ağda ve evlilik :)

evli ablalarimm size birsey sormak istiyorummm ben kolalti özel bölgemi ve bacaklarimi agdayla aliyorum veet agda makinesiyle ve her tarafi güzel aliyor ama özel bölgenin alt kisimlarinin hepsini almiyor siz asagisini nasil temizliyorsunuz hepten temizliyebiliyormusunuzz

ahahha ayyyy ben cmbzla tek tek yolsam böle ara vere vere evlnrm çocuum olur 2. çocua hamile kalırm sonra biter

ahahahaa :))) erkklern herşeyineel atık sıra traş köpklerne gldi aay iyiymiş valla bide onla deneyim:))) alerjik bi etksii yoktur dimii ? iç kısma felan kaçarsa yakıomu:)))
ooh kokusuda güselse tam beliktir :)))) çok iyi jiletler var demişssin:) çOk iyi derken ?

bende evleniyimde belkii kocişim ikna ederr de giderimm git ya her acıyıı bayanlar çekiyor bunee

bende o sabır yok valla:) bide genital bölge için lazere gitmek bayaaa bi düşünmek lazm arkdşırmın baslarına neler geldi Allah korusun tüyden olalım derken asıl yerden oluruz felanda
evet bazı erkek tüye tahamml edemiyor benm arkdşmda öleydi işyernde kollarımda tüy görürdüü midesi bulanırdı adeta hastlık dercsndeydi

melekaylanın ağdasından nerelere geldik :) umarım aşkosuyla evlendikten sonra o da bizim gibi düşünür bizim gibi yazar
çok sevdim ben seni konu sahibinide tabii çok eğlenceli

aay amiin kızlar amiiin tüyden kıldan aşka gelDiikk:)) ßenim evliliğimde sizinkiler gibiii oLsun inşalalahhhhh:))) düğünün ertesii günüüü ahtım var yazıcaam burayaa ilk düşüncelerimi

yok kızlar takma değilde sadece merak ettiim genel olark bilgi almak istdm
aay o ilk gece korkusu zaten herşeye bedeL :)))))))))) nişanlmda bazen soruo korkumuOsn diye daha önce yaşamadım tabi korkuorum diOrm ben yasadım mı sanki benden neden korkuosun askm dio yaa manyaak ona nolcaksa

valla canım ağda aşağışarı güsel tmizlio :))) aynanın karsına geÇ dizlerini kır otur güsel güsel yapştr çek işte daha açık anlatmayım

benim kocada sorun yok hiç öyle bu ne böyle al falan demez vakit buldukça alıyoruz işte yeter:) bu arada genital bölgeme jilet kullanıyorum başka bir şey kullanamam çok nazikimdir

ama kocişin totodaki ince siyah kılları sevmiyorum hiç onlara nasıl çözüm bulabilirz ???

aay alemsiinn kıs popo acımas ki pek 2 -3 çekmeyle yok edersin kocişinin totosunki tüyleri zaten geç çıkar 2 ayda 1 alırsın

aay alemsiinn kıs popo acımas ki pek 2 -3 çekmeyle yok edersin kocişinin totosunki tüyleri zaten geç çıkar 2 ayda 1 alırsın

o da çok nazik çoookkk bi keresinde şaka olsun diye koltukaltına epilatoru dokundurdum çok canı yanmışmışşşş
bir de ben ağda yapamıyorum yaa her yerime bulaşıyor halıya bile döktüm bi keresinde
onun yerine etkili başka ne olabilir

neden ay en etkliisi o :) rollon ağdalardan al zaten elin bulaşmadn sürüosun kağtlada çekiosun kağtta uzun 1 yada 2 çkmde biter:) yinede dayanamz dersen tüy dökücü yada sarartıcı kremlerden al

neden ay en etkliisi o :) rollon ağdalardan al zaten elin bulaşmadn sürüosun kağtlada çekiosun kağtta uzun 1 yada 2 çkmde biter:) yinede dayanamz dersen tüy dökücü yada sarartıcı kremlerden al

tüy dökücüler daha çok çıkartmayor mu onların jiletten pek fazla bir farkı yok diye biliyorum

tüy dökücüler daha çok çıkartmayor mu onların jiletten pek fazla bir farkı yok diye biliyorum

yapıya ve markaya göre değişiyor:) aman nolcak kız çekeceğin 2 kes sonrasındada bebek yağını sür acısı kalmaz zaten nolcaak bşka bi tercih yok yani ya krem ya jilet ya ağda ya lazer

yok cnm yan etkisi yok zararlı değil nemlendiricili olanlar var artık üzerinde yazıyo nemlendiricilidir diye şimdi çift bıçaklı jiletler varya onları diyorum

bi açıdan alet daha iyi enazndan süreklii aklına estkçe çıkr mknyı al özlkle hamlyken ama böle kaymak gibi olmuo ozamnda ağdadaki gibi sinir oluorm

Epilasyon aletleri de çok batık yapıyor ama Bir de ağda özel bölgede kararma ve sarkma yapabiliyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…