amaaaaaan Allah ağlatmasında sen bu durumdan müzdarip gibisin sen başlamak istermisin ?
ah canım sorma bende bir görümce war allah düşmanımın başına wermesin ewlere şenlik kıskançmı kıskanç huzursuzluk çıkarmak desen bir numara herkesi kendi emireri zannediyo eşimle bende bmle şeylere hiç gelemeyiz ahhhhh ahhhhh tam bi dert yani:sinifsinif:
mafoldumben eşiyle kaynanasıyla görümcesiyle eltsiyle.....herhangi biriyle sorun yaşayanlar buyrun sıkıntılarımızı paylaşalımbenneyaptımki
aman zamanında çok ağladık çok göz yaşı döktük.Ama ben bişey yapmadımki bana neden böle yapıyolar diyee sabaha kadar iç çeke çekede ağladık.Bittiiiiii..
he demek neymiş bi zaman sonra insan akıllanıoyomuş kızlar.O zaman napıcaz biz tecrübelileri dinleyip onlar için ağlamıycazzzz hımm silin göz yaşlarınızı bakim
klava:
hıc bırşeyi kafaya takmaya değmez bende kaynana yok benimde anne yok sadece bır görümce var oda kardeşim gibi kimsem olmadığı için onu kardeşim gibi görüyorum eşimdende iyi geçiniyoruz sanki onun değil benim kardeşim gibi aman nazar deymesınyani sen iyisen herkez iyi.alkisalkisalkis tabi genelde arada istisnalar vardır.süprizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?