Ağda yangının izi geçer mi?

Silverdin in amacı, yanık bölgesinde iyileşmeyi hızlandırmak, bakteri üremesini önlemek. Ama yüz bölgesinde bu etkinliği yok, iyileşmeyi dahi bozabilir. plastik cerrahide öğrendiğimiz budur. Tüm vücutta kullanabilirsiniz, yüz de asla.
teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için :)

Geçerse nasıl geçer arkadaşlar? Çok Üzgünüm lütfen bir fikir verin. Bir de daha önce bu tür bir yanık oluşup da tamamen izi geçen var mı? Foto ekleyecektim ama telden olmuyor sanırım.
Tatlım eczaneden bepanten krem al durumunu anlat ona göre versinler hemen geçirir ama kesinlikle oynama iz kalır yoksa

Benimde biyik bolgesi yanmsti cildim sivilce ilacindan dahada hassaslasmisti o arada da yasak olan agdayi yaptirinca yandi...Bende mustela krem kullandim bebekler icinmis bu krem ama bana iyi gelmisti iz falanda kalmadi .Uzerinde bebek resmi olan kremiydi

benimde boynumda kolye taktığımda ucunun geldiği yere kızgın yağ kaymıştı ,fındık büyüklüğündeydi ve derin yanmıştı..3-4 gün sonra dayanamadım acısı içime giriyordu resmen eczaneye gittim.yaramı gösterdim , iz kalmaması için silverdin i ya da daha etkili önerebileceğiniz başka bi krem var mı diye sordum. Bana MADECASSOL u verdi düzenli kullandım ve şuan hiç bişey kalmadı . yerini bulamıyorum ..
kesinlikle sana da öneriyorum..ben 10 sene önce silverdin i kullanmıştım ama o yara da hala iz var ..

ARKADAŞLAR SEHRİYAR NAZARİ ÜNLÜ CİLT DOKTORUDUR BENDEDE 2 SENEDEN BERİ BIYIK İZİ VAR NE YAPSAM GEÇMEDİ İNSANLARA BAKMAYA BİLE UTANIYORUM RAHAT OLAMIYORUM HERNEYSEKİ BU DOKTOR BANA APPLE BRİGHTENİNG KREMİ VERDİ FİYATI 130 LİRA PAHALI BİR FİYAT OLSADA GERÇEKTEN BU FİYATA O KREM DEĞER 1 AY İÇİNDE LEKELERİM AÇILDI SİZDE DENEYİN!!

X