Ağır depresyon

zeus hera

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2024
54
-23
28
Slm arkadaslar 8aylık hamileyim pskolejik ilac kullanamiyorum ama pskolojik olarak cöktüm resmen iyi gitmeyen çift kisilikli bi eşle giden bi evliliğim var ailesi kendisi beni yargilamalari tek tek anladamiycagim.kadar cok ayrilma karirin aldigimda ise 2aylik hamile oldugumu ogrendim babam vefat etmisdi sadece annem vardi ve oda kanser hastasiydi ayrilmamı istemedi dogacak cocukla bir daha denememi istedi esim zaten ayrilma konusu gelince hemen degisip yalvaran tiplerden vazgectim bu sefer kavgalarim huc bitmiyordu kucuk seylerden cikiyordu en sonunda aldatildigimi ogrendim tekrar anne evine gittim annem abim ve gelinin yaninda kaliyordu kavga edip kiz kardesinin evine gitmis uzerine bide bn zaten abim ve yengemle anlsamadigim icin boyle bi evlilik gerceklesdirmek zorunda kaldim teyzemin evinde bi ay kadar kaldim calismak istedim olmadi hamilelikde yapamiyordum teyze desen oglu bekar uyusdirucu bagimlisi annem kanser hastasi bide uzerine yatalak anaannem durum kotu anliycaginiz annem tekrar git demek zorunda kaldi zaten abimledekustuk kabul etmiyordu bni esim bu arada annemi herkesi kandirmis yine barismak icin yalvariyordu gittim tekrar ev sahibiyle tardisdik evden ciktik tek basima evi toparladim ctasindik yeni evin temizligiydi yerlesdirmesiydi yeni evdeki karsi komsuda sapik cikti esimle kavgalrimiz zaten bitmiyor bu seferde annem vefat etti benim icin en zor zamanlardi cok derinden etkiledi bni erken dogum riskim var daha annemin kirki cikmadan esim bni evden kovuyordu ailesine cevresine soyleyincede inkar edip yalanliyordu mutsuzlasdik mutsuzlasiyorum annemin ve babamin hayali gozumun onunden gitmiyor surekli eski mutlu anilarimiz gozumun onunde alllaha tealaya isyan ediyorum ara sira tek gidebilecek siganigimi neden bnden aldin diyorum geri vermesini istiyorum annemin yoklugunu iliklerime kadar hissediyoruzm geri gelsin mezardan onu geri cikarmak istiyorum lutfen aranizda bir pskolog var bana yardim etsin cidden cok mutsuzsum annem aklimdan cikmiyor pskolojik ilac icemiyorum ne yapmam gerek yardim edin

Psikoterapiye baslayin bi de bunun ustune lohusa psikolojisi eklenecek hic kaldiramayabilirsiniz , cocugunuza hic faydaniz olmaz online bile destek alabilirsiniz. Bu kadar sey sizin kendi kendinize icinden cikacaginiz bisey degil

Psikoterapiye baslayin bi de bunun ustune lohusa psikolojisi eklenecek hic kaldiramayabilirsiniz , cocugunuza hic faydaniz olmaz online bile destek alabilirsiniz. Bu kadar sey sizin kendi kendinize icinden cikacaginiz bisey degil
Online destek hic aklima gelmemisdi cok tesekkur ederim haklisiniz suan bile kaldiramiyorumki cok tesekkurler

X