- 10 Ekim 2009
- 1.127
- 634
- 648
- Konu Sahibi audrey2016
-
3-4 saattır sıkıyorum kendımı burayada bıle gırmeme kararı aldım uzulmemek ıcın ama dayanamadım ve daha gırer gırmez ağlamaya basladım bu ayda tutmadı oysakı ne kadar umutluydum bu ay kesın olcak dıyordum ama yıne olmadı az az adetım gelmeye basladı ıcım cok sıkılıyo gunlerce ağlamak ıstıyorum
ben daha 4 aylık evlıyım ama benım esım losemı ondan bu kadar cok ıstıyorum cok uzuluyorum canım ya ıcım acıyor ınankı
ben daha 4 aylık evlıyım ama benım esım losemı ondan bu kadar cok ıstıyorum cok uzuluyorum canım ya ıcım acıyor ınankı
tatlım daha cook yeni normal sorun olmayan ciftlerde bile 1 yıl beklemek gerek sabret olur takma kafana eşin içinde üzüldüm eger onda hastalıktan dolayı sorun yoksa tedaviye bile gerek kalmadan olur biraz daha bekle olmazsa doktora gidin taammam üzülmee eşine sarıl anın tadını cıkar derim
ıyı kı varsınız aılemden baska bır sehırde yasıyorum ben kımsemde yok burda esımde hastanede nobete gıttı tek kaldım konuscak ağlayacak kımsem yok yanımda
ıyı kı varsınız aılemden baska bır sehırde yasıyorum ben kımsemde yok burda esımde hastanede nobete gıttı tek kaldım konuscak ağlayacak kımsem yok yanımda
bende ailemden uzagımmm vee tek kocam yanımda aileden kimse yook ama kocamı cok seviyorum ona sarılınca mutlu oluyorumm ve bebişimiz olmasını istiyorum aileme renk gelsin diye oda bir gün olacak
aynen ole bende oleyım canım aılemden uzagım ortam yok bı esım var cok sukur oda yanımda bana destek daha ne ıstıyımkı bebıs tabıkı ısterız ama hayırlıysa
cadııı sen beni burdadamı buldun :) eveet bebişlerimiz olacak dimi kız az kaldı
eveeettt benden kacamazsın:)olcak tabı kuzum ıns.azcık naz yapıolar okadar
anaları nazlııı canımm onlarda haklıı :)
aynen ole canımm:))bız babalrına naz yapıoruz onlarda annelerıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?