• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlamaktan ölebilirim :(((

audrey2016

" oğlum ,eşim herseyim... "
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2009
1.127
634
648
3-4 saattır sıkıyorum kendımı burayada bıle gırmeme kararı aldım uzulmemek ıcın ama dayanamadım ve daha gırer gırmez ağlamaya basladım bu ayda tutmadı oysakı ne kadar umutluydum bu ay kesın olcak dıyordum ama yıne olmadı az az adetım gelmeye basladı ıcım cok sıkılıyo gunlerce ağlamak ıstıyorum :14::14::14::14::43::43::43::43:

3-4 saattır sıkıyorum kendımı burayada bıle gırmeme kararı aldım uzulmemek ıcın ama dayanamadım ve daha gırer gırmez ağlamaya basladım bu ayda tutmadı oysakı ne kadar umutluydum bu ay kesın olcak dıyordum ama yıne olmadı az az adetım gelmeye basladı ıcım cok sıkılıyo gunlerce ağlamak ıstıyorum :14::14::14::14::43::43::43::43:

gecmiş olsun canım yazmadan geceemdimm farzetki bu ay tuutmuştu vee hamilesin ama engelli veya hayırsız niye üzülor aglıyorsunki tamam zor bir durum ama sabretmelisin bak bende 2 yılı gecti bekliyorum ama aglamıyorum vardır hayır olacak ekbett diyorum doktora giitim sorun yok destek alarak denicemmm bu seferde ama bıkmadan beklicemmm sende öle yap lütfeen kac yıllık evlisin sen

ben daha 4 aylık evlıyım ama benım esım losemı ondan bu kadar cok ıstıyorum cok uzuluyorum canım ya ıcım acıyor ınankı

ben daha 4 aylık evlıyım ama benım esım losemı ondan bu kadar cok ıstıyorum cok uzuluyorum canım ya ıcım acıyor ınankı

tatlım daha cook yeni normal sorun olmayan ciftlerde bile 1 yıl beklemek gerek sabret olur takma kafana eşin içinde üzüldüm eger onda hastalıktan dolayı sorun yoksa tedaviye bile gerek kalmadan olur biraz daha bekle olmazsa doktora gidin taammam üzülmee eşine sarıl anın tadını cıkar derim

canim benim esine rabbim acil sifalar versin:26:ama gercekten hakkinda hayirlisi olsaydi bu ay olurdu:31:rabbim doru zamani biliyo biz kosulsuz istiyoruz aam hayirlisi ise verecek..bak bana cabuk hamile kaliyorum ama hepsinide kaybettim..5 bebek kaybim var ..dememkki hayirli degilmis diyorum..dua ve sabret inslalah sizinde yavrunuz olacak....:16:

Son düzenleme:
ıyı kı varsınız aılemden baska bır sehırde yasıyorum ben kımsemde yok burda esımde hastanede nobete gıttı tek kaldım konuscak ağlayacak kımsem yok yanımda :43:

tatlım daha cook yeni normal sorun olmayan ciftlerde bile 1 yıl beklemek gerek sabret olur takma kafana eşin içinde üzüldüm eger onda hastalıktan dolayı sorun yoksa tedaviye bile gerek kalmadan olur biraz daha bekle olmazsa doktora gidin taammam üzülmee eşine sarıl anın tadını cıkar derim

canım allah esıne sıfa versın ıns.cocuk guzelde herseyde cocuk deıl canım eslerımızle nıe evlenıoruz onu cok sevdıgımız ıcın dımı allah herseyın hayırlısını versın bende 4aylık evlıyım bende bu ay cok umutlanmıstım ama olmadı nasıp boleymıs rabbım herseyın hayırlısını hayırlı bı zamanda nasıp etsın

ıyı kı varsınız aılemden baska bır sehırde yasıyorum ben kımsemde yok burda esımde hastanede nobete gıttı tek kaldım konuscak ağlayacak kımsem yok yanımda :43:

aglaama bitanem rabbimiz var daha ne olsun:31:..sadece zaten ona sigin:16:böyle stres yaptikca inanaki gelecek bebek bile gelmiyo..farkindaysan hep bos verdigim ay oldu diyenler cogunlukta...:29:

bende ailemden uzagımmm vee tek kocam yanımda aileden kimse yook ama kocamı cok seviyorum ona sarılınca mutlu oluyorumm ve bebişimiz olmasını istiyorum aileme renk gelsin diye oda bir gün olacak

canım eşine acil şifalar diliyorum..inş en kısa zamanda bebeğiniz olur.

bende ailemden uzagımmm vee tek kocam yanımda aileden kimse yook ama kocamı cok seviyorum ona sarılınca mutlu oluyorumm ve bebişimiz olmasını istiyorum aileme renk gelsin diye oda bir gün olacak

aynen ole bende oleyım canım aılemden uzagım ortam yok bı esım var cok sukur oda yanımda bana destek daha ne ıstıyımkı bebıs tabıkı ısterız ama hayırlıysa

moralini bozma ve ağlamada benim olma ümidi hiç yoktu tüp bebek denicektik ki o ay hamile kaldım.nasılsa olmuyor diye o ay kasmadım kendimi allahın takdiri işte.yüzde sıfır şansla kendiliğimden 3 yıl sonra hamile kaldım.bunun tek ilacı moral.kanser nasıl moralle yeniliyorsa bu da öyle.takmıcaksın şartlandırmıcaksın kendini hamile kalcam diye.birde hamile değilim diye o ay neler yapmadım ki kar yağmıştı düştüm.12 saatlik yola gittm geldim herşey rabbimin takdiri

aynen ole bende oleyım canım aılemden uzagım ortam yok bı esım var cok sukur oda yanımda bana destek daha ne ıstıyımkı bebıs tabıkı ısterız ama hayırlıysa

cadııı sen beni burdadamı buldun :) eveet bebişlerimiz olacak dimi kız az kaldı

aynen ole canımm:))bız babalrına naz yapıoruz onlarda annelerıne

hiiç sorma beb ek gibi ilgi istiyorum ilgi olmadımı hemen yannına gidiyom dudak büzüyorum dayanamıyorr ayy benim kızımda benim gibi olur kesin babamız kafayı yer artık hangimize bakacaksa artık :)

hepınıze cok tesekkur ederım ıyı kı varsınız Allah ım ınsallah hepımıze verır bırgun dedıgınız gıbı ne zaman hayırlısıysa o zaman gelır rabbım ısını bılır bır tek ona sıgınıyorum

canımm eşine acill şifalar dilerim bende 4 aylık evliyim ve şimdi hamileyim. rabbim en uygun zamanı biliyordur bebek için. bu kadar sıkıntıya sokma kendini, strese girersen hasta olursun. rabbim gönlüne göre verir inşallah herşeyi. :16::16:

Back