Ağlamaktan Gözlerim şişti :(

lucky88

Bırak gülüşlerin can evimin penceresi olsun.
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
1.174
15
158
Daha öncede bi çok ke konuaçmıştım okuyanlar az çok bilirler beni.ben kayınvaldiemle birlikte oturuyorum yediğimiz içtiğimiz yarı gitmez.keselerimizde aynıdır.sen ayrı ben ayrı yoktur.herşey ortada toplanır.buraya kadar bi sorun yok.aldığım maaşımı k.pederime veriyorum beş kuruş harcamadan.eşim çalışmıyo iş bulamıyo.görümcemde işten ayrıldı.k.pederim hem emekli hem çalışıyo ama bi kaç aya kadar çalıştığı yer gençleşmeye gittiği için k.pederimide işten çıkarcak.k.validem emekli.onun maaşıda çektikleri krediye gidiyo bu sene son bitiyo yani.anlıcanız evde bi ben bide k.pederim çalışıyo.ve evde kişiyiz.özellikle bu ay çok sıkıştık.maaşımdan 100 tl bana veriyodu k.pederim.durumumuz kötü olunca 50 tlsini kesti.eşim evlilik yıldönümünde bana iphone alıcaktı.k.pederim demişki o zaman lucky'nin 50 tl sinide keserim demiş bende tamam dedim.eşimde kendi haftalığını bana vericekti parasız kalmiyim diye.dün akşam maaşımı aldım verdim k.pederime.sonra eşimle biz dışarı çıktık.eve geldik ben yatıyodum eşim para getirdi.dedimki hani benim 50 tl'm.neymiş telefon bugün yarın gelirmiş babamda telefon için kesmiş paramı.dedimki daha ortada telefon yok nasıl olurda benim paramı keser.helebi telefon gelsin sonra yapması gerekeni yapar.ayyy deli oldum şartellerim attı resmen.daha ortada fol yok yumurta yok.kalkmış benim paramı kesiyo.sabaha kadar uyuyamadım.eşimlede bi dünya tartıştık.benim kızdığım para değil.daha ortada hiçbişi yokken bunu yapması.tamam çok sıkışık olabilirz paramızda olmayabilir.ama insan bi sorar yaa.hani bende ona göre kendimi ayarlamıştım taksitim vardı onu yatırıcaktım.şimdi böle yapınca apışıp kaldım resmen.Allahım ben nerde hata yaptımda beni böle cezalandırıyosun.ben bunları haketcek ne yaptım :14::14:

maasını kayınpederıne vermek mı ..:28:

kocaya bıle vermezken kayınpederı ne oluyor yahu :26:

maasını kayınpederıne vermek mı ..:28:

kocaya bıle vermezken kayınpederı ne oluyor yahu :26:

Cnm vermeyince bi dünya laf söz oluyo.benden önce zaten evde belli bi otorite vardı onlardan bi taneside bu maaş konusu.

kayınpederinize maaşınızı niye veriyosunuz ki? illa birine vericekseniz eşinize verin ,hem eve katkıda bulunsun hem kendi harcamalarınıza baksın

hem çalışmıyo ,hem maaşınıza el konuluyo ,evlilik yıldönümünde iphone mu alması gerekiyor illa ki?

kayınpederinize maaşınızı niye veriyosunuz ki? illa birine vericekseniz eşinize verin ,hem eve katkıda bulunsun hem kendi harcamalarınıza baksın

hem çalışmıyo ,hem maaşınıza el konuluyo ,evlilik yıldönümünde iphone mu alması gerekiyor illa ki?

eşimle bi çok kez konuştuk bu konuyu eğer vermezsek dedi senden kaynaklı olduğunu düşünürler dedi.huzursuzluk çıkar dedi.artık bu konuları tartışmaktan çok sıkıldım çünkü her seferinde ben yıpranıyorum.

canım ayrı eve çıkma ihtimaliniz nedir?

cnm ayrı eve çıkamayız çünkü eşim çalışmıyo.eşimin bi iş bulmasını bekliyorum ve maaşınıda bankaya atıp peşinat biriktirmeyi düşünüyoruz

Ben bile sinir oldum sen nasıl olmayasın ki:20:
en büyük hatayı maaşını ellerine vermekle yapmışsın,insanın çalışası bile gelmez yaa
ilk iş bence konuş,kendi emeğini istediğin gibi harca,evede harca onlarada ver ama sen yönet paranı,onlar değil!!!

size kalan 50 tl ile siz hem 1 ay geçineceksiniz hemde taksitmi ödeyeceksiniz?
bende çalışan insanım, eşlerin eve desek olmasını hep desteklerim ama
sizin durumunuzu çok abartılı buldum.
çalışırken bu kadar parasız kalmanız, durumunuz kötü bile olsa olmamalı
siz gerçekten çook büyük fedakarlık yapmışsınız hayatınızdan,
ama karşılığınıda kayınpederinden böyle almışsın..
daha güzel bi cevap olamazdı..
bu kadar taviz verilirmi...
bende 50 tl kestikleri için değil sen kendini bu hale nasıl getiridğini düşün hayatım..
seni yargılamak değil niyetim ama iyi niyetin, tavizinde bi sınırı olmalı..
kayınpederim ne karışır ya senin maaşına.
siz her ay eline verirseniz maaşınızı, kontrolü tamamen oına bırakırsanız
kayınpederinizin bu hareketide sizi şaşırtmamalı..
yani neticede evinizi, yolunuzu ayırmadan senin sıkıntıların geçmez.
bu biter yenisi başlar buda böylee uzarr gider..
Allah yardımcın olsun

Kayınpederinde maaşının ne işi var ohhh ne rahatlık öyle bari kocana ver ya
İnşallah düzelir canım

Onlar artık para almaya alıştığı için bu saatten sonra para vermeme gibi bir durumun olmaz canım. Ya ayrı eve çıkacaksın ya da aldığın paranın bir kısmını saklayacaksın onlardan. 600 alıyorsan 500 alıyorum diyeceksin. Benden sana tavsiye kenara bu şekilde para atmaya çalış. 50 TL nin bile derdine düşen insandan herşey beklenir. Yarın öbür gün beş parasız sizi ortada bırakırlar. Bir güvencen olsun bence.

başından var sanırım bi hata,
kayınpederine neden veriyorsun maaşını,
onlarla yaşıyorsunuz diye maaşlar bi yerde birleşiyor diyorsanız, saçmalık,
maaşlar cepte herkez eve katkıda bulunsa çok daha iyi, bugün 50 TL kesen yarın hiç vermez.

cnm ayrı eve çıkamayız çünkü eşim çalışmıyo.eşimin bi iş bulmasını bekliyorum ve maaşınıda bankaya atıp peşinat biriktirmeyi düşünüyoruz

umarım en kısa zamanda bir iş bulur,
hayatınızı düzene koyarsınız, bundan başka bi yol yok gibi görünüyo..
inş düşündüğün gibi olur..

çok garip yaa
balık baştan kokuyorr
herşey yanlış bu ilişkide
bu kadar şeyi nasıl kabulleniyosunuz ki çalışan bir bayan olarak

eşinizin bir an önce iş bulması gerekiyor
çalışmadığı için mi bu kadar müsamma gösteriyor ailesine yada zaten çok pasifmi onlara karşı?
eşinizin çalışıyorken de böylemiydi yine paralar kayınpederdemi toplanıyodu?
eğer öyleyse eşiniz eşiniz ayarı tutturamamış bence
ayrıca maddi durumunuz iyi değilken iphone ile ne işiniz var,ne gereği var ,eşinizin ailesine koz veriyosunuz tabiki,,,

Onlar artık para almaya alıştığı için bu saatten sonra para vermeme gibi bir durumun olmaz canım. Ya ayrı eve çıkacaksın ya da aldığın paranın bir kısmını saklayacaksın onlardan. 600 alıyorsan 500 alıyorum diyeceksin. Benden sana tavsiye kenara bu şekilde para atmaya çalış. 50 TL nin bile derdine düşen insandan herşey beklenir. Yarın öbür gün beş parasız sizi ortada bırakırlar. Bir güvencen olsun bence.

Aynen dediğin gibi yapıyorum cnm.800 alıyorum 750 veriyorum.ama kendi kızı çalıştığında canı ne kadar isterse veriyodu.aldığı maaşıda gizliyodu.işten ayrıldı 1.5 milyar tazminat aldım dedim meeğerse 10 milyar almış.ki bunları bana söyleyende çok yakın bi arkadaşı ama konuşmıuolar şuanda.

Son düzenleme:
çalışmadığı için mi bu kadar müsamma gösteriyor ailesine yada zaten çok pasifmi onlara karşı?
ayrıca maddi durumunuz iyi değilken iphone ile ne işiniz var,ne gereği var ,eşinizin ailesine koz veriyosunuz tabiki,,,

Aynen!
ben de sadece iphone'a takıldım...:28:

bence telefonu falan birakinda kendi evinize cikmak icin para biriktirin
en önemlisi bu kaydinpedere calistiginiz maasi verip harclik alamadiginiz
icin cok üzülürsünüüz sonra hem esinizde ne is olursa olsun calissin
is ayirmasin akmasada damlar

Aynen dediğin gibi yapıyorum cnm.800 alıyorum 750 veriyorum.ama kendi kızı çalıştığında canı ne kadar isterse veriyodu.aldığı maaşıda gizliyodu.işten ayrıldı 1.5 milyar tazminat aldım dedim meeğerse 10 milyar almış.ki bunları bana söyleyende çok yakın bi arkadaşı ama konuşmıuolar şuanda.

Bak işte görümcen bile farkında onların ne olduğunun. Sende onu örnek al :13: Bir an evvel para biriktirip onlardan kurtulmaya çalış bence. Şimdi anlarlar ama yılbaşında falan krizden dolayı maaşlarımızda indirim yaptılar de bir miktar daha gizle. İş bakıyorum çıkıcam falan dersin oyalanırlar bir müddet. Allah yardımcın olsun

İphoneyi ben çok istiyodum tama ama bu fikir k.pederimden çıkmış.lucky'e iphone alalım diye ama 50 tl keserim demiş.mesela ben bekarkende aldığım maaşımı kuruşu kuruşuna anneme verirdim çünk böle alıştırdılar.eşimin aileside öle herkes aldığı maaşı k.pederime veriyo.şimdi kalkıp ben o kuralı bozar vermezsem huzursuzluk yaşıcamı biliyorum.eşimde pasif bi insan değildir.şuan zaten maaşımı vermek zorundayım.evde 5 kişiyiz.hani yinede anlayış gösteriyorum haddinden fazla yani.şuan tek dileğim eşimin işe girmesi.

Back
X