Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı sorun bende de var.
bugün sabah bi uyandım ağzımın kenarları pul pul olmuş kızarmış. aynı şekilde göz kapaklarmda öyle. uzun zamandır kuruluk vardı ama dün soğukta rüzgarda çok bekledim. sabah uyandğmda da suratım yanmş gbiydi![]()
arkadaşımda da olmuştu aynı şeyler doktor cildin çok kuru mantara çeviriyor demiş.ilaç vermiş geçmiş ama sürekli nemlendirici kullanıyormş şimdi. bende pazartesi gidicem doktora.iyice ilerlemesin. bence sende gt canım. bnm uzun zamandır var kuruluktan oluyor diye evde bephanten falan sürüyorum ama geçmiyor.
seboreik dermatit ya da egzama sorununuz olabilir. ciltte kızarıklık pul pul soyulma
gerildiğinde acı hissi. bu durumda kozmetik nemlendiriciler daha çok zarar verir
medikal kremler ya da dermo kozmetik nemlendiriciler faydanıza olur
bi doktora danışmanızda fayda var
seboreik dermatik ve egzama nedir ? öyle mii bepanten de zarar verir mi peki ? çok tşkkürler öneriniz için
cilt hastalığı her ikisi de.
ciltte kuruluk, kızarıklık, tahriş durumu, kaşıntı, kepeklenme, soyulma, vs belirtileri var
söylediğiniz krem eğer bu tarz bi rahatsızlığınız varsa tedavi etmeye yetmez.
sıcaktan, soğuktan, güneşten, nem dengesini bozacak aşındırıcı temizleyicilerden uzak durmanız ve
spf koruma faktörü olan bi nemlendirici kullanmanız cildinizi korumak için işinizi görebilir
ama dediğim gibi dr görmeli kortizonlu kremler vs kullanmak gerebiliyo bazı durumlarda
az önce mantar dedim ama egzama demek istedm aslında şimdi arkadaş deyince farkettim.karıştırmışım onları![]()
canım bana doktor egzama dedi krem verdi![]()