• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağdaya ve kuaföre cesaret edemeyenler.....

peki kuaföre gitttiğimizde kılların boyu ne kadar olmalı zaten utanıyorum bıkını bolgesı ıcın orman gıbı cıkmayayım kadının karsısına.D

O kadar uzun kıllarla gitmeyin kızlar:))
Biraz kesin çok uzun olmasına gerek yok.Vallahi çok uzunsa ağdayı yapan kesmek zorunda kalır...

arkadaşlar hiç korkmayın hiç çekinmeyin
gerçekten büyük rahatlık sadece agdayı yapıştırıp çektikleri anda birazcık acıyor ama birkaç saniye sonrasında hiç acı yok
hiç boşuna tüy dökücü kremler jiletler falan kullanmayın
zaten 10 15 dkde bitiyor sadece ilk gttiğimde 20 dk sürmüştü
yani kısacası çok kısa bir zahmetle uzun süreli rahatlık

yahu kızlar birde ayıp günah diyenler olmuş kuaför oturup oranıza buranıza bakmıyor zaten bir sürerken bir çekerken saniyelik bakıyor onun harici hep yüzünüze bakıyor konuşuyor dikkatinizi dagıtıyor
ayrıca bir dogum yapmaya kalktıgınızda doktor alttan muayne ediyor dogum için hastaneye gittiğinizdede aynı şekilde ha ben sezeryan yaptım ama yinede alttan muayne olmak zorunda ayrıca amlythanede birsürü erkekte oluyor anestezi uzmanı vs.. gibi
yani kendiniz yapamıyorsanız kuaföre gidiceksiniz tabiki bukadar ayıba günaha çevirmeye lzum oldugunu sanmıyorum bekarken bende tüy dökücü kremler veya epilasyon aletimi kullanıyordum ama düğünümden önce kuaföre gittim düğündenöncede en makul olanı agda balayında sürekli kremlerlemi ugraşacaksınız oyuzden özellikle bekarlar yavaştan alışın kızlar agdaya birkaç seferden sonra tüylerde azalmaya başlıyor

arkadaşlar emla krem aldım ama nasıl kullanacağımı ve ne kadar süre bekleyeceğimi bilmiyorum söler misiniz acaba......

bugün gittim ve bayıldım yapılırken:) Allahtan sonuna gelmiştik. çok gerilerek girdim içeri, sonlara doğru başım dönmeye başladı ( ama acıdan değil yani ) beni oturttular, 2-3 dk gitmişimm. gülüyorum şimdi halime yaa. aşacağım inşallah bunu da.

ben de geçen gittim ve yaptırdımm..Allahım bunca zaman resmen eziyet çekmişimm..çok çok büyük mrahatlık ve hissetmedim ben pek acı felan normal yani...artık herzaman aynı kuaförüme gidip yaptırıcam süper bişeymiş:))tavsiye ediyorumm..

Back