Ablacım bunlar senin şiirlerinn maşallahh yaa nasıl bir edebiyat bu nasıl bir duygu seliii? inan şiir yazıyorum diyince daha basit cümleler daha mutlu temalar vardır diye düşünmüştüm ama senin içinde bir sen daha varmış.. Tebrik ederim gerçekten
çok etkileyici dizeler, kime ait?
Çok usta bir kalemle karşı karşıyayız :)yüreğinize sağlık sevgili Aynur hanım ancak merakta kaldım kusuruma bakmayınız,neden bir başka sitede şiirlerinizin altında isim başharfleriniz yerine direk isminiz ve soyisminiz varda burada sadece başharfler :) bence övünerek yazabilirsiniz dizeleriniz muhteşem çünkü,devamınıda bekleriz saygılar...
Size de çok teşekkür ederim. Usta kalem demişsiniz, teveccühünüz. Neden adımı tam olarak yazmadım; çünkü bu sitede gebelikle ilgili paylaşımlar ve merak ettiklerim için üye olmuştum. Başka bir yönle bilinmek istemedim. Açıkçası birinin çıkıp da şiirleri okuyacağını bile tahmin edememiştim:) Gerçekten mutlu oldum. Tekrar teşekkürler ve sevgiler.
O zaman şöyle diyebilirmiyiz ''neye niyet,neye kısmet'' olsun varsın yinede hoşgelip sefalar getirmişsiniz :) Şiir bölümüne evet ilgi az görünebilir ama ciddi anlamda güzel dizeleri olan arkadaşlarım size eşlik edicektir buna inanın ve devam edin lütfen,ayrıcada gerrçekten usta bir kalemsiniz asla abartmadım o sizin alçak gönüllülüğünüz :)sevgiler benden size...
ne yalan söyleyim, daha önce hiç bu kadar etkileyici dizeler okumamıştım, amatör değil gayet profosyonelsiniz. bahsettiğiniz diğer sitede ki şiirlerinizide okudum. kesinlikle buraya eklenmesi gereken mükkemel satırlar var. lütfen onlarıda ekleyin.
biraz irdelemiş gibi oldum , hafiyelik yapmış gibi biraz ama mazur görün beni. arkadaşımada söyledim, emeğe saygısızlık edilmesini asla istemem. eh bu kadar etkileyici dizeleride kim yazmış mutlaka bir irdelemek gerekiyordu. bir de isteğim olacak senden; yolcular şiirini de buraya eklermisin lütfen . çok ama çok beğendim
ya ne diebilirm ki, çok çok eşsiz cümleler, . tekrar , tekrar . ellerine yüreğine sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?