LOCA Kaçıyorum Kovalama! Kayıtlı Üye 7 Haziran 2009 9.667 266 363 37 Kocaeli 27 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi GencJeo #21 bendede evlendikten sonra çıkmaya başladı şuandada var hemde büyük mafoldumben doktora gitmek istiyorum ama hangi bölüme gideceğim dahiliyemi yoksa başka bölümmü
bendede evlendikten sonra çıkmaya başladı şuandada var hemde büyük mafoldumben doktora gitmek istiyorum ama hangi bölüme gideceğim dahiliyemi yoksa başka bölümmü
lavinya85 Guru Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2009 148 5 318 39 İstanbul 27 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi GencJeo #22 tualina .!.: kenacort diye bir merhem var onu tavsiye ederim, stres ve vitamin eksikliğinden çıkar aftlar...geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... kesinlikle katılıyorum bu ilaç çok iyi geliyo bendede ağız yarası sorunu var ve kenocardı sürünce hemen etkisini gösteriyo ilaç
tualina .!.: kenacort diye bir merhem var onu tavsiye ederim, stres ve vitamin eksikliğinden çıkar aftlar...geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... kesinlikle katılıyorum bu ilaç çok iyi geliyo bendede ağız yarası sorunu var ve kenocardı sürünce hemen etkisini gösteriyo ilaç