Ağızda acımsı tat gebelik belirtisi midir ?

Wanniya

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
701
290
BU gün fark ettim
Gecirmek icin tatli tuzlu eksi yiyorum ama yine ayni.
Su bile icince acimsi tat var gibi
Sanki agziniza ilac atmissiniz da gec su icmissiniz gibi bi tat
Su icince anlik geciyor ya da yemek yerken
Ama sonra basliyo tekrardan ilk defa oldu boyle bisey yasayanlar var mi acaba

Ağızdaki acımsı tat tek başına gebelik belirtisi değil bildiğim kadarıyla,adetiniz gecikti mi? Geciktiyse kan verin veya test yapın. 🌸

BU gün fark ettim
Sizi umutlandırmak istemem ama bende de olmuştu. Anlam verememiştim pek. Bebişmiş🙈💖

BU gün fark ettim
Yanında başka belirtilerin varmı

Kaç gün kaldı regl belki vardır yaaa inşallah olur
2-3 gun falan ben bu gun test yaptim bi saat once kadar max . Tabi afedersin seyrek idrar ile yaptim hayalet bi cizgi gordum aman dedim cope attim ilk bes dk da gordum biraz once bariz pembe diger cizgi vardi . Ama ne zaman cikti ikinci bilmiyorum atayim size resmi
Bu arada telefon baya eski kamera kotu gozukmeyebilir

Eklentiler

• 20230225_193836.jpg
    20230225_193836.jpg
    66,9 KB · Görüntüleme: 1.685
2-3 gun falan ben bu gun test yaptim bi saat once kadar max . Tabi afedersin seyrek idrar ile yaptim hayalet bi cizgi gordum aman dedim cope attim ilk bes dk da gordum biraz once bariz pembe diger cizgi vardi . Ama ne zaman cikti ikinci bilmiyorum atayim size resmi
Bu arada telefon baya eski kamera kotu gozukmeyebilir
Hafif var gibi görünüyor çizgi biraz daha bekle az kaldı olur inşallah benim daha 7 gün var

Hafif var gibi görünüyor çizgi biraz daha bekle az kaldı olur inşallah benim daha 7 gün var
Cizgi pembe ama kamera gercekten cok kotu esime de gosterdim gordu oda yarin sabah tekrar yapacagim diger gun yine tekrarlayacagim kosa kosa baslik acarim zaten eger var ise kan da verdikten sonra 😊

BU gün fark ettim
İki hamileliğimde de 6 ay kustum, hep acillerdeydim ama benim bile ağzımın tadı 5. haftada bozuldu. Yani bu belirti başladığında beta hcg epey yükselmiş olur. Testte çok net çıkmadıysa gebelikten olmayabilir. Umarım en kısa zamanda pozitifi görürsünüz.

İki hamileliğimde de 6 ay kustum, hep acillerdeydim ama benim bile ağzımın tadı 5. haftada bozuldu. Yani bu belirti başladığında beta hcg epey yükselmiş olur. Testte çok net çıkmadıysa gebelikten olmayabilir. Umarım en kısa zamanda pozitifi görürsünüz.
Başka ne belirtileriniz vardı

Ben de aynı durumdayım 20 sinde yumurtlama gördüm Ovülasyon testinde normalde bugün regl olmam lazımdı ama bazen 1 hafta ileri atabiliyor o yüzden çok güvenemedim. Göğüslerimde şişkinlik ve hassasiyet var bi de kasık ağrım var.

X