Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Agda yaparken can acyanlar buraya
- Konu Sahibi _zeycan_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?slm kızlar ben emla kremi kullanıyorum ve çok memnunum ağda yapılacak bölgeye kremi sürüyosun sonra strecfilmle sarıyosun 40 dk beklettikten sonra kremi silip ağda işlemine başlıosun sinek ısırığı gibi acı oluyo ee o kadarıda olsun artık :dance:sonrasında 1 ay rahaat mis gibi :roflol:ayrıca eczanede satılıyo 17lra boşuna vermeğin sağlık ocakları bile yazıo
slm kızlar ben emla kremi kullanıyorum ve çok memnunum ağda yapılacak bölgeye kremi sürüyosun sonra strecfilmle sarıyosun 40 dk beklettikten sonra kremi silip ağda işlemine başlıosun sinek ısırığı gibi acı oluyo ee o kadarıda olsun artık :dance:sonrasında 1 ay rahaat mis gibi :roflol:ayrıca eczanede satılıyo 17lra boşuna vermeğin sağlık ocakları bile yazıo
aslında bu krem bende var bir kez denedim muhtemelen streçle filan sarmadığım için randıman alamadım ayrıca bütün kıl köklerim sivilce gibi şişti ve günlerce acıdı yürürken filan mahvoldum... şimdide hamileyim iyice hassaslaşıyo insan... acaba hamilelikte kullanılıyomu?? merak ettim.. elimde hala 4 tüp var... eğer sorun olmazsa birde böyle denerim.. birde özel olacak ama özel bölgende kullandınmı?? benim demin anlattığım durum özel bölgemde başıma geldi....
slm kızlar ben emla kremi kullanıyorum ve çok memnunum ağda yapılacak bölgeye kremi sürüyosun sonra strecfilmle sarıyosun 40 dk beklettikten sonra kremi silip ağda işlemine başlıosun sinek ısırığı gibi acı oluyo ee o kadarıda olsun artık :dance:sonrasında 1 ay rahaat mis gibi :roflol:ayrıca eczanede satılıyo 17lra boşuna vermeğin sağlık ocakları bile yazıo
kremi yıkamıyor musun sadece siliyor musun?ama yapış yapış olur yıkamazssam diye düşünüyorum sir ağdayı yaparken.silme işlemini nasıl yapıyorsun?
- 21 Nisan 2007
- 703
- 4
- 643
aslında bu krem bende var bir kez denedim muhtemelen streçle filan sarmadığım için randıman alamadım ayrıca bütün kıl köklerim sivilce gibi şişti ve günlerce acıdı yürürken filan mahvoldum... şimdide hamileyim iyice hassaslaşıyo insan... acaba hamilelikte kullanılıyomu?? merak ettim.. elimde hala 4 tüp var... eğer sorun olmazsa birde böyle denerim.. birde özel olacak ama özel bölgende kullandınmı?? benim demin anlattığım durum özel bölgemde başıma geldi....
yaklaşık 1 sendedir emla kullanıyorum.Ssk ya yazdırırsanız 5 tl falan yazdıramazsanız 30 tl.içinde 5 tane var.her biri 1 kullanımlık için bana yetiyo.Ben sadece bikini bölgesinde kullanıyorum.Bir kaşığın sapı yardımıyla sürüp (yedirmeyin sadece sürün) streç filmle kapatık pantolonumu tekrar giyiyorum.Bu arada bacaklarımı falan alıyorum.zaman geçiyo.40 dakika sonra bir peçeteyle iyice kremi siliyotum.Nemli bırakmayın.Acıyo ama çok değil.emla olmasa cesaret edemem
- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
Eczanelerde spor burkulmaları için soğutucu sprey satılıyor eğer dozajında ve uzaktan sıkarak kullanırsanız hiç ağrısız bir şekilde işlemi bitirebilirsiniz ama şu var, spreyi sadece minik bir bölgeye sıkıp sonra epilasyon aleti veya ağda bantı ile alacaksınız her yere sıkıp almaya kalkarsanız etkisi geçer yine acır ve bir şey daha bunu sadece epilatör ve ağda bantı ile alanlar denesin çünkü sprey soğuk sir sıcak çok kötü bir etki olur morarır...Fiyatları 8 liradan başlıyor ...
bende kaç gündür buradaki bi arkadaş için araştırıyordum
spreyin adı (Xylocaine sprey)
lokal olarak kullanılıyormuş
17 tl imiş fiyatıda
arkadaslar ben o spreyı kullandım hıc bır faydasınıda gormedım evde duruyor tarıhı gectı dusunun artık, ben en ıyı yolu emla kremle buldum duzgun uyguladınmı super, kuafor bıle garıpsıyor bu kız hıssızmı dıye cunku cogu ınsan azda olsa yuzunu burusturur yada tepkı verır bende tık yok:)