ağda :(

amaaan ne takıyorsunnn benim de bir kere olmustu en yakın erkek arkadasım yüzünde tüp mü patladı demişti adi:)))
gül geç ne olacak..
bepanthen fito gibi kremler bulundur evınde mutlaka..
2 güne gecer.. güneşe dikkat et ama leke alır koruyucu krem kullan
Ay kızlar dert değilde erkeklerin bakıp bakıp gulmesi çok sinir bozucuydu ya

Aklıma gelmişken lisede staja yeni başladığımız sırada bir arkadaşla hastanede barkodlar var ya hasta giriş fişi.İşte arkadaş aldı onu bıyık bölgesine yapıştırdı çekti.''Bak inismona çekiyor'' dedi. O zaman sivilce tedavisi görüyordum cildim nasıl hassastı. O akılla gidip ben de yapıştırıp çekmiştim barkodu. Dudağımın üstündeki deri kalkmıştı :-)
Hiç pudra fondoten falan da uğraşmadım kim ne derse desin havasındaydım:KK47:
Biraz zor geçmışti ama :-)

Canım bir daha bıyıklarını ağda yada tüy dökücü yada iple aldığın zaman iyice yıka temizle ve bepanten merhem sür inan ne kızarıklık kalır nede bir iz..

Aklıma gelmişken lisede staja yeni başladığımız sırada bir arkadaşla hastanede barkodlar var ya hasta giriş fişi.İşte arkadaş aldı onu bıyık bölgesine yapıştırdı çekti.''Bak inismona çekiyor'' dedi. O zaman sivilce tedavisi görüyordum cildim nasıl hassastı. O akılla gidip ben de yapıştırıp çekmiştim barkodu. Dudağımın üstündeki deri kalkmıştı :-)
Hiç pudra fondoten falan da uğraşmadım kim ne derse desin havasındaydım:KK47:
Biraz zor geçmışti ama :-)
Ahahah keşke senin gibi takmaya bilsem zaten haftaya kalmiycak geçti bile de bugünde erkeklerin bana bakıp gulmesi hic iyi bi olay değildi baya boyle kotu hissettim :KK70:

Ahahah keşke senin gibi takmaya bilsem zaten haftaya kalmiycak geçti bile de bugünde erkeklerin bana bakıp gulmesi hic iyi bi olay değildi baya boyle kotu hissettim :KK70:
Boş ver ya lise ortamında erkeklerin çoğu öyle :110:Bizim lisede nelerle dalga geçmezlerdi nelerle.Unuturlar birkaç güne :-)

Ahaha ya ben hiç duymadım bıyık yayni nerden bulabilirim ya da o mu daha iyi yoka ağda mi

Yuz agdasi hassas cilt icinde olsa benim cildimi kizarrtti uzun sure kalmadi ama yinede biraktim google biyik yayi yazarsan gorursun ben watsons magazasindan almistim

Bu banada olmustu ya:KK70:Benim çalışma ortamım Allahtan böyle hep gençlerin oldugu bır yer,bi sabah ofise girdim çok sevdiğim bir arkadaşım bana hayırdır ülkücü bıyığımı bıraktın dediğinde anlamıştım durumu ve sonra olayın ciddiyetini anladım ben 1 hafta öyle gezdim yakmışım :KK33: ve o bir hafta gerçekten çok dalga geçmişlerdi benimle makara gırgır,ama ben böle resmi bir yerde calışsamda bu olay basıma gelseydi çok utanırım,Allahtan bi hafta sadece bizimkiler gördü:KK48:

Ilk defa mi kullaniyorsun? Benim sir agdaya alerjim var kac kere denediysem haftalarca yolunmus tavuk gibi gezdim :KK70:
bidahaki denemeni bir sure evden cikmayacagin bir zaman yap, ne olur ne olmaz :KK66:

Aynisi bana oldu iki hafta once :KK70: kipkirmizi gezdim iki gun sonra aklima dank etti bepanten krem ve merhem surdum 2 gunde gecti canim :) mutlaka al hem kremini hem merhemini bol bol sür hemen geciyor

anladığım kadarıyla ağda bandıyla almıssın eğer veet ise onun pembeliği kalıyor eger veet ise bebe yağıyla baya bi temizle derim

X