- 9 Aralık 2012
- 599
- 1
- 31
- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
hayirrrrrrrrr canim tam tersievet bende jilet kullandim benimde bi kökten 3-4 tane cikiyordu cok sert ve kalindi cimbizla valla tek tek söktüm canim nasil acidi ama bir gün icinde yapmadim hep ara ara bikere öyle yaptim sonra zaten hem cok gec cikti hemde daha ince cikti busefer agdada okadar canim acimadi cimbizla bikerelik yani sadece bikere kökten almak icin ozaman daha az ve ince geliyor inan bana ama ugrasmayabilirsin ,, ben direk agda yapsaydim bir kil cikmazdi
bepanten sürüyorum ama kremini ozaman merhemini alıyım pudrayıda hiç denemedim onuda deniycem sağol cnm:) cnm vallahi inanki jiletle almışsın yada ağdayla hiç önemsemiylar yani benim eşim öyle diyodumdda zaten jiletle alıyorum aslında ağdayla almam lazım ama büyütmek lazım ozamanda olmaz sana öyle görünmek istemiyorum diyordum:) yeni evliyen gözleri öyle şeyleri görmüyolar inankiama dediğim gibi yeni evli olucaksın sonuçta jiletle almam lazım ağda yapamazsın büyütmen lazım makineylede yapabilirsin ama batık yapıyo ve feci şekilde kanatıp tahriş ediyo sadece ağdandan sonra birazcık kalırsa onlar alınabilir...şimdi çok iyi jiletler var ve traş köpüğünle yaparsan kaymak gibi oluyo bide duştan sonra yoğun nemlendirici sür arko nem gibi yumuşacık oluyo haa traş köpüğünü yeni duydum bi akrabam yapıyomuş sende dene dedi dedim ben ağda yapıyorum ama baktım gecende ağdam bitmiş kar yağıyodu çıkamadım dışarıya denedim tertemiz yapıyo bide tariş yapmıyo kesmiyo bizimkisi aloe veralıydı mis gibide kokuyo
bebeğim benim kadar nazlısın demekkiben ilk gittiğimde masadan kalkamıodum bacağımın titremesinden hala acıyo ama inan o kaymak görüntüyü görünce değdi diosun :) illaki acıyo ama kendine bikere hadi çık ve yat şu masaya demek lasım benimki çok fenaydı ben 2012 nisanda evlendim 2 ay önce başladım ağdaya :)
valla benım eşim kıldan tuyden nefret eder ...
ve ben ayda agdaya gıderdım bekarken öle orman olmazdı 10 gunde cıkmaya baslar batık vs derken 20 25 gunde temızlenecek boya gelırdı...
ama eşim agdadan 10 gun sonra e buu nıye böle alsana demeye basladı ya nasıl olayıp 10 gunde mınıcık zaten ve batık hos degıl ama napımm...
çözümüm lazer oldu alexandrıte lazer sımdı pamuk gıbı heryerım valla esımde bısuru para bayılıyorum ama tum bacak genıtal kolaltı 400 verıyorum 3 senedır yaptırıyorum bır yaptırıyorum 4 5 6 ay gıdıyor sımdı azaldı iyice ama sanırım temmuzda bı daha gıderım cıktı cıkmadı derdı yok . cıkmaya beslyıncada ergenlıktekı ılk cıkısları gıbı cıkıyorlar ...
melekaylanın ağdasından nerelere geldik :) umarım aşkosuyla evlendikten sonra o da bizim gibi düşünür bizim gibi yazar
çok sevdim ben seni konu sahibinide tabiiçok eğlenceli
ay hemde nasıl ne tırsmıştım:) ama bişey yokmuş canım
valla bende çok takmıorum kılı tüyü melekayla sende boşverrrrr gitsin :) tabi ilk geceye hazır ol mutlaka öle ilk geceden olmaz :)
bebeğim bu arada ben özelden mesaj atamıomuşum 100 mesaj atmamışım henüz
evli ablalarimm size birsey sormak istiyorummm ben kolalti özel bölgemi ve bacaklarimi agdayla aliyorum veet agda makinesiyle ve her tarafi güzel aliyor ama özel bölgenin alt kisimlarinin hepsini almiyor siz asagisini nasil temizliyorsunuz hepten temizliyebiliyormusunuzz
benim kocada sorun yok hiç öyle bu ne böyle al falan demez vakit buldukça alıyoruz işte yeter:) bu arada genital bölgeme jilet kullanıyorum başka bir şey kullanamam çok nazikimdir
ama kocişin totodaki ince siyah kılları sevmiyorum hiç onlara nasıl çözüm bulabilirz ???
aay alemsiinnkıs popo acımas ki pek 2 -3 çekmeyle yok edersin kocişinin totosunki tüyleri zaten geç çıkar 2 ayda 1 alırsın
o da çok nazik çoookkk bi keresinde şaka olsun diye koltukaltına epilatoru dokundurdum çok canı yanmışmışşşş
bir de ben ağda yapamıyorum yaa her yerime bulaşıyor halıya bile döktüm bi keresinde
onun yerine etkili başka ne olabilir
neden ay en etkliisi o :) rollon ağdalardan al zaten elin bulaşmadn sürüosun kağtlada çekiosun kağtta uzun 1 yada 2 çkmde biter:) yinede dayanamz dersen tüy dökücü yada sarartıcı kremlerden al
tüy dökücüler daha çok çıkartmayor mu onların jiletten pek fazla bir farkı yok diye biliyorum
ahahahaa :))) erkklern herşeyineel atık sıra traş köpklerne gldiaay iyiymiş valla bide onla deneyim:))) alerjik bi etksii yoktur dimii ? iç kısma felan kaçarsa yakıomu:)))
ooh kokusuda güselse tam beliktir :)))) çok iyi jiletler var demişssin:) çOk iyi derken ?
yok cnm yan etkisi yok zararlı değil nemlendiricili olanlar var artık üzerinde yazıyo nemlendiricilidir diye şimdi çift bıçaklı jiletler varya onları diyorum
bi açıdan alet daha iyi enazndan süreklii aklına estkçe çıkr mknyı al özlkle hamlykenama böle kaymak gibi olmuo ozamnda ağdadaki gibi sinir oluorm
Epilasyon aletleri de çok batık yapıyor amaBir de ağda özel bölgede kararma ve sarkma yapabiliyormuş...
ahahha ayyyy ben cmbzla tek tek yolsam böle ara vere vere evlnrm çocuum olur 2. çocua hamile kalırm sonra biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?