Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ağdaya ve kuaföre cesaret edemeyenler.....
- Konu Sahibi emilia
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Ağustos 2009
- 305
- 3
- 118
asla yaptırma diyordum üç yıl önce başladım 15yıllık jilet alışkanlığında gına gelmişti.acı olayını bilemem benim canım acımıyor çok az bir acı hissediyorum.inanılmaz azalttı iki üç almadan sonra.zaten kolaltımda ve bacaklarımda kıl yok benim o yöndenn şanslıyım şimdide hiçbir yerimde kalmadı desem yeridir.ama özel bölgede tüyler zayıfladı fakat kökler aynı şekilde toplu iğne başı kadar büyük.
sir ağda değilde el ağdası yapan bir yer bulsam koşarak giderim.
sir ağda değilde el ağdası yapan bir yer bulsam koşarak giderim.
Ben evde kendim yapıyorum canım hem utanıyorum hemde dunya para her sefer o parayı vermek yerine kartuş sir ağda seti aldı mevde kendim yapıyorum fiyatıda çok ucuz kuaförlerin kullandığı aynı ağda depilissima 24 tl verdim kuaföre vereceğim 1 seferlik parayla evde sürekli kendim yaparım.
- 26 Temmuz 2009
- 123
- 1
- 116
Merhabalar..bencede sir ağda büyük rahatlık..bir ay rahatsınız....ben siteye yeni katıldım...ankara eryamanda oturuyorum...evimde sir ağda yapıyorum..kendim sağlık memuruym amaevlenince çalışmadım...2 senelik evliyim..ilgilenen arkadaşlar bana yazsın....indirimli fiyatlarla....teşekkürler şimiden...
Bir soru sormak istiyorum. Benim genital bölgenin her yerinde tüy var (normal mi bu ) ve ben normalde jilet yapıyordum kendim ağda yapamadığım için ama artık sıkıldım. Tüyler şu an uzamış durumda biraz... Tahminen kaç santim olmaları uygun olur ağda için, sonra çekince gelmez uygulama zor olur gibi geliyor daha doğrusu paranoya yapıyorum biraz :) Lütfen bir yardım arkadaşlar yaptıranlar..