• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Ağırlaştırmayan şampuan tavsiyeleriniz?

ben de alıcam ağırlaştırmayan ben elseve kaşmir (pembe kaplı olanını) almayı düşünüyorum,üstünde saçları ağırlaştırmaz yazıyor,her yazılana inanmam buna da pek inanmadım ama bir denicem,gelişmeleri yazarımboshayallersmile

yada kalıcı yoğunluk olanı daha iyi olabilir mi ki?hani kabartırsa saçları böylelikle ağırlaştırmaz,yağlanmayı da önler belki bi araştırmak lazım

ben de alıcam ağırlaştırmayan ben elseve kaşmir (pembe kaplı olanını) almayı düşünüyorum,üstünde saçları ağırlaştırmaz yazıyor,her yazılana inanmam buna da pek inanmadım ama bir denicem,gelişmeleri yazarımboshayallersmile

canım ben en son o şampuanı kullandım ve avuç avuç saçlarımı döktü hiç tavsiye etmem:umursamaz:

Gıcır gıcır yıkasın,güzel arındırsın istiyorum,eskiden şampuanlar daha iyiydi,şimdi kalitelerini bozdular.kaydirigubbakcemile

slm kızlar uzun süre doğru şampuanı arayan ben gibi sizinde aynı sorunları yaşadığınızı görünce cvp vermeden geçemedim nem oranı yüksek bir şehirde yaşamamdan ve aşırı sigara içmemden dolayı saçlarım çabuk ağırlaşıyordu ve dökülmeler başlamıştı
Eczanede Vıchy Derkos Antı-Pellıculaıre şampuanı önerdiler saç dökülmesi tamamen durdu ayrıca kepek oluşumunu ve saç derisi sorunlarını engelliyor ve saçlarımla beraber saç dipleriminde yıkandığında hava aldığını hissediyorum artık kuaföre gittiğimde bile yanımda kendi şampuanımı götürüp onunla yıkatıyorum zemuszemus
Umarım işinize yarar:CüvCüv:

slm kızlar uzun süre doğru şampuanı arayan ben gibi sizinde aynı sorunları yaşadığınızı görünce cvp vermeden geçemedim nem oranı yüksek bir şehirde yaşamamdan ve aşırı sigara içmemden dolayı saçlarım çabuk ağırlaşıyordu ve dökülmeler başlamıştı
Eczanede Vıchy Derkos Antı-Pellıculaıre şampuanı önerdiler saç dökülmesi tamamen durdu ayrıca kepek oluşumunu ve saç derisi sorunlarını engelliyor ve saçlarımla beraber saç dipleriminde yıkandığında hava aldığını hissediyorum artık kuaföre gittiğimde bile yanımda kendi şampuanımı götürüp onunla yıkatıyorum zemuszemus
Umarım işinize yarar:CüvCüv:

fiyatı ne kadar??? ben de tam otacı düşünmeye başlamıştımCADIARZU

31 TL canım fiyatı piyasadaki çeşitli kozmetik şampuanlara göre biraz pahalı bulabilirsin fakat ben kullandıktan sonra verdiğim paraya değdiğine inanıyorum

kaç ml 31tl ama? ben daha öğrenciyim en yüksek 20tl verebilirim şampuana,,şuan için en uygunu da otacı görünüyor...neyse ben otacı alıyım artık:ecrin_bebek:

Şampuan 200 Ml fakat önce kullandığım şampuanlar gibi avuç dolusu kullanmak zorunda kalmıyorum her duşta az miktarda 2 yıkama yapıyorum bana 2 ay yetiyor
Otacıyı almadan önce fırsatın varsa eczaneden tester almanı tavsiye ederim 1 kere yıkadığında bile farkı görebilirsin cnm tabi kararları maddi imkanlarda belirliyor umarım istediğin şampuanı bulursun a.s.

Back