutlu olacağını sanmıyorum evlensende ayrılacaksın gör bak meshep farklılığını sonradanmı hatırlamıs sevgilin

canım kızacaksın belki ama bu kadar yanar döner bi adamla evlilik gibi güzel bir yola çıkmak bilmiyorum ne kadar doğru olur.adımını yere sağlam basmayan sürekli karar değiştiren bir insanla beraber olmamalısın

yok zeliha haklısın şimdi daha iyiyim ve daha mantıklı düşünüyorum. her işte bir hayır vardır. Rabbim den hep hayırlısını istedim. demek ki böyle olması gerekiyormuş

Back