• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda??

LargeGemini

Ponçiğin Annesi
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
2.980
4.988
158
Kizlar merhaba agda icin kuaföre gitmek ıstiyorum ama cok utanıyorum ya gidenler nasil rahat olsunuz ve agdaci nasil karsiliyo ne bilim çekiniyorum ve nasil başlasam bilmiyorum kuaforde agda yaptiran veya şuan agda yapan kisiler fikirlerinize ihtiyacim var.

Bende lazer e ilk gittiğimde utanmıştım. Aman onda da var aynısı. Boşver ilk gidince biraz sıkılırsın sonra açılırsın. Ben sonrasında hep önce genitali yapalım dedim :D düşün yani.. atlatırsın bir kere git de

Peki agda yapanlar tiksinerek mi yapiyolar hani ondan çekiniyorum bilmiyorum ya birde kuaforlerde erkekler var ne denir ki agda mi yapicam denir :KK70:
Bende lazer e ilk gittiğimde utanmıştım. Aman onda da var aynısı. Boşver ilk gidince biraz sıkılırsın sonra açılırsın. Ben sonrasında hep önce genitali yapalım dedim :KK70: düşün yani.. atlatırsın bir kere git de

Peki agda yapanlar tiksinerek mi yapiyolar hani ondan çekiniyorum bilmiyorum ya birde kuaforlerde erkekler var ne denir ki agda mi yapicam denir :KK70:

Onun işi o canım... alışmışlardır genital diye bile görmezler :D evet tabiki öyle diyeceksin Allah seni :KK53::KK53::D

Ay benim kafamda deli sorular :KK48: ciddi ciddi adama agda icin geldim mi soyleniyo :KK70:
Onun işi o canım... alışmışlardır genital diye bile görmezler :KK70: evet tabiki öyle diyeceksin Allah seni :KK53::KK53::KK70:
ay ne ayip bayanlar dursa keşke de rahat olur off ben biraz daha mi dusunsem bu kuaför isine ne

Kizlar merhaba agda icin kuaföre gitmek ıstiyorum ama cok utanıyorum ya gidenler nasil rahat olsunuz ve agdaci nasil karsiliyo ne bilim çekiniyorum ve nasil başlasam bilmiyorum kuaforde agda yaptiran veya şuan agda yapan kisiler fikirlerinize ihtiyacim var.
canım hiçbir sorun olmuyor .kasma kendini rahat ol.sadece ilk kez oldugu için gerilmişsinn .:21::21::21:

Back