ağız kenarları ve çene kuruluğu gidermek için ne yapmalıyım?

kızlar yaklaşık iki senedir dudak kenarlarım kuruyor kabuk topluyor bazen çenemde kızarıyor kararıyor çatlar gibi oluyor sürekli nemlendiriyorum kullanmadığım krem yağ kalmadı ama durum hala aynı bi önerisi olan var mı ?

bephanten merhem sür kuruluk genellikle susuzluktan gelebilir bol bol su iç bende gittim doktora ilaç verdi ama su iç dedi günde 9-10 bardak su iç

bephanten merhem sür kuruluk genellikle susuzluktan gelebilir bol bol su iç bende gittim doktora ilaç verdi ama su iç dedi günde 9-10 bardak su iç

Sen cidden sorunlu bir tipsin!
Bephanten merhem gibi ilaç sınıfında bir ürünü nasıl gönül rahatlığıyla şeker ikram eder gibi tavsiye ediyorsun sen !!!!
Şuursuz etken maddelerin daha çok zarar vermeyeceğine nasıl bu derece eminsin?!!
Seni her konuda yakalayıp ben bozmaktan bıkmadım sende benden laf yemekten.

kızlar yaklaşık iki senedir dudak kenarlarım kuruyor kabuk topluyor bazen çenemde kızarıyor kararıyor çatlar gibi oluyor sürekli nemlendiriyorum kullanmadığım krem yağ kalmadı ama durum hala aynı bi önerisi olan var mı ?

Kızlar şu ua12 nin yazdıklarını ciddiye almayın lütfen, girin profiline yazdığı cevaplar ve açtığı konulara bakın ne derece cahil cühela olduğunuz çok rahat anlarsınız.:42:
İlk öneri doktora gitmelisin sıvı tüketimi harici bir sorun olabilir, ikinci öneri shea butter kuvvetli bir nemlendiricidir benimde yaz kış dudaklarım kurur sorunu shea butter ile çözdüm.

Son düzenleme:
Bephanten merhem gibi ilaç sınıfında bir ürünü nasıl gönül rahatlığıyla şeker ikram eder gibi tavsiye ediyorsun sen !!!!
Şuursuz etken maddelerin zarar vermeyeceğine nasıl bu derece eminsin?!!

Kızlar şu au12 nin yazdıklarını ciddiye almayın lütfen, girin profiline yazdığı cevaplar ve açtığı konulara bakın ne derece cahil cühela olduğunuz çok rahat anlarsınız.:42:
İlk öneri doktora gitmelisin sıvı tüketimi harici bir sorun olabilir, ikinci öneri shea butter kuvvetli bir nemlendiricidir benimde yaz kış dudaklarım kurur sorunu shea butter ile çözdüm.

canım bu ne şiddet bu celal. bepanten cilde en iyi gelen ilaçlardan birisidir. mucizevidir. yan etkisi yoktur. reçetesiz de satılıyor zaten . bu kadar tepki niye anlamadım ? :44:

Şuursuz etken maddelerin daha çok zarar vermeyeceğine nasıl bu derece eminsin?!!

Kızlar şu au12 nin yazdıklarını ciddiye almayın lütfen, girin profiline yazdığı cevaplar ve açtığı konulara bakın ne derece cahil cühela olduğunuz çok rahat anlarsınız.:42:

baktım arkadaşın yazdığı cevaplara ama ben bir gariplik göremedim,tam olarak neyi ima etmek istediniz acaba? :31:

canım bu ne şiddet bu celal. bepanten cilde en iyi gelen ilaçlardan birisidir. mucizevidir. yan etkisi yoktur. reçetesiz de satılıyor zaten . bu kadar tepki niye anlamadım ? :44:

İyi inceleyin kızlar oradan oraya bir sürü şey tavsiye ediyor özellikle yazdığı cevaplara bakın, bephantene o kadar masum bir ilaçmı sizce? Yanılıyorsunuz.
Reçetesiz satılması demek her durumda kullanılabilir anlamına gelmezki, barındırdığı etken maddelere cildi alıştırmak çok mu iyi sizce, bence değil ananem cildiye hemşiresiydi iyi bilirim.

tca konusunda uzman gibi ahkam kesmesi sonra en ufak sorunu olana tca önermesi bir arada siyah çamur sabunu diye bişeye takmıştı yine bir ara tretin isotreksin e sardı herkese şiddetle öneriyordu ki bu arkadaş lise öğrencisi bilinçli falan değil bunu kastediyorum. takrar ediyorum özellikle bephanten merheme cildi alıştırmak doğru değil:42:

Canım bende de aynı sorun var bazen o kadar kırmızı ve kabuk kabuk oluyor ki insan içine çıkmaya utanıyorum yemek yiyip ağzımı yıkamadığımı sananlar bile oluyor. Çok kötü durumdaydı doktora gittim büyük ihtimalle alerjidir hassas bi cildin var sıcak su temizleyiciler nemlendiriciler diş macunu her şey neden olabilir dedi eumovate diye bi krem ve bi hap verdi kremi bi kaç gün kullanınca geçiyo ama sonra tekrar başlıyo dişlerimi fırçalarken o bölgeye değdirmemeye çalışıyorum yüzümü yıkarken çene bölgemi yıkamıyorum ama nafile... Konu da eski bi konu onun için yazdım aslında sen çare bulabildin mi? Ben bulamıyorum çok kötü durumdayım :(

Back
X