- 24 Temmuz 2009
- 1.174
- 15
- 158
Daha öncede bi çok ke konuaçmıştım okuyanlar az çok bilirler beni.ben kayınvaldiemle birlikte oturuyorum yediğimiz içtiğimiz yarı gitmez.keselerimizde aynıdır.sen ayrı ben ayrı yoktur.herşey ortada toplanır.buraya kadar bi sorun yok.aldığım maaşımı k.pederime veriyorum beş kuruş harcamadan.eşim çalışmıyo iş bulamıyo.görümcemde işten ayrıldı.k.pederim hem emekli hem çalışıyo ama bi kaç aya kadar çalıştığı yer gençleşmeye gittiği için k.pederimide işten çıkarcak.k.validem emekli.onun maaşıda çektikleri krediye gidiyo bu sene son bitiyo yani.anlıcanız evde bi ben bide k.pederim çalışıyo.ve evde kişiyiz.özellikle bu ay çok sıkıştık.maaşımdan 100 tl bana veriyodu k.pederim.durumumuz kötü olunca 50 tlsini kesti.eşim evlilik yıldönümünde bana iphone alıcaktı.k.pederim demişki o zaman lucky'nin 50 tl sinide keserim demiş bende tamam dedim.eşimde kendi haftalığını bana vericekti parasız kalmiyim diye.dün akşam maaşımı aldım verdim k.pederime.sonra eşimle biz dışarı çıktık.eve geldik ben yatıyodum eşim para getirdi.dedimki hani benim 50 tl'm.neymiş telefon bugün yarın gelirmiş babamda telefon için kesmiş paramı.dedimki daha ortada telefon yok nasıl olurda benim paramı keser.helebi telefon gelsin sonra yapması gerekeni yapar.ayyy deli oldum şartellerim attı resmen.daha ortada fol yok yumurta yok.kalkmış benim paramı kesiyo.sabaha kadar uyuyamadım.eşimlede bi dünya tartıştık.benim kızdığım para değil.daha ortada hiçbişi yokken bunu yapması.tamam çok sıkışık olabilirz paramızda olmayabilir.ama insan bi sorar yaa.hani bende ona göre kendimi ayarlamıştım taksitim vardı onu yatırıcaktım.şimdi böle yapınca apışıp kaldım resmen.Allahım ben nerde hata yaptımda beni böle cezalandırıyosun.ben bunları haketcek ne yaptım