• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Ağdadan Kararan Cilde Öneri ??

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

ozlmarm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
78
0
36
İstanbul
Arkadaşlar aranızda ağdadan dolayı koltukaltında oluşan kararmalara ya da tahriş olmasından sonra oluşan kararma ve koyu lekelere bir ürün önerebilecek var mı? Renk açıcılar olduğunu duydum ama kullanan ve tavsiye eden birinin görüşlerine daha fazla güvenicem.

Konu içeriği nedeniyle "Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları" başlığına taşındı.

bebe yağı ile limon suyunu karıştırıp koltuk altına yatmadan önce sürülmesi yönünde bir şey okumuştum gazetede hiç denemedim denemek isterseniz diye söyledim. ayrıca bu sitede fudicin diye bir kremden söz ediyorlar onuda denemeye fırsatım olmadı eczanelerde satılıyor 10tl civarında fiyatı. lazer ise kesin çözüm müş koltuk altı kararmasına.

evet bende bu konudan çok rahatsızım,yakında düğünüm var bir an önce halletmem lazım :(

şuan hamile olduğumdan lazeri deneyemiyorum ve de yaz gelmesi nedeniyle,üstelik de doğumdu bebekti derken doktorlara taşınıcam yazlık kıyafetlerle, bu durumdan kurtulmam gerekiyor acil offf kadın olmak çok zor :S
az önce diğer başlıklarda achroctive diye bir kremden bahsedilmiş okudum belki onu denerim artık son çare :S

Back
X