ilaç önermek pek yaptığım bişey değil ama silverdin diye bir yanık kremi biliyorum ben normalde yanıklara onu sürüyorlar.Başka bir yer olsa hiç mühim değil. Ama yüz bu yaaayanık kremi olarak ne kullanmaliyim? Bugün de pazar aksi gibi
bıyıksa hemen müdahale etmezsen gecmiyor bıyık gibi izi kalıyor hemen eczaneden bepanten al sürekli bir de silverdin al sırayla sür sürekli.hemen müdahale etmezsen kendi kendine iylesirse kesinlikle is kalır
simdiye kadar durduğun hata ama yeni yandıysa korkamana gerek yok müdahale edersen iz kalmaz silverdin özellikle sürekli sürmelisin hic kremsiz bırakmamalısın cok iyi geliyor bepantenle de karıstırabilirsin canım korkma iz kalmaz müdahale edinceOff yaa en korktuğum şey iz kalması. Hemen nöbetçi eczaneye gitmeliyim, hemen.
simdiye kadar durduğun hata ama yeni yandıysa korkamana gerek yok müdahale edersen iz kalmaz silverdin özellikle sürekli sürmelisin hic kremsiz bırakmamalısın cok iyi geliyor bepantenle de karıstırabilirsin canım korkma iz kalmaz müdahale edince
kisinin ten yapisina gore degisir bence, kiminde sivilce izi hic kalmazken kiminde minicik sivilcenin izi gecmiyor..Geçerse nasıl geçer arkadaşlar? Çok Üzgünüm lütfen bir fikir verin. Bir de daha önce bu tür bir yanık oluşup da tamamen izi geçen var mı? Foto ekleyecektim ama telden olmuyor sanırım.
Şaka mı ya, bilip bilmeden nasıl ilaç alıp sür diyebiliyosunuz? Silverdin in yüz bölgesinde kullanilması kesinlikle yasaktır! Bepanthen sürebilirsiniz sadece, kesinlikle iz kalmaz. 1 haftaya geçicektir
silverdin i yüze sürmek neden yasak?Şaka mı ya, bilip bilmeden nasıl ilaç alıp sür diyebiliyosunuz? Silverdin in yüz bölgesinde kullanilması kesinlikle yasaktır! Bepanthen sürebilirsiniz sadece, kesinlikle iz kalmaz. 1 haftaya geçicektir
Silverdin in amacı, yanık bölgesinde iyileşmeyi hızlandırmak, bakteri üremesini önlemek. Ama yüz bölgesinde bu etkinliği yok, iyileşmeyi dahi bozabilir. plastik cerrahide öğrendiğimiz budur. Tüm vücutta kullanabilirsiniz, yüz de asla.silverdin i yüze sürmek neden yasak?
Rica ederim, geçmiş olsun. Doktorum.Teşekkürler uyarısı için. Eczacı misiniz?
Rica ederim, geçmiş olsun. Doktorum.
Hayır, branşım farklı. Ama bu çok basit bi tedavi. Ağır yanıklar dışında tedavi ilk başvuru merkezi olan acillerde yapılır. Hepimiz de biliriz. Ağda yanığı oldukça basittir, yeterki temiz tutulsun, belki iyileştirmeyi hızlandırmak için bepanthen kullanır. Elbette yanık tedavisinde farklı ilaçlar mevcut, ama bu durumda gerekli değil. Bi de eklemek istiyorum ki, en önemli şey önce zarar vermemek. ben konuyu görünce buna müdahale etmek istedim.Dermatolog musunuz ? Bir de önereceginiz tek ve en iyi ilaç bepanten mi?