• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağdaya ve kuaföre cesaret edemeyenler.....

bende cesaret edemiyodum ama bi cesaret gittim
üstelik aldıramam dediğim malum yeri bile aldırdım yerimseniben
hiç zaman kaybetmeden gidin büyük rahatlık kuaför

dene bi kere:)
ben uzun zamandır gidiorum. öyle alıstımki artık bacaklarımı bile kendim almakla uğrasmıorum. hele özel bölge büyük rahatlık. 5 dakikada tüm tüylerden kurtuluosun:D

2 hafta önce gittim büyük rahatlık.,
bende çok utanıyordum,sıkılıyordum ama alan kişi senle sohbet ediyor utangaçlığın yatışıyor.
10 dakika sürüyor.

normalde kendim yaparım ama hamilelik nedeniyle güzellik merkezine gitmek zorundayım.

hiç acımıyormu acaba? çok hassas olduğu için ben dayanamam acısına. evde apilosyonla çok zor oluyo :S

Üff bende dayanamıyorum ya acsına :( Geçen sene bi cesaretle gittim kuaföre yarısında dayanamayıp kalktım. Ay o kadar ağladım ki anlatamam :D Yazınca bile terleme geldi

korkulacak bişey yok bende geçen ay ilk sefer gittim
tertemiz oldum geldim zemuszemus
acımıyor korkmayın bikere gidin anlıcaksınız yerimseniben

ben yaklaşık 2 senedir gidiyorum ki daha öncesi jiletle alıyordum.acısı oluyor ama iğne batması gibi sadece.hatta bikini bölgesinin acısını azaltmak için uyuşturucu krem bile sürüyorlar.buyuk temizlik walla kızlar:)

Elin karisina orami acipta oturamam ben beaa
Ayip Günah diye birsey var

bende utanıyorum o yüzden depilissima sir ağda seti aldım evde kendim yapıyorum ilk seferlerde zorlandım ama şuan çok rahat dünya varmış

asla yaptırma diyordum üç yıl önce başladım 15yıllık jilet alışkanlığında gına gelmişti.acı olayını bilemem benim canım acımıyor çok az bir acı hissediyorum.inanılmaz azalttı iki üç almadan sonra.zaten kolaltımda ve bacaklarımda kıl yok benim o yöndenn şanslıyım şimdide hiçbir yerimde kalmadı desem yeridir.ama özel bölgede tüyler zayıfladı fakat kökler aynı şekilde toplu iğne başı kadar büyük.
sir ağda değilde el ağdası yapan bir yer bulsam koşarak giderim.

Ben evde kendim yapıyorum canım hem utanıyorum hemde dunya para her sefer o parayı vermek yerine kartuş sir ağda seti aldı mevde kendim yapıyorum fiyatıda çok ucuz kuaförlerin kullandığı aynı ağda depilissima 24 tl verdim kuaföre vereceğim 1 seferlik parayla evde sürekli kendim yaparım.

ben de kalıp sir ağda aldım evde yapıyorum ama beceriksizliğim yüzünden yapamıyorum :( tam sürüyorum çekimcem bu sefer elim titriyo :D genitalde üst kısmı alıyorum ama kenarlar kalıyo :( orayı nasıl alıyonuz anlatırmısınız:(

ben evde denedim kızlar kanamaya ve morarmaya başladı.acaba şu makinalar var ya ne kadar doğru kullanan var mı.

acıya dayanamayanlar emla krem sürebilir,doğru uygulama yapıldığında epilasyon acısız sızısız bitiveriyor,ağdayla uygulama yapanlarda ,hassas bölgelerini ağda bezini küçük küçük kesip yapıştırıp çekerek yaparsa daha az acı hissediliyor.

Merhabalar..bencede sir ağda büyük rahatlık..bir ay rahatsınız....ben siteye yeni katıldım...ankara eryamanda oturuyorum...evimde sir ağda yapıyorum..kendim sağlık memuruym amaevlenince çalışmadım...2 senelik evliyim..ilgilenen arkadaşlar bana yazsın....indirimli fiyatlarla....teşekkürler şimiden...

Bir soru sormak istiyorum. Benim genital bölgenin her yerinde tüy var (normal mi bu ) ve ben normalde jilet yapıyordum kendim ağda yapamadığım için ama artık sıkıldım. Tüyler şu an uzamış durumda biraz... Tahminen kaç santim olmaları uygun olur ağda için, sonra çekince gelmez uygulama zor olur gibi geliyor daha doğrusu paranoya yapıyorum biraz :) Lütfen bir yardım arkadaşlar yaptıranlar..

Back